powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ!!!

Χαίρετε κύριοι! Με αρνητικό πρόσημο έκλεισε η χτεσινή μέρα αφού με 3/6 επιτυχημένες εκτιμήσεις  δεν καταφέραμε έστω να πάρουμε πίσω το ποντάρισμά μας. Για να έρθει αυτό το 3/6 βέβαια έπρεπε να σκοράρει για πρώτη φορά φέτος 3 γκολ η Crystal Palace (τα δυο μάλιστα από ημίχρονο πράγμα που επίσης δεν έχει ξανακάνει) και να πάρει κόκκινη κάρτα παίζοντας με παίκτη λιγότερο από το 4' λεπτό η Sunderland. Ευτυχώς που χάθηκε δίκαια η διπλή ευκαιρία της Malaga (οι Ανδαλουσιάνοι δεν μπήκαν ποτέ στο παιχνίδι και δίκαια η Rayo έβαλε πρώτη φορά κι αυτή φέτος τέσσερα γκολ στην έδρα της) διότι θα νόμιζα ότι πρόκειται για θεωρία συνωμοσίας. Για να λέμε όμως τα πράγματα με το όνομά τους, τυχεροί σταθήκαμε στο ποντάρισμα του Ολυμπιακού μιας και εκεί το σκορ είναι πλασματικό. Με 0-0 ημίχρονο και χωρίς πολλές φάσεις οι ερυθρόλευκοι σκόραραν εν τέλει 5 γκολ από τα οποία όμως το πρώτο και το τρίτο ήταν offside. Ίσως η έκταση του σκορ να ήταν διαφορετική αν δεν μετρούσαν αυτά τα δύο ή έστω ένα από τα δυο γκολ.


Αφήνοντας πίσω την κακή χτεσινή μέρα, σήμερα θα ασχοληθώ μόνο με τρία παιχνίδια προσπαθώντας να φέρω τη στήλη πίσω στις επιτυχίες. Όλα τα δελτία σήμερα θα αρχίζουν και θα τελειώνουν με το over στη Λεωφόρο. Πραγματικά μου προκαλεί εντύπωση η τόσο υψηλή απόδοση του over. Συμφωνώ ότι είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι όσον αφορά στην πρόβλεψη του νικητή (αν υπάρξει νικητής), αλλά θεωρώ ότι θα γίνει ένα ματς ανοιχτό με ωραίο θέαμα και πολλά γκολ. Ο Παναθηναϊκός άλλωστε, ακόμα και στα παιχνίδια που έφερε under στη Λεωφόρο, δημιούργησε αλλά και δέχτηκε σωρεία ευκαιριών για γκολ. Ο Παοκ θα καταφέρει να σκοράρει απέναντι σε αυτή την παιδική άμυνα, αλλά επίσης θα δεχτεί γκολ διότι και αυτός αμυντικά μπάζει. Άλλωστε, τόσο ο Berg όσο και ο Κλωναρίδης, έχουν καλή επαφή με τα δίχτυα από την αρχή της χρονιάς. Ξεκινώντας λοιπόν το παιχνίδι από το 1-1, θα ψάχνουμε το τρίτο γκολ, το οποίο και πιστεύω ότι θα έρθει σχετικά νωρίς.


Συνέχεια με τρίτη Εθνική Ελλάδας την οποία σας έχω πει ότι παρακολουθώ, κυρίως τον τρίτο όμιλο, οπότε συχνά θα περιλαμβάνω παιχνίδια στις προτάσεις μου. Η δεύτερη της βαθμολογίας και καλύτερη άμυνα της κατηγορίας (μαζί με τα Λευκάδια Νάουσας με μόλις 5 γκολ παθητικό σε 15 αγώνες) Κύμη υποδέχεται την τέταρτη Ένωση Αποστόλου Παύλου σε ένα παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Το γεγονός ότι η Κύμη έχει άμυνα γρανίτη σε αντίθεση με την ένωση όπου έχει δεχτεί 16 γκολ σε 15 παιχνίδια με κάνει να κοιτώ προς τα αριστερά. Είναι καλύτερη ομάδα οι γηπεδούχοι και παίζοντας στην έδρα τους εύκολα ή δύσκολα θα καταφέρουν τουλάχιστον μια φορά να σκοράρουν. Δυνατός άσσος για μένα, αλλά εξίσου καλή περίπτωση θα ήταν και το 2-3 γκολ για όσους το βρείτε σε κάποια εταιρεία. Τέλος, κλείνω με ντέρμπι μίσους από την πρωτεύουσα της Ιταλίας όπου η Lazio υποδέχεται τη Roma. Μου αρέσει πολύ η φετινή Roma, ιδιαίτερα από τη μέση και μπροστά, και θεωρώ ότι σήμερα δε θα χάσει. Ωστόσο το διπλό του 1.95 είναι πολύ χαμηλά για τη δυσκολία του παιχνιδιού και θα κοιτάξω προς μια άλλη επιλογή που έχει να κάνει με τα γκολ. Στο 2.00 απόδοση βρίσκω τη Roma να σκοράρει τουλάχιστον δυο γκολ και θεωρώντας ότι για να φύγει με το διπλό από την έδρα της Lazio θα χρειαστεί να σκοράρει τουλάχιστον δις, το παίρνω και έτσι καλύπτω και τη μη νίκη της με ανοιχτό σκορ.

Αυτά για σήμερα, ελπίζω να σταθούμε πιο τυχεροί από χτες και γιατί όχι να πληρωθούμε μια φορά ακόμα και αν δεν το αξίζουμε με βάση την εικόνα των επιλογών μας μέσα στο γήπεδο. Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!    





FT
(HT)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΟΚ:  
OVER 2.5 GOALS  
Stoiximan 2.30   2-1 (0-0)
ΑΟ ΚΥΜΗΣ - ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ:  
1  
Stoiximan 1.53   2-0(1-0)
SS LAZIO - AS ROMA:  
ROMA TO SCORE OVER 1.5 GOALS  
Stoiximan 2.00   0-0

Ksaderfos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου