powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ 2014!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους! Αρχικά συγχαρητήρια στον Ksaderfo για τις τελευταίες αναρτήσεις του ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων. Καλή τύχη εύχομαι και στις σημερινές δυνατές του εκτιμήσεις. Με τον τελικό κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ έχω επιλέξει να ασχοληθώ σήμερα, ο οποίος διεξάγεται στο Ηράκλειο της Κρήτης ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη. Το αδιαμφισβήτητο φαβορί της αναμέτρησης είναι η ομάδα του τριφυλλιού. Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δυο ομάδες είναι τεράστια και κάτι τέτοιο αναμένω να αποτυπωθεί και μέσα στο γήπεδο.

Οι απoδόσεις για νίκη του Παναθηναϊκού σε πολλές στοιχηματικές εταιρείες δεν προσφέρονται καθόλου και σε όσες δίνεται η απόδοση είναι πολύ κοντά στη μονάδα. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, λοιπόν, θα ήθελα να σταθώ σε κάποια ειδικά στοιχήματα τα οποία τα θεωρώ αρκετά πιθανά να επαληθευτούν. Θα ποντάρω αρχικά στην αγωνιστική απόδοση των αρχηγών των ομάδων. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης θα είναι για ακόμα μια φορά ο κύριος ''εγκέφαλος'' της επιθετικής δημιουργίας στο στρατόπεδο των πρασίνων και το να πετύχει πάνω από 6 ασίστ το θεωρώ αρκετά πιθανό.

Από την άλλη πλευρά ο Αντώνης Ασημακόπουλος είναι ο αρχηγός της ομάδας των κίτρινων. Ο γυρολόγος μπάρμπα-Αντώνης σέρνει ακόμα το κουφάρι του στα ελληνικά παρκέ, ταλαιπωρώντας ακόμα συμπαίκτες, φιλάθλους και οπαδούς. Τον συγκεκριμένο παίχτη τον έχω παρακολουθήσει πολλές φορές και η αλήθεια είναι πως μου έχει δημιουργηθεί η απορία για ποιον ακριβώς λόγο πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με το μπάσκετ. Αν έβρισκα δε σε κάποια στοιχηματική να σουτάρει airball τρίποντο ή σουτ γενικά, ευχαρίστως θα έπαιζα κάτι ψιλά. Στα 38 του πλέον, αποτελεί απλά ένα βαρύ, ψηλό, άτεχνο κορμί που το μόνο που ξέρει να κάνει καλά είναι το να σπρώχνει. Λυπάμαι που μιλάω σκληρά, ούτε τον ξέρω προσωπικά, ούτε και έχω τίποτα με το παλικάρι, αλλά θεωρώ ότι είναι ντροπή για τον πάλαι ποτέ αυτοκράτορα Άρη του Γκάλη και του Γιαννάκη να έχει ως αρχηγό του ένα τόσο κακό παίχτη, απλά με την πρόφαση ότι είναι έμπειρος.

Εκεί που θέλω να σταθώ, εν τέλει, είναι το να σκοράρει ο Ασημακόπουλος κάτω από 6.5 πόντους στον τελικό. Τέλος, επιστρέφω στον Παναθηναϊκό και συγκεκριμένα στον Μάικ Μπράμος. Ο μεγαλύτερος εργάτης ίσως αυτή τη στιγμή στον Εξάστερο θα πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής από τον Αργύρη Πεδουλάκη και το να σκοράρει πάνω από 5 πόντους μου φαίνεται πολύ καλή επιλογή. Συνοψίζοντας, λοιπόν, έχουμε:



FT
(HT)

DIAMANTIDIS OVER 6 ASSISTS  
Stoiximan 1.80 (1.00) (6 ASSISTS)

ASIMAKOPOULOS UNDER 6.5 POINTS 
Stoiximan 1.87(0 POINTS)

BRAMOS OVER 5.5 POINTS  
Stoiximan 1.75  (8 POINTS)

CaptaiN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου