powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ Η ΜΑΔΡΙΤΗ...!!!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους! Πολύ καλό απολογισμό είχαμε την τελευταία φορά στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη. Όπως αναμενόταν η ομάδα του τριφυλλιού κατέκτησε εύκολα το τρόπαιο, πατώντας γκάζι σε άμυνα και επίθεση στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης. Σχετικά εύκολα επιβεβαιώθηκαν τα πονταρίσματά μας με Μπράμος και Ασημακόπουλο, ενώ για λίγο δεν πληρώθηκε η απόδοση του Διαμαντίδη, ο οποίος έμεινε εν τέλει στις 6 ασιστ.

Τα φώτα σήμερα πέφτουν στην Μαδρίτη και στον επαναληπτικό ημιτελικό του κυπέλλου Ισπανίας ανάμεσα σε Ατλέτικο και Ρεάλ. Η υπόθεση πρόκριση φαίνεται ότι έχει καθαρίσει από το πρώτο κιόλας παιχνίδι, καθώς η Ρεάλ του Κάρλο Αντσελότι κατάφερε να πετύχει μεγάλη νίκη με 3-0 απέναντι στη μισητή συμπολίτισσα της. Αυτό που μένει να μάθουμε είναι το αν κρύβει κάποια έκπληξη η σημερινή ρεβάνς στο Βιθέντε Καλντερόν. Η Ατλέτικο είναι αήττητη φέτος στο γήπεδό της και θα προσπαθήσει απόψε να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες έχει να ανατρέψει το σκορ του πρώτου αγώνα. Κατά την άποψη μου η ομάδα του Σιμεόνε δεν έχει κανένα λόγο να μείνει στα μετόπισθεν και περιμένω ένα άκρως επιθετικό πλάνο από τον Αργεντίνο προπονητή. Η Ρεάλ ενδεχομένως θα περιμένει την Ατλέτικο και θα χτυπήσει στην αντεπίθεση προσπαθώντας να προφυλάξει το σκορ πρόκρισης που ήδη κατέχει. Ντι Μαρία, Μπέιλ, Ρονάλντο και Μπενζεμά θεωρώ ότι την αντεπίθεση έχουν όλα τα φόντα να την μετουσιώσουν σε γκολ. Ακριβώς επειδή αναμένω ένα ανοιχτό παιχνίδι η Βασίλισσα θα πετύχει ένα γκολ και θα κόψει τα φτερά της Ατλέτικο. Όποια και να είναι η έκβαση του αγώνα πρόκειται για ντέρμπι και εκτός της πρόκρισης στον μεγάλο τελικό, η Ρεάλ θα θέλει και εκδίκηση για την ήττα της στο πρωτάθλημα μέσα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Θα ποντάρω στο να σκοράρει δις απόψε στο σημερινό ματς ανεξαρτήτου τελικού αποτελέσματος.

Συνέχεια με Premier League και τον αγώνα ανάμεσα σε Γουέστ Μπρόμγουιτς και Τσέλσι. Η ομάδα του Μουρίνιο μετά τις γκέλες των Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτυ βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και απόψε κόντρα σε ένα φαινομενικά υποδεέστερο αντίπαλο θα διεκδικήσει ακόμα ένα τρίποντο που θα την διατηρήσει στην κορυφή. Το διπλό ήδη έχει πτωτικές τάσεις όμως κάτι με κάνει να μην πάω εύκολα προς τα δεξιά. Θα επιλέξω στο συγκεκριμένο παιχνίδι τα 2-3 τέρματα που το θεωρώ εξαιρετικά πιθανό να επαληθευτεί και έχει και πολύ καλή προϊστορία. Αυτά για σήμερα και συνοψίζοντας, λοιπόν, έχουμε:                                                                  





FT
(HT)
ATLETIKO MADRID - REAL MADRID:  
REAL TO SCORE OVER 1.5 GOALS  
Stoiximan 2.05   0-2 (0-2)
WEST BROMWICH ALBION - CHELSEA:  
2-3 GOALS  
Stoiximan 2.00   1-1 (0-1)


CaptaiN


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου