powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ MANCHESTER CITY!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους! Πολύ καλό απολογισμό είχαμε χθες, καθώς η Ρεάλ κλείδωσε το ποντάρισμά μας από τα πρώτα κιόλας λεπτά της αναμέτρησης, ενώ η Τσέλσι εφόσον κατάφερε να χάσει αρκετές ευκαιρίες προκειμένου να κλειδώσει το παιχνίδι με ένα δεύτερο γκολ, στα τελευταία λεπτά δέχτηκε την ισοφάριση από την Γουεστ Μπρόμγουιτς, επιβεβαιώνοντας την χθεσινή μου διαίσθηση ότι το παιχνίδι μπορεί να μην καταλήξει εν τέλει στο διπλό. Το αποφύγαμε συνειδητά και πληρωθήκαμε με τα 2-3 τέρματα όπως και να έχει.


Απόψε στο Εtihad Stadium η Manchester City υποδέχεται τη Σάντερλαντ. Η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι είναι ευκαιρία να πιάσει την Τσέλσι στην κορυφή της βαθμολογίας, έπειτα από την χθεσινή γκέλα της ομάδας του Μουρίνιο. Δύο συνεχόμενα παιχνίδια απέχει από τις νίκες η Μάντσεστερ Σίτυ. Μετά την ήττα από την Τσέλσι και την ισοπαλία απέναντι στην Νόριτς, απόψε θεωρώ ότι με εύκολο ή δύσκολο τρόπο θα επιστρέψει στις νίκες, έχοντας ως αντίπαλο τη Σάντερλαντ, η οποία παλεύει να αποφύγει τον υποβιβασμό. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η τρίτη διεκδικήτρια του τίτλου Άρσεναλ παίζει απόψε δύσκολο παιχνίδι εντός έδρας απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η νίκη για τη Σίτυ κρίνεται επιτακτική. Θα ποντάρω στην νίκη της, λοιπόν, με πάνω από ένα γκολ διαφορά, καθώς πιστεύω ότι έχοντας μείνει ''άσφαιρη'' για δυο αγωνιστικές, έχει τη δυνατότητα να ξεμπουκώσει απόψε, πετυχαίνοντας μια εμφατική νίκη που θα της δώσει και ώθηση για τη δύσκολη συνέχεια.


Συνέχεια με τένις και το ATP του Ρότερνταμ. Θα εστιάσω στον αγώνα μεταξύ Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο και Γκαέλ Μονφίλς. Πρώτη συμμετοχή σε τουρνουά για τον Αργεντίνο, μετά τον άδοξο αποκλεισμό του μόλις στο δεύτερο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν. Το Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης θέλει να ξεχάσει τη φετινή σύντομη παρουσία του στη Μελβούρνη, κάνοντας μια νέα αρχή την τρέχουσα εβδομάδα από το Ρότερνταμ, όπου θα κληθεί να υπερασπιστεί τον τίτλο που κέρδισε εκεί την προηγούμενη χρονιά. Αντίπαλος του απόψε ο πολύ φορμαρισμένος και αναγεννημένος Γκαέλ Μονφίλς. Ο Γάλλος κατέκτησε την περασμένη εβδομάδα το τρόπαιο στο ATP του Μονπελιέ, βρίσκεται στο Νο23 του κόσμου και φιλοδοξεί σε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Οι δυο τενίστες είχαν συναντηθεί και πάλι στο Ρότερνταμ το προηγούμενο έτος με τον Ντελ Πότρο να επικρατεί τότε με 2-0 σετ. Εκτιμώ ότι παρά το καλό ''φεγγάρι'' που βρίσκεται ο Μονφίλς, ο Ντελ Πότρο θα καταφέρει έστω και δύσκολα να τον κερδίσει και φέτος. Ο Αργεντίνος είναι καλύτερος τενίστας και περιμένω να το δείξει και μέσα στο court. Ποντάρω και αναμένω σε νίκη του. Αυτά για σήμερα. Συνοψίζοντας, λοιπόν, έχουμε:                                              



FT
(HT)
MANCHESTER CITY - SUNDERLAND:  
1 (-1 HC) 
Stoiximan 1.50 (1.00)  
-
-
JUAN MARTIN DEL POTRO - GAEL MONFILS:  
WINNER DEL POTRO 
Stoiximan 1.44  
2-0




CaptaiN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου