powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

ΔΥΑΔΑ EUROLEAGUE!

Καλημέρα σε όλους τους φίλους! Συγχαρητήρια στον CaptaiN για τα συνεχόμενα ταμεία στο blog. Πολύ καλές αποδόσεις, ειδικά στοιχήματα, πάντα τέτοια. Με Euroleague έχουμε αποφασίσει να ασχοληθούμε απόψε. Δύο αγώνες εκτιμώ πως είναι άξιοι πονταρίσματος και με αυτούς θα κινηθώ για σήμερα.

Ο πρώτος αγώνας που στέκομαι είναι αυτός του Παναθηναϊκού με τη Malaga στην Ισπανία. Αρκετά καλή ομάδα έχουν οι Ισπανοί, αλλά ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει τη νίκη που θα του εξασφαλίσει από τη μία την πρόκριση στα προημιτελικά και από την άλλη, πιθανό με πλεονέκτημα έδρας. Η απόδοση του διπλού στην εταιρεία Stoiximan προσφέρεται, άνευ γκανιότας, στο 1.74, την ώρα που ο μέσος όρος σε άλλες εταιρείες βρίσκεται σχεδόν στο 1.65. Η Malaga κατάφερε το διπλό στην έδρα της Fenerbahce, ενώ έχασε με κάτω τα χέρια στην έδρα της από τη Laboral Kutxa. Αλλοπρόσαλλη ομάδα, 1.74 στο διπλό του Παναθηναϊκού, το ποντάρουμε κι ας μην έρθει ποτέ. Αυτά είναι τα παιχνίδια που θα χρειαστεί να κερδίσει η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη, αν θέλει να συνεχίσει στη διοργάνωση με πλεονέκτημα έδρας. Ήδη στα δύο τελευταία παιχνίδι για το Top 16 ο Παναθηναϊκός μετράει 0/2 (Fenerbahce, Barcelona). Τρίτη συνεχόμενη ήττα? Δύσκολα...

Δεύτερη επιλογή μας ο άσσος της Fenerbahce του Zeljko Obradovic, απέναντι στη Laboral Kutxa του Sergio Scariolo. Τα δύο ονόματα τα λένε όλα. Must win παιχνίδι για την τούρκικη ομάδα. Πιθανόν να επιβεβαιωθεί και εύκολα ο μικρός σε απόδοση άσσος του 1.26, γι' αυτό τον ποντάρουμε από ημίχρονο στην ικανοποιητική απόδοση του 1.58.







FT
(HT)
MALAGA - PANATHINAIKOS:  
Stoiximan 1.74   
87-71(44-42)
FENERBAHCE - LABORAL KUTXA:  
1/1  
Stoiximan 1.58  
98-64(59-38)


Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου