powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ EUROLEAGUE!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους! Στις χθεσινές εκτιμήσεις ο Ντελ Πότρο επιβεβαίωσε το ποντάρισμά μας, καθώς επικράτησε έστω και δύσκολα με 2-0 σετ του Μονφίλς, ενώ το παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτυ με την Σάντερλαντ αναβλήθηκε λόγω καιρικών συνθηκών. Συνέχεια με Ευρωλίγκα σήμερα με τον Laftsi να έχει κάνει ήδη τις προτάσεις του, οι οποίες με βρίσκουν σύμφωνο και προσωπικά θα τις ακολουθήσω.

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός δίνουν απόψε τον τελευταίο τους αγώνα πριν την μεγάλη τους ευρωπαϊκή σύγκρουση την ερχόμενη Πέμπτη στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Ο Ολυμπιακός (20:00) αντιμετωπίζει αρχικά την Αναντολού Εφές στο ΣΕΦ, ενώ λίγο αργότερα (21:45) ο Παναθηναϊκός έρχεται αντιμέτωπος με τη Μάλαγα στην Ισπανία. Σε δυο ειδικά στοιχήματα θα ήθελα να σταθώ στις δυο αναμετρήσεις. Αρχικά στον Βαγγέλη Μάντζαρη να σκοράρει πάνω από 4 πόντους στο παιχνίδι απέναντι στην Εφές. Ο γκαρντ του Ολυμπιακού είναι ένας παίχτης τον οποίο εκτιμώ πολύ. Απέναντι στην Τουρκική ομάδα αναμένεται να πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής από το Γιώργο Μπαρτζώκα. Θεωρώ το να ξεπεράσει απόψε τους τέσσερις πόντους προσφέρεται σε πολύ καλή απόδοση, την οποία και θα τιμήσω.

Συνεχίζω με τον αγώνα του Παναθηναϊκού και συγκεκριμένα εστιάζω στην αγωνιστική απόδοση του Μάικ Μπράμος. Όπως έχω αναφέρει ξανά, ο Μπράμος είναι ένα πολυεργαλείο το οποίο έχει στα χέρια του ο Αργύρης Πεδουλάκης. Αρκετό χρόνο συμμετοχής θα πάρει απόψε για ακόμα μια φορά από τον coach του τριφυλλιού και το να σκοράρει πάνω από 5 πόντους εκτιμώ ότι είναι μια πολύ καλή επιλογή, που μπορεί να μας πληρώσει. Έτσι, λοιπόν, έχουμε:                                                         



RESULT
OLYMPIACOS - ANADOLU EFES:  
 MANTZARIS TO SCORE OVER 4.5 POINTS  
Stoiximan 1.80 
0 POINTS
MALAGA - PANATHINAIKOS:  
BRAMOS TO SCORE OVER 5.5 POINTS  
Stoiximan 1.80 
12 POINTS

CaptaiN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου