powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΣΩΜΑ, ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ!!!

Χαίρετε κύριοι! Ο μπασκετικός Laftsis χτύπησε και πάλι αφού το must-win ματς του Παναθηναϊκού πέρασε (δύσκολα μεν αλλά οι book πληρώνουν το αποτέλεσμα και όχι την ευκολία ή δυσκολία του κάθε στοιχήματος), αλλά και στο χτεσινό παιχνίδι της Bayern με τη Lokomotiv Kuban όπου οι Γερμανοί έκαναν μια μεγάλη ανατροπή και λίγο έλειψε να καλύψουν και το HC των 4.5 πόντων. Στα δικά μας, αέρα πέρασε η Pari από τη Γερμανία με τον Ibrahimovic να επιβεβαιώνει τα λεγόμενά μου για ικανοποίηση του ναρκισσισμού του, αλλά μας τα χάλασε η City, ή καλύτερα ο διαιτητής, ο οποίος είδε πέναλτι και χάλασε ένα ωραίο ματς (δύσκολη φάση μεν αφού και εμείς χρειαστήκαμε πολλά replay για να σιγουρευτούμε αλλά ας βάλουν επιτέλους την τεχνολογία στο ποδόσφαιρο για να πάψουν οι όποιες αδικίες κυρίως των μεγάλων απέναντι στους μικρούς). Anyway, αφήνουμε πίσω τα όσα συνέβησαν μεσοβδόμαδα και πάμε να δούμε τι έχουμε σήμερα.

Με τρία παιχνίδια θα ασχοληθώ σήμερα, δυο από τα οποία περιλαμβάνουν ομάδες που έχουν μεσοβδόμαδες υποχρεώσεις στην Ευρώπη και το τρίτο ομάδα που με χάσαμε το προηγούμενο Σάββατο. Στο πρώτο εξ' αυτών η Crystal Palace υποδέχεται τη Manchester United σε ένα ματς όπου και οι δυο θέλουν τη νίκη, οι μεν γηπεδούχοι για να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη, οι δε φιλοξενούμενοι για να πλησιάσουν τις θέσεις της Ευρώπης. Όπως έχω ξαναγράψει η Palace έχει άμυνα γρανίτη. Πρέπει να ματώσεις κυριολεκτικά και μεταφορικά για να της βάλεις γκολ και κάτι τέτοιο αναμένω και σήμερα. Από την άλλη η United φέτος παραπαίει και ήδη οι πρώτες ψιχάλες έχουν αρχίσει να πέφτουν από τον ουρανό του Manchester. Το παιχνίδι της Τρίτης απέναντι στον Ολυμπιακό είναι ματς ζωής ή θανάτου για τους μπέμπηδες και εκεί αναμένω να έχουν το μυαλό τους σήμερα. Θεωρώ δύσκολο να προσεγγίσω το σημερινό αποτέλεσμα ωστόσο τα 2-3 γκολ φαντάζουν ιδανικά αφού καλύπτουν και τα τρία αποτελέσματα και μάλιστα σε ένα αρκετά μεγάλος εύρος από πιθανά σκορ.

Με ακριβώς ίδιο σκεπτικό θα κινηθώ και στο εκτός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού απέναντι στον ΟΦΗ. Οι ερυθρόλευκοι θεωρούν ότι έχουν μεγάλη ευκαιρία να διακριθούν στην Ευρώπη (προσωπικά θεωρώ αφελείς και άσχετους αυτούς που πιστεύουν ότι η United είναι εύκολος αντίπαλος λόγω των τελευταίων κακών εμφανίσεων, αφού ένα πληγωμένο θηρίο είναι πιο επικίνδυνο από ένα φορμαρισμένο θηρίο). Το σημερινό παιχνίδι στην Κρήτη το βλέπουν περισσότερο ως μια καλή προπόνηση και δε νομίζω να βάλουν τα πόδια τους στη φωτιά και να ρισκάρουν πιθανό τραυματισμό τους, αφού όλοι ζουν και αναπνέουν για τα παιχνίδια με τη Manchester. Βεβαίως εννοείται ότι δε θα μπουν και στο γήπεδο για να χάσουν. Συν τοις άλλοις, ο ΟΦΗ έχει δυναμώσει αρκετά, ειδικά μετά την προσθήκη του Dudu Cearense, και σήμερα θα βάλει δύσκολα στους πρωτοπόρους. Δύσκολο ματς και αυτό στην πρόβλεψη του τελικού αποτελέσματος, ωστόσο και εδώ θα πάρω τα 2-3 σύνολο γκολ αφού ότι και να γίνει αναμένω οι φιλοξενούμενοι στο τέλος να ρίξουν ρυθμό εν' όψη και της αναμέτρησης της Τρίτης.

Τέλος, το προηγούμενο Σάββατο η Cardiff υποδέχτηκε τη Wigan (ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας) για το FA Cup και έχασε με 1-2 παίζοντας μάλιστα κακό ποδόσφαιρο. Σήμερα υποδέχεται τη Hull για την Premier League σε must-win παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι απέσπασαν ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Brighton για το FA Cup και ο επαναληπτικός ορίστηκε για τη Δευτέρα. Όντας περίπου στη μέση της βαθμολογίας (σε καμία περίπτωση πάντως αδιάφοροι) ίσως να ξεκουράσουν κάποιους βασικούς εν' όψη του παιχνιδιού της Δευτέρας, αφού έχουν μια καλή ευκαιρία να περάσουν ένα γύρω παραπέρα στο κύπελλο Αγγλίας. Θεωρώ ότι η Cardiff πρέπει να πάρει το σημερινό παιχνίδι ή τουλάχιστον να μη χάσει, οπότε παίρνω τον άσσο σε DNB και περιμένω πρώτα μια καλή εμφάνιση με πάθος και θέληση για τη νίκη από πλευράς γηπεδούχων και μετά το αποτέλεσμα που θα μας στείλει ταμείο.

Αυτά για σήμερα, καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!     





FT
(HT)
CRYSTAL PALACE - MAN UNITED:  
2-3 GOALS  
Stoiximan 2.00  
0-2
(0-0)
ΟΦΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:  
2-3 GOALS  
Stoiximan 2.00  
0-4
(0-2)
CARDIFF CITY  FC- HULL CITY FC:  
1 DNB  
Stoiximan 1.90  
0-4
(0-2)

Ksaderfos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου