powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΤΡΙΑΔΑΣ Η VECCHIA SIGNORA!

Καλημέρα σε όλους τους φίλους! 2/3 επιτυχημένες εκτιμήσεις χθες, καθώς η Νίκη Αιγινίου μας στέρησε το απόλυτο, αφού έχασε στην έδρα της από την τελευταία της βαθμολογίας, Παναχαϊκή. Πολύ σωστό το διάβασμα των άλλων δύο αγώνων, με τα τελικά αποτελέσματα να μιλάνε από μόνα τους. Για σήμερα Κυριακή έχουμε ξεχωρίσει τρία σημεία και ελπίζουμε να συνεχίζουμε το ίδιο καλά, όπως χθες, προσδοκώντας αυτή τη φορά το απόλυτο.

Ξεκινάμε με το μεσημεριανό παιχνίδι της Juventus με την Chievo. Ταπεινωτική ισοπαλία την προηγούμενη αγωνιστική για τη Vecchia Signora, καθώς το 0-2 στην έδρα της Verona έγινε 2-2, αφήνοντας έτσι πίσω της δύο βαθμούς, που μέχρι τελευταία στιγμή όλα έδειχναν πως θα τους κατακτούσε. Απόψε, αντιμετωπίζει στην έδρα της την αδύναμη ομάδα του Chievo, που παλεύει στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Ο άσσος είναι δεδομένος. Ρισκάρουμε σε αυτόν από ημίχρονο για απόδοση που άνετα μπαίνει σε καλό δελτίο.

Δεύτερο παιχνίδι που ξεχωρίσαμε είναι το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός για την Α1 μπάσκετ. Άδεια η Πυλαία, λόγω τιμωρίας, σε φουλ φόρμα ο Ολυμπιακός. Το διπλό είναι στο 1.11 για το λόγο ότι οι ερυθρόλευκοι πέρσι είχαν ηττηθεί σε αυτό το γήπεδο και πως ο ΠΑΟΚ φέτος είναι αρκετά δυνατός. Σε όσους κάνει το 2/2 το βάζουν σε δελτίο και λένε και ευχαριστώ πολύ για το 1.38! Σε όσους δεν κάνει η απόδοση και τη θέλουν λίγο ψηλότερα, μπορούν να παίξουν με τα χάντικαπ με τα -7.5 και -8.5, τα οποία φαντάζουν ιδανικά, σε αποδόσεις 1.47 και 1.55 αντίστοιχα.

Κλείνουμε τέλος με το βραδινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού στην έδρα του Πανθρακικού. Ύστερα από την αδιάφορη ήττα για το κύπελλο από τον Ολυμπιακό Βόλου, η ομάδα του Παναθηναϊκού θα αναζητήσει τη νίκη στην Κομοτηνή, που θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά στο κυνήγι της 3ης θέσης, ύστερα από τη χθεσινή ήττα του Ατρόμητου. Το ότι θα σκοράρει η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου το θεωρώ σχεδόν δεδομένο, οπότε το παιχνίδι ξεκινάει για μένα από το 0-1. Από τη μία, δεν πιστεύω πως θα σημειωθούν άλλα τρία τέρματα για να χαθεί το 2-3 και από την άλλη ούτε πως θα μείνει στο... δικό μου 0-1. Στο 2.00 απόδοση, ως συνήθως, το συγκεκριμένο εύρος τερμάτων κλείνει την τριάδα μου.




FT
(HT)
JUVENTUS - CHIEVO:  
1/1 
Stoiximan 1.57  3-1(2-0)
ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: 
2/2 
Stoiximan 1.38  72-74(37-40)
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΠΑΟ: 
2-3 GOALS 
Stoiximan 2.00  0-2(0-1)

Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου