powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ZLATAN!!!

Χαίρετε κύριοι! Πολλά συγχαρητήρια στο Laftsi για την τελευταία του ανάρτηση και το 3/3, αλλά και γενικά για το 5/6 του Σαββατοκύριακου. Είναι μεγάλη υπόθεση να πρασινίζουν τόσα σημεία διότι μια καλή χημεία από τον καθένα μας μπορεί να μας οδηγήσει εύκολα στο ταμείο. Εβδομάδα φωτιά ανοίγει από σήμερα με το Champions League και το Europa League να επιστρέφουν στα κουπόνια μας μετά από αρκετό καιρό. Δύο τα σημερινά παιχνίδια στην επανέναρξη της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με καλά σημεία να προκύπτουν από αυτά τα μας.

Bayern Leverkusen - Pari Saint Germain το πρώτο παιχνίδι, με το διπλό αλλά και το διπλό σε DNB να αποτελούν την αρχή και το τέλος σε κάθε δελτίο μου για σήμερα. Αν ρίξουμε μια ματιά στα αποτελέσματα των Γερμανών στη φάση των ομίλων εντός έδρας θα δούμε το εξής. Κέρδισαν εύκολα τους Ουκρανούς της Shakhtar όντας όμως πολύ τυχεροί κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού αφού η ομάδα του Donetsk έχασε κλασσικότατες ευκαιρίες να προηγηθεί όσο το σκορ βρισκόταν στο 0-0, κέρδισαν δύσκολα με γκολ στο 90-φεύγα την Ισπανική Real Sociedad και έφαγαν 5 από την Man United. Ο λόγος που βρίσκονται εδώ που είναι σήμερα, είναι αυτό το 0-1 μέσα στην Ισπανία την τελευταία αγωνιστική των ομίλων με την αδιάφορη Sociedad. Επίσης, ιδιαίτερα ''κρύοι'' ξεκίνησαν και τις υποχρεώσεις τους στην Bundesliga, στην επανέναρξη του Γερμανικού πρωταθλήματος, αφού μετρούν ήδη 2 ήττες από Schalke και Aintracht Franfurt και μια ισοπαλία χωρίς τέρματα με την Kaiserslautern για το κύπελλο Γερμανίας. Από την άλλη, η Pari έχει επενδύσει πολλά σε αυτή τη διοργάνωση, έκανε μεταγραφές πολλών εκατομμυρίων το καλοκαίρι και γενικά στην πρώτη φάση των ομίλων έδειξε πολύ δυνατή και σταθερή ομάδα. Πέρασε από Καραϊσκάκη και Βέλγιο με 4 και 5 γκολ αντίστοιχα και έχασε μόνο μέσα στη Λισσαβόνα την τελευταία αγωνιστική από την Benfica, όντας όμως αδιάφορη. Δε σκοπεύει να μείνει εκτός της διοργάνωσης από τη Leverkuzen και δεν μπορεί άλλωστε μια τέτοια Leverkuzen να την αποκλείσει. Πιστεύω ότι θα καθαρίσει την πρόκριση από σήμερα, αλλά σε ορισμένα δελτία χαμηλότερου ρίσκου πήρα το διπλό σε DNB. Τέλος, στο έτερο ματς της ημέρας θα πάω κόντρα στο κύμα και θα παίξω City. Δε βλέπω το λόγο να ακούγεται και να ποντάρεται τόσο πολύ η νίκη της Barcelona. Οι Καταλανοί δεν είναι η ομάδα μοντέλο που γνωρίσαμε πριν 2-3 χρόνια και πλέον έχουν χτυπητές αδυναμίες. Η City από την άλλη, βασίζεται πολύ στην έδρα της φέτος και παίζει όμορφο και παραγωγικό ποδόσφαιρο όταν αγωνίζεται στο Etihad. Θα βάλει δύσκολα σήμερα στην Barcelona και αυτό το 2.47 του διπλού σε μια τόσο καυτή έδρα, δε μου κάνει. Συν τοις άλλης, ο Pelegrini είναι μετρ της τακτικής σε αντίθεση με τον Tata Martino που ακόμα δείχνει χτυπητές αδυναμίες. Για τους λόγους αυτούς παίρνω τον 1 DNB της City, ελπίζοντας τουλάχιστον να μη χάσει.

Υ.Γ.1: Ο Ibrahimovic που τόσο πολύ ήθελε να βρίσκεται στο Παγκόσμιο κύπελλο το καλοκαίρι, δεν τα κατάφερε απέναντι στον Cristiano Ronaldo και την παρέα του. Από σήμερα θα έχει την τελευταία του ευκαιρία για φέτος να επιβεβαιώσει τον εγωισμό και το ναρκισσισμό του. Δε νομίζω να αφήσει τέτοια ευκαιρία να πάει χαμένη...




FT
(HT)
BAYERN LEVERKUSEN - PARI SAINT GERMAIN:  
2  
Stoiximan 2.17  
0-4
(0-3)
MANCHESTER CITY - FC BARCELONA:  
1 DNB  
Stoiximan 2.12  
0-2
(0-0)

Ksaderfos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου