powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

86η ΑΠΟΝΟΜΗ ΒΡΑΒΕΙΩΝ OSCAR!

Καλησπέρα σας και καλό μήνα! Επιστρέφουμε στην ώρα μας για το ετήσιο ραντεβού των ύψιστων βραβείων της έβδομης τέχνης. Πέρασε άλλη μία χρονιά γεμάτη καλές ταινίες και θα μπορούσε να πει κάποιος ότι ήταν από τις καλύτερες. 86η απονομή Όσκαρ λοιπόν και ώρα για το κόκκινο χαλί. Οι προβλέψεις δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες βδομάδες. Πάμε να δώσουμε τς δικές μας.

‘Α Ανδρικός Ρόλος

Το διαδίκτυο έχει βουίξει από τα παρακάλια όλων να βραβευθεί επιτέλους ο Leonardo. Μέχρι και ο ίδιος αναγκάστηκε να αναφερθεί στο φαινόμενο δηλώνοντας κολακευμένος. Πολλάκις υποψήφιος, πάντα έφευγε από την τελετή χωρίς το αγαλματάκι. Είναι αλήθεια ότι ο ηθοποιός έχει παίξει σε υπερβολικά πολλές, καλές ταινίες. Η πλειοψηφία δηλώνει μαγεμένη από τις υποκριτικές του ικανότητες. Προσωπικά δηλώνω ότι κάθε πέρσι και καλύτερα. Νιώθω έχει βρει τη μανιέρα του και συνεχίζει ‘διεκπεραιώνοντας’ μεγάλους ρόλους. Σίγουρα είναι άξιος για όσκαρ, αλλά αυτό δε κατοχυρώνει τη νίκη του φέτος. Ειδικά όταν φέτος έρχεται αντιμέτωπος με τον ‘νεοανακαλυφθέντα’ Matthew McConaghey. Ο τύπος έχει μεταμορφωθεί σε κάτι που κανένας δε περίμενε. Ήταν ο βασιλιάς της χαζοκομεντί και ξαφνικά έγινε ένας μέγιστος δραματικός ηθοποιός. Και ποιος δε λατρεύει ιστορίες επιτυχίας στο Hollywood? American dream. Εξελίσσεται σε μεγάλο υποκριτικό ταλέντο και θεωρώ ότι η Ακαδημία Κινηματογράφου θα τον βραβεύσει για αυτή τη μεταστροφή του.

'Β Γυναικείος Ρόλος


Πάμε τώρα σε μια πραγματικά νεοανακαλυφθείσα με το όνομα Lupita Nyong'o από την Κένυα. Η ταινία στην οποία εμφανίζεται (12 years a slave), είναι φαβορί για καλύτερη ταινία. Η ηθοποιός είναι εξαιρετική στην ερμηνεία της, με φρεσκάδα και πολύ μακριά από τα πρότυπα του Hollywood. Φέτος όλοι λένε είναι η χρονιά των μαύρων. Ταινίες όπως η προαναφερθείσα, The Butler και Fruitvale Station θίγουν ευαίσθητα ζητήματα φέρνοντάς τους στο προσκήνιο (επιτέλους). Θεωρώ λοιπόν τη νίκη της πολύ πιθανή λόγω ικανότητας και συνθηκών. Ένα ακόμα επιχείρημα που μπορεί να σας πείσει είναι ότι το αμέσως επόμενο φαβορί είναι 23 χρονών και βραβεύθηκε με αγαλματίδιο μόλις πέρυσι.







RESULT
ΒΡΑΒΕΙΟ Α' ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ:  
Matthew McConaghey  
Stoiximan 1.18  
Matthew McConaghey
ΒΡΑΒΕΙΟ Β' ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΡΟΛΟΥ: 
  Lupita Nyong'o
Stoiximan 1.75  
Lupita Nyong'o

Tzanis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου