powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

ΣΤΟ 3.05 Η ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ FELIX MAGATH!!!

Χαίρετε κύριοι! Μετά από μια εβδομάδα αποχής (δεν ασχολήθηκα καθόλου με φιλικά Εθνικών ομάδων διότι δε θεωρώ τον εαυτό μου μάγο ώστε να μπορώ να προβλέψω αποτελέσματα αδιάφορων αγώνων), ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε ξανά με το νούμερο ένα παγκοσμίως άθλημα.

Στην επανέναρξη λοιπόν των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων θα κάνω την αρχή με παιχνίδι από την Premier League. Μεγάλη εντύπωση μου έχει προκαλέσει ο φαβοριτισμός της Cardiff απέναντι στη Fulham. Δε λέω, ομάδες κομπάρσοι και οι δυο στην Αγγλία, μάλλον θα πέσουν χεράκι χεράκι στην Championship (για την Cardiff είμαι 100% σίγουρος, για τη Fulham διατηρώ ακόμα κάποιες λίγες επιφυλάξεις), αλλά το 3.05 στο διπλό είναι πολύ προκλητικό. Έχοντας παρακολουθήσει τα δύο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της Cardiff απέναντι στη Wigan και στη Hull (είχα ποντάρει και τα δυο στον άσσο), είδα μια ομάδα στα όρια του ερασιτεχνισμού. Ασύνδετες γραμμές, μεγάλες μπαλιές από την άμυνα στους επιθετικούς που έτρεχαν τσάμπα και στο μισάωρο είχαν καταναλώσει όλες τους τις δυνάμεις προσπαθώντας να κυνηγήσουν χαμένες μπάλες, και κεντρόους που έκαναν κοντρόλ με δυο επαφές. Ύστερα από όλα αυτά δε μπορώ να μην ποντάρω στο διπλό της Fulham. Φυσικά και η Fulham δεν είναι πολύ καλύτερη ομάδα φέτος, αλλά έχοντας αλλάξει πρόσφατα προπονητή (πήρε τον πολύ αξιόλογο Felix Magath) και όντας ακόμα χωρίς νίκη, θεωρώ ότι σήμερα έχει ιδανική ευκαιρία για το πρώτο της τρίποντο. Όταν μάλιστα αυτό το τρίποντο πληρώνει 3.05 απέναντι σε μια τόσο κακή αντίπαλο, δε μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Κλείνω τη σημερινή μου δυάδα με παιχνίδι από την Ελληνική Super League (σπάνια θα λείπει παιχνίδι Ελληνικού πρωταθλήματος από τα δελτία μου). Στην Κρήτη ο ΟΦΗ υποδέχεται τους ''παγουράδες'' του ΠΑΣ. Τεράστιο διπλό για τους Γιαννιώτες την προηγούμενη αγωνιστική μέσα στην έδρα του Πλατανιά σε ένα παιχνίδι όμως που το τελικό αποτέλεσμα αδικεί τους γηπεδούχους. Ο ΟΦΗ από την άλλη, έχει καλή ομάδα και ακόμα καλύτερη έδρα (με μόνη παραφωνία το 0-4 από τον Ολυμπιακό) με το Sa Pinto να έχει κάνει καλή δουλειά, το αποτέλεσμα της οποίας φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Υποψιασμένοι θα είναι οι Κρητικοί μετά το διπλό της προηγούμενης αγωνιστικής από τον ΠΑΣ, ενώ συν τοις άλλοις δύσκολα μικρομεσαία Ελληνική ομάδα κάνει 2 σερί διπλά και μάλιστα και τα δυο στην Κρήτη. Άσσος λοιπόν σήμερα για τα ''φίδια'' (από τον ομώνυμο σύνδεσμο snakes) και μάλιστα σε αρκετά θελκτική απόδοση.

Αυτά για σήμερα, καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!           





FT
(HT)
CARDIFF CITY - FULHAM FC:  
2  
Stoiximan 3.05  
3-1
(1-0)
ΟΦΗ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ:  
1  
Stoiximan 1.85  
1-1
(0-0)

Ksaderfos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου