powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΣΤΗ FOOTBALL LEAGUE!!!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους! Στο 90-φεύγα κατάφερε χτες να ισοφαριστεί ο ΟΦΗ και χάλασε αυτό τον άσσο σε ένα ματς που ήταν ανώτερος από τον αντίπαλό του σχεδόν σε όλο το παιχνίδι. Στο άλλο παιχνίδι όμως η Cardiff έκανε ένα από τα καλύτερά της ημίχρονα για φέτος και κατάφερε να πάρει μαζί της στην Championship και τη Fulham. Ένας κούκος (Κώστας) δεν φέρνει την άνοιξη και παρ' όλο που προσπάθησε αρκετά σε όλο το παιχνίδι χάνοντας 2 καλές ευκαιρίες να σκοράρει και μοιράζοντας δυο καταπληκτικές πάσες μισό γκολ σε συμπαίκτες του, η ομάδα του δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το παιχνίδι και ουσιαστικά δείχνει να αποχαιρετά τη μεγάλη κατηγορία. Για σήμερα, αποφάσισα να παίξω ένα σύστημα με αρκετό ρίσκο, αλλά και αρκετά καλές αποδόσεις. Με τα τέσσερα από τα έξι παιχνίδια να προέρχονται από τον Ελλαδικό χώρο (τα τρία μάλιστα από τις μικρότερες κατηγορίες) και τα δύο από τους γείτονες Ιταλούς, ελπίζω να επιστρέψουμε στις επιτυχίες.

Την αρχή θα κάνω με τα τρία παιχνίδια από τις ''μικρές'' κατηγορίες του ελληνικού πρωταθλήματος, τα οποία μπαίνουν στα δελτία μου κυρίως λόγω παρασκηνίου και λιγότερο λόγω της αγωνιστικής συμπεριφοράς των ομάδων. Η Κύμη ταξιδεύει στη Λάρισα όπου θα την υποδεχτεί ο προτελευταίος Αμπελωνιακός. Μετά την ήττα της Λαμίας την προηγούμενη αγωνιστική (η Κύμη είχε ρεπό και δεν αγωνίστηκε) η μάχη για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και την απευθείας άνοδο στη Football League έχει πάρει φωτιά και όλα θα κριθούν στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής Λαμία - Κύμη. Πριν φτάσουμε όμως σε αυτό το ντέρμπι θεωρώ ότι και οι δυο θέλουν να πάνε χωρίς απώλειες, οπότε εύκολα ή δύσκολα σήμερα θα κερδίσουν. Τώρα στα της Football League, ο Ολυμπιακός Βόλου, με τον Κοκότοβιτς να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο, ταξιδεύει στην Αθήνα όπου θα τον υποδεχτεί ο μαχητικός Φωστήρας. Με δύο συνεχόμενες ήττες οι Βολιώτες δεν έχουν περιθώρια για νέα γκέλα και το σημερινό ματς είναι σταθμός για την απευθείας άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Συν τοις άλλοις, ακούγεται και γράφεται πολύ ότι τα ''κόζα'' θα είναι προς τα δεξιά σε αυτό το παιχνίδι. Λογικό μου φαίνεται και δε νομίζω να είναι από τα γνωστά τυράκια της κατηγορίας. Ο Κοκότοβιτς πρέπει να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του και κάθε βοήθεια θα είναι ευπρόσδεκτη. Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και στο ματς του Παναιγιάλειου με τον Πανηλειακό όπου ακούγεται έντονα ότι ο Ηρακλής Ψαχνών θα ''προλάβει'' να μείνει εκτός τετράδας και ο Πανηλειακός θα κάνει την υπέρβαση. Το παιχνίδι είναι αυριανό και δύσκολα το διπλό θα μείνει σε τιμές πάνω από 2.00 μέχρι αύριο. Κλείνω με το ντέρμπι Παοκ - Ολυμπιακός όπου θεωρώ ότι ύστερα από τις τελευταίες εξελίξεις κανείς από τους δυο δε θα θελήσει να χάσει και θα δώσουν έμφαση στην άμυνα. Με αυτό το σκεπτικό δε βλέπω το παιχνίδι να ανοίγει παραπάνω από τρία γκολ, οπότε το 2-3 σύνολο φαντάζει καλή περίπτωση.

Τέλος, μεταφέρομαι στην Ιταλία όπου η τρίτη Napoli υποδέχεται τη δεύτερη Roma. Έξι βαθμοί χωρίζουν τις δυο ομάδες (με τη Roma να έχει και παιχνίδι λιγότερο) και αν θέλει η Napoli να διατηρήσει τις ελπίδες της για τη δεύτερη θέση που δίνει απευθείας εισιτήριο στους ομίλους του Champions League, πρέπει να κερδίσει σήμερα. Έχω ξαναγράψει ότι οι Ναπολιτάνοι έχουν τρομερή έδρα που μπορούν να πνίξουν κάθε αντίπαλο και με την τετράδα Mertens, Higuain, Insigne και Callejon θα βάλουν δύσκολα στους πρωτευουσιάνους. Σε πρόσφατο παιχνίδι τους για το Copa Italia οι γηπεδούχοι διέσυραν με 3-0 τη Roma, πράγμα όμως που δύσκολα βλέπω να γίνεται και σήμερα. Θα κερδίσουν μεν, δύσκολα δε. Κλείνοντας, θα πάρω και τη νίκη της Chievo Verona απέναντι στη Genoa. Οι γηπεδούχοι πάνε από το κακό στο χειρότερο όντας μόλις ένα βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και αν θέλουν να ανασάνουν πρέπει να πάρουν τους τρεις βαθμούς σήμερα. Η Genoa είναι στα μέτρα τους και βαθμολογικά αδιάφορη αφού απέχει αρκετά από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά δύσκολα θα κυνηγήσει και την έξοδο στην Ευρώπη. Αυτά τα στοιχεία συνηγορούν σε ένα καλό άσσο, ωστόσο η ισοπαλία πάντα θα παραμονεύει, για αυτό η ασφάλεια του DNB μόνο απαρατήρητη δεν πρέπει να περνάει. 

Αυτά και για σήμερα, ελπίζω να σταθούμε τυχεροί. Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!          


ΣΥΣΤΗΜΑ 4-5-6

FT
(HT)
AC CHIEVO VERONA - GENOA CFC:   
1  
Stoiximan 2.05  
2-1
(1-0)
ΦΩΣΤΗΡΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ:   
2  
Stoiximan 2.10  
1-0
(1-0)
ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ - ΑΟ ΚΥΜΗΣ:  
2  
Stoiximan 1.40  
2-1
(0-1)
ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:  
2-3 GOALS  
Stoiximan 2.00  
2-1
(1-1)
SSC NAPOLI - AS ROMA:  
1  
Stoiximan 2.45  
1-0
(0-0)
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ - ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ:  
2  
Stoiximan 2.08   1-0 (0-0)


Είναι κρίμα να χαθεί το σύστημα για ένα ή δυο παιχνίδια που μπορεί να κολλήσουν 
στην ισοπαλία οπότε παίζω τα ίδια και σε DNB.
ΣΥΣΤΗΜΑ 4-5-6

FT
(HT)
AC CHIEVO VERONA - GENOA CFC:   
1 DNB  
Stoiximan 1.53   2-1 (1-0)
ΦΩΣΤΗΡΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ:  
2 DNB  
Stoiximan 1.55   1-0 (1-0)
ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ - ΑΟ ΚΥΜΗΣ:  
2  
Stoiximan 1.40   2-1 (0-1)
ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:  
2-3 GOALS  
Stoiximan 2.00   2-1 (1-1)
SSC NAPOLI - AS ROMA:  
1 DNB  
Stoiximan 1.66   1-0 (0-0)
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ - ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ:  
2 DNB  
Stoiximan 1.55   1-0 (0-0)
Ksaderfos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου