powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

ΑΣΣΟΣ Ο ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ!

Καλημέρα σε όλους τους φίλους. Αρχικά, συγχαρητήρια σε Tzani για τις επιτυχημένες του εκτιμήσεις στα βραβεία όσκαρ. Σάββατο σήμερα, πολλές οι επιλογές, ως συνήθως. Με Α2 μπάσκετ επιλέγουμε να ασχοληθούμε απόψε και το παιχνίδι του Αρκαδικού με την πρωτοπόρο της βαθμολογίας ΑΕΚ.

Από συνεχόμενες νίκες προέρχονται οι φιλοξενούμενοι, που έχουν καπαρώσει για τα καλά την πρώτη θέση της Α2, μετρώντας 16 νίκες και 2 ήττες. Από την άλλη, η ομάδα του Αρκαδικού έχει αρκετά καλή έδρα, με το κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης να αναμένεται απόψε κατάμεστοΑπό νίκη προέρχονται και οι δύο ομάδες την προηγούμενη αγωνιστική, με την ΑΕΚ να επικρατεί άνετα εντός έδρας με 81-56 απέναντι στον Ερμή Λαγκαδά, ενώ από την άλλη, ο Αρκαδικός επικράτησε στην Βέροια με 56-69 απέναντι στην ομάδα του Φιλίππου, με 56-69.

Ποντάρω στην επικράτηση των γηπεδούχων στο 4.20 απόδοση, με τον προπονητή της ομάδας, Γιάννη Καστρίτη να δηλώνει πως η ομάδα του θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό.  Ρισκάρουμε με την επικράτηση των γηπεδούχων απόψε, μιας και είναι το αουτσάιντερ. Κάπου θα ''γκελάρει'' η ομάδα της ΑΕΚ, καθώς η πρώτη θέση και η άνοδος ξανά στην Α1, δείχνει να μην χάνεται. Δυνατή έδρα ο Αρκαδικός, γεμάτο το γήπεδο, γιατί όχι ποντάρισμα στο 4.20 του άσσου.



FT
(HT)
ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ - ΑΕΚ:
     1   
  Stoiximan 4.20    
61-76  
(35-41)

Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου