powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ ΣΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ!

Χαίρετε κύριοι! Ρίσκαρε στη μεγάλη απόδοση χτες, αλλά δεν του βγήκε του Laftsi. Εμένα προσωπικά η σκέψη του με βρήκε σύμφωνο και θεωρώ ότι άξιζε κάποιο ποντάρισμα το σημείο ανεξαρτήτου τελικού αποτελέσματος.

Σήμερα είναι πολλά τα παπαγαλάκια που ακούγονται για τα Ελληνικά παιχνίδια, πράγμα που με κάνει δισταχτικό και είναι από τις λίγες φορές που δε θα συμπεριλάβω Ελληνικό ματς στα κουπόνια μου. Η εμπειρία της προηγούμενης εβδομάδας λειτούργησε αποτρεπτικά για σήμερα. Σε δύο ντέρμπι αποφάσισα να κινηθώ, ένα από την Premier League με την Tottenham να υποδέχεται την Arsenal και το άλλο από την Πορτογαλία με την Sporting να φιλοξενεί την Porto. Ξεκινώντας από το δεύτερο, η Sporting, όντας κλασσική ομάδα Zardim, θα μπει στο γήπεδο αρχικά για να μη χάσει. Η Porto, φέτος, επίσης είναι ομάδα με καλή αμυντική λειτουργία και έχοντας μεσοβδόμαδα τη ρεβάνς με τη Napoli στην Ιταλία, θα παίξει κι αυτή επιφυλακτικά. Δυνατό ποντάρισμα φαντάζει το 2-3 σύνολο τερμάτων και το ακολουθώ. Όμοια και στην Αγγλία στο τοπικό ντέρμπι του Λονδίνου, η Arsenal, όπως σε όλα της τα εκτός έδρας ντέρμπι φέτος θα μπει στο παιχνίδι συντηρητικά και με προσοχή στην άμυνα. Σε εκτός έδρας παιχνίδι αν δεχτείς πρώτος γκολ, δύσκολα το γυρνάς και οι κανονιέριδες, που παίζουν πλέον χωρίς τον Ezil,  θέλουν τους τρεις βαθμούς για να εκμεταλλευτούν τη χτεσινή απώλεια της Chelsea. Κλειστό ματς βλέπω και εδώ και δύσκολα πιστεύω ότι θα ξεφύγει από τα 2-3 γκολ ανεξαρτήτου νικητή.

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε! Να περάσετε μια όμορφη ηλιόλουστη Κυριακή και ραντεβού μεσοβδόμαδα με επαναληπτικούς Chmapions League.      





FT
(HT)
TOTTENHAM HOTSPUR FC - ARSENAL FC:  
2-3 GOALS  
Stoiximan 2.00  
0-1
(0-1)
SPORTING LISBON FC - FC PORTO:  
2-3 GOALS  
Stoiximan 2.00  
1-0
(0-0)

Ksaderfos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου