powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΗΣ!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Πάλεψε, αλλά ηττήθηκε ο Αρκαδικός από την έτσι κι αλλιώς ανώτερη αγωνιστικά ομάδα της ΑΕΚ. Champions League απόψε και ημιτελικός κυπέλλου στα εγχώρια. Με αυτά επιλέγουμε να ασχοληθούμε. Πάμε, λοιπόν, να δούμε τις εκτιμήσεις μας πάνω σε ειδικά στοιχήματα.

Στον ημιτελικό κυπέλλου μεταξύ ΟΦΗ και Παναθηναϊκού κρατάω το ειδικό να μην σκοράρει καμία ομάδα τουλάχιστον 2 γκολ. Αμυντικογενές θα είναι το παιχνίδι. Πιθανό να κριθεί στο γκολ. Με το παραπάνω ειδικό να προσφέρεται στο 1.90, καλύπτουμε το σύνολο τερμάτων 0-1 και ένα μέρος του 2-3 (1-1). Επίσης ποντάρουμε στο καμία κάρτα πριν το 21ο λεπτό, ελπίζοντας να σταθούμε τυχεροί στην... αντίστροφη μέτρηση! Κάτι ψιλά και σε anytime σκόρερ Zeca.

Στο βραδινό παιχνίδι της Manchester United με τον Ολυμπιακό ποντάρουμε σε καθυστερήσεις πρώτου ημιχρόνου. Δύο λεπτά και άνω η επιλογή μας. Με ένα χαζοτραυματισμό και ένα διαξιφισμό μεταξύ παιχτών, πληρωνόμαστε απόδοση του 2.15. Επίσης, κάρτα σε οποιονδήποτε τερματοφύλακα σε απόδοση 3.00 είναι μια καλή περίπτωση. Τέλος, πιθανό το under 5.5 αλλαγές (τρεις από Ολυμπιακό σίγουρα και λόγω καθυστερήσεων, ελπίζουμε στις δύο της United).






RESULT

ΟΦΗ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ:    
ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 GOALS 
Stoiximan 1.90  
1-0

ΟΦΗ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ:    
   ΟΧΙ ΚΑΡΤΑ ΠΡΙΝ ΤΟ 21'   
Stoiximan 1.87  
FIRST CARD 62'

ΟΦΗ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ:    
   ZECA ANYTIME SCORER   
Stoiximan 7.00  


MAN. UTD - OLYMPIACOS:    
ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ 1ου ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ OVER 1.5 ΛΕΠΤΑ
Stoiximan 2.15  
1' MIN

MAN. UTD - OLYMPIACOS:    
ΚΑΡΤΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ  
Stoiximan 3.00  


MAN. UTD - OLYMPIACOS:    
UNDER 5.5 ΑΛΛΑΓΕΣ   
Stoiximan 3.50  
6 SUBS




Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου