powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ!!!

Χαίρετε κύριοι! Όπως ακριβώς τα περίμενα (συντηρητικά) κύλησαν και τα δυο παιχνίδια της Κυριακής, μόνο που και τα δυο κόλλησαν στο ένα γκολ. Ειδικά η Arsenal άνοιξε το σκορ στο 1' λεπτό της αναμέτρησης και στη συνέχεια τίποτα. Πιο πολύ θα φοβόμουν, έτσι όπως ξεκίνησε το συγκεκριμένο παιχνίδι,να χαθεί στο over 3.5 παρά να κολλήσει στο 0-1. Anyway, με τα γκολ θα ασχοληθώ και σήμερα ελπίζοντας να είμαι πιο τυχερός αυτή τη φορά. 

Στο Manchester η τοπική United υποδέχεται τον Ολυμπιακό στη ρεβάνς του 2-0. Βλέπω ανοιχτό παιχνίδι, ιδιαίτερα από τους γηπεδούχους οι οποίοι θα κυνηγήσουν να ανοίξουν νωρίς το σκορ ώστε να έχουν ελπίδες μέχρι και στην τελευταία να στείλουν το ματς τουλάχιστον στην παράταση. Από την άλλη ο Ολυμπιακός, ιδιαίτερα φέτος, δεν είναι ομάδα που θα κλειστεί και θα στήσει τοίχος μπροστά από την εστία του ώστε να υπερασπιστεί αυτό το 2-0. Ίσα ίσα που φέτος οι ερυθρόλευκοι απέδειξαν ότι οι Ελληνικές ομάδες μπορούν να πάρουν αποτελέσματα στην Ευρώπη παίζοντας και καλό ποδόσφαιρο, πέρα από το δημοφιλές τσούκου τσούκου ball που τόσο επιτυχημένα εφάρμοσε-δίδαξε ο Παναθηναϊκός την προηγούμενη δεκαετία. Δεν ξέρω αν θα βοηθήσει σήμερα και ο Ολυμπιακός για το over, αλλά ξέρω ότι ένα πληγωμένο θηρίο είναι πιο επικίνδυνο από ένα δυνατό θηρίο. Η Manchester σήμερα έχει να αποδείξει πολλά, αλλά ταυτόχρονα μπορεί πολύ εύκολα να στραβώσει το παιχνίδι και να γραφτεί μια από τις πιο μαύρες μέρες της ιστορίας της. Αφήνουμε στην άκρη το ρίσκο του σημείου και πάμε με τα πολλά γκολ που θεωρώ ασφαλέστερο ποντάρισμα. Τέλος, συντηρητικό παιχνίδι βλέπω να γίνεται στο Ηράκλειο μεταξύ ΟΦΗ και Παναθηναϊκού αφού είναι το πρώτο από τα δυο παιχνίδια για τα ημιτελικά του κυπέλλου, με τις δυο ομάδες να έχουν ως πρώτο στόχο το μηδέν στην άμυνα. Θεωρώ το παιχνίδι carbon με αυτό της Arsenal και της Porto την Κυριακή οπότε παίρνω και εδώ τα 2-3 σύνολο γκολ ελπίζοντας να μην κολλήσουμε πάλι στα ρηχά.

Αυτά για σήμερα, καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό και ελπίζω να δούμε ωραίο θέαμα.

Υ.Γ. Πάρα πολύ δυνατό στοίχημα στο οποίο συμφωνώ 100% είναι το ειδικό που πρότεινε ο Laftsis να δεχτεί κάρτα οποιοσδήποτε τερματοφύλακας. Είτε ο ένας είτε ο άλλος, ανάλογα ποια από τις δυο ομάδες θα βολεύει το σκορ εκείνη τη στιγμή, θα κάνει καθυστερήσεις στο τέλος με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί από τον διαιτητή.





FT
(HT)
MAN UNITED - OLYMPIACOS FC:  
OVER 2.5 GOALS  
Stoiximan 1.80
3-0
(2-0)
ΟΦΗ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ:  
2-3 GOALS  
Stoiximan 2.05
1-0
(0-0)

Ksaderfos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου