powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΙΚΗ ΓΙΑ STEVENS!!!

Χαίρετε κύριοι! Πιο εύκολα από το τελικό 3-0 επιβεβαιώθηκε το over στο Old Trafford αφού πέρα από τη γηπεδούχο United, οι ερυθρόλευκοι έχασαν κλασσικότατες ευκαιρίες (από αυτά που λέμε άχαστα) ώστε να σκοράρουν και αυτοί. Στο άλλο παιχνίδι είχαμε μια από τα ίδια. Πάλι κόλλησε στο 1-0 σε ένα παιχνίδι που περισσότερο ο ΟΦΗ θα μπορούσε να είχε σκοράρει και ένα δεύτερο και να επαληθεύσει τη δυάδα μας. 

Όπως καταλαβαίνετε και από τον τίτλο της ανάρτησης σήμερα θα εστιάσω σε ένα γνώριμο μας από το Ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Huub Stevens που ήρθε το καλοκαίρι στην Ελλάδα μετά βαϊων και κλάδων κατάφερε εφτά μήνες αργότερα να αποχωρήσει έχοντας αφήσει ένα σωρό προβλήματα πίσω του. Δε ρίχνω το φταίξιμο σε αυτόν, αλλά περισσότερο στους Παοκτσήδες και στην άρρωστη νοοτροπία που κουβαλάνε εδώ και χρόνια. Ζήτησαν από τον Ολλανδό να τους μεταμορφώσει μέσα σε μια νύχτα και να πάρουν πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό. Αυτά ούτε στο Hollywood (όπου όλα τα έχουμε δει) δε γίνονται. Οι σωστές ομάδες κάνουν τα βήματα ένα ένα, αργά και σταθερά. Ο Παοκ θέλησε σε μια νύχτα να περάσει απέναντι. Τελικά δε μπόρεσαν να χωνέψουν ότι για ακόμα μια χρονιά είναι τόσο πίσω από τους πρωτοπόρους που έριξαν όλο το φταίξιμο πάνω του και τον έδιωξαν εν μια νυκτί.Το ότι ήθελαν να κάνουν το βήμα παραπάνω με τον αποτυχημένο Τζαβέλα, τον παλαίμαχο Κατσουράνη και τον λίγο για πρωταθλητισμό Αθανασιάδη (περισσότερο τον ενδιαφέρει το που θα κάνει το επόμενο tatoo και με ποια αμόρφωτη θα περάσει το βράδυ του, παρά το πως θα βελτιωθεί μέσα από την  προπόνηση ώστε να είναι καλύτερος στο επόμενο παιχνίδι) δεν έχει καμιά σημασία. Το εξιλαστήριο θύμα ήταν ο Stevens ο οποίος πλήρωσε τα λάθη κόσμου, διοίκησης και ποδοσφαιριστών. Για μένα δεν είναι τόσο κακός προπονητής (εγνωσμένη η αξία του και αναγνωρίσιμο το έργο του στο Γερμανικό πρωτάθλημα άλλωστε) και θα το δείξει και στη νέα του ομάδα, τη Stuutgart. Στο ντεμπούτο του στην έδρα της Werder στάθηκε άτυχος και ισοφαρίστηκε προς το τέλος του παιχνιδιού, αλλά σήμερα θα έχει την ευκαιρία να πάρει τους τρεις πρώτους του βαθμούς απέναντι σε ένα πολύ κακό φέτος Hamburger. 

Συνέχεια με Ισπανία και Primera Division. Η καλή φέτος στην έδρα της Espanyol υποδέχεται την Levante του Βύντρα και του Καράμπελα. Ένατοι οι γηπεδούχοι, δέκατοι οι φιλοξενούμενοι σε ένα παιχνίδι όπου κανένας από τους δυο δεν κινδυνεύει, αλλά δύσκολα επίσης θα κυνηγήσουν και έξοδο στην Ευρώπη. Περισσότερο θα παίξουν για το όνομά τους και επειδή το όνομα της Espanyol, αλλά και η φανέλα της είναι πιο βαριά από αυτή της Levante, θα κερδίσει και το ματς και τις εντυπώσεις. Τι να περιμένεις άλλωστε από ομάδα που έχει στο ρόστερ της Βύντρα και Καράμπελα... Τέλος, θα κλείσω με παιχνίδι από το αγαπημένο μου Ελληνικό πρωτάθλημα όπου στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Απόλλων Σμύρνης. Πολλά και διάφορα ακούγονται γι αυτό το ματς, αλλά με αφήνουν παντελώς αδιάφορο. Γενικά έχω ξαναπεί ότι δεν πιστεύω σε θεωρίες συνωμοσίας. Δυστυχώς ενδέχεται να μην υπάρχουν εξωγήινοι... Το over 1.5 goals θα πάρω από το ματς που για τα δεδομένα πληρώνει αρκετά και θα έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Έτσι καλύπτω και τις θεωρίες, αλλά και την πραγματικότητα που λέει ότι ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερη ομάδα και σε καλύτερη φόρμα αυτή τη στιγμή.

Αυτά για σήμερα, καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε. Ανανεώνω το ραντεβού για αύριο με περισσότερα και πιο ενδιαφέροντα ματς.   




FT
(HT)
VFB STUTTGART - HAMBURGER SV:  
1  
Stoiximan 1.97 
1-0
(0-0)
RCD ESPANYOL - LEVANTE UD:  
1  
Stoiximan 1.53 
0-0

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ:  
OVER 1.5 GOALS  
Stoiximan 1.33 
3-1
(1-0)

Ksaderfos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου