powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

ΔΡΑΚΟΙ ΚΑΙ ΝΕΡΑΪΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ SUPER LEAGUE!

Χαίρετε κύριοι! Μετά από πολύ καιρό τα πράγματα κύλησαν φυσιολογικά σε ποδοσφαιρικό αγώνα που επέλεξα για στοιχηματισμό και αυτό είχε ως αποτέλεσμα το 2/2. Η μεν City αποκάλυψε για ακόμα μια φορά τη φετινή γύμνια της United και μόνο ''μελανό'' σημείο το ότι φοβήθηκα το διπλό με HC, η δε Wolfsburg κέρδισε ένα παιχνίδι που το ήθελε περισσότερο απέναντι σε μια πολύ κακή ομάδα όπως είναι φέτος η Werder Bremen. Επιλογή μου για σήμερα θα είναι το 2-3 σύνολο τερμάτων σε τρία ντέρμπι με μόνη επιφύλαξη να μην κολλήσουν στο μηδέν.

Αρχή με το παιχνίδι στο Περιστέρι όπου ο τοπικός Ατρόμητος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Κλειστό παιχνίδι βλέπω να γίνεται με το νικητή (αν υπάρξει) να κερδίζει στο γκολ, οπότε επιλογή μου τα 2-3 τέρματα. Ο Ατρόμητος παίρνει δύναμη από τη σκληρή του άμυνα, ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο σε εκτός έδρας δύσκολο παιχνίδι από το να το πάει στο ''αβαβά'', ο Berg θα κυνηγήσει μανιωδώς το γκολ διότι θέλει, μπορεί και μάλλον θα βγει πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος (έχει και την τύχη με το μέρος του διότι ο Κώστας μας εγκατέλειψε νωρίς), οπότε όλα δείχνουν 2-3 γκολ. Με την ευχή να μην κολλήσει στο μηδέν, το θεωρώ ένα από τα πιο δυνατά σημεία για σήμερα. Συνέχεια με Premier League και Crystal Palace εναντίον Chelsea. Πολύ μικρή απόδοση στο διπλό για την ομάδα του ''εκλεκτού'', ωστόσο εγώ θα στηριχτώ στην καλή, όπως έχω γράψει επανειλημμένως, άμυνα των γηπεδούχων. Δεδομένου ότι η Chelsea θέλει οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς θα βγει μπροστά για να σκοράρει, αλλά θα φροντίσει να μην αφήσει πολλά κενά στην άμυνα. Κλειστό παιχνίδι και εδώ με αρκετή τύχη στα 2-3 γκολ.

Αρκετά χιλιόμετρα νοτιότερα, στην Ισπανία, οι Βάσκοι της Athletic Bilbao υποδέχονται την πρωτοπόρο Atletico de Madrid σε ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια της αγωνιστικής. Οι rojiblancos ταξιδεύουν στην έδρα της ομάδας του Valverde όπου σε 15 αγώνες έχει ηττηθεί μόλις μια φορά και άλλες τρεις έχει φέρει ισοπαλία. Θα πρέπει να κερδίσει η Atletico ώστε να παραμείνει στο κυνήγι του τίτλου, αλλά μόνο εύκολο δεν είναι αυτό. Σε τέτοιο παιχνίδι θεωρώ ασφαλέστερο το 2-3 σύνολο τερμάτων καθώς και οι δυο ομάδες θα έχουν ως ''Ευαγγέλιο'' την άμυνά τους. Όποιος προηγηθεί θα θέσει σοβαρή υποψηφιότητα για τους τρεις βαθμούς, αλλά κανένας τους επίσης δε θέλει με τίποτα να χάσει. 2-3 γκολ λοιπόν και εδώ και ας έρθει ότι θέλει. Τέλος, σε ακόμα ένα παιχνίδι από την Ελληνική Super League ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης. Σε ακόμα ένα παιχνίδι του Ελληνικού πρωταθλήματος τα σενάρια συνωμοσίας δίνουν και παίρνουν ωστόσο κλασσικά θα επιλέξω να μείνω μακριά από αυτά. Θα πάρω και εδώ τα 2-3 γκολ μιας και μου καλύπτει όλο το εύρος των αποτελεσμάτων και θα μείνω μακριά από δράκους και νεράιδες. Συνηθισμένοι άλλωστε από τέτοια σενάρια στο Ελληνικό πρωτάθλημα...

Αυτά για σήμερα, καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε διότι η σωστή χημεία είναι εν τέλει και ο σίγουρος δρόμος προς την επιτυχία.    
    




FT
(HT)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ:  
2-3 GOALS  
Stoiximan 2.02  
0-0

CRYSTAL PALACE - FC CHELSEA:  
2-3 GOALS  
Stoiximan 2.00  
1-0
(0-0)
ATHLETIC BILBAO - ATLETICO MADRID:  
2-3 GOALS  
Stoiximan 2.00  
1-2
(1-1)
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ:  
2-3 GOALS  
Stoiximan 2.00  
3-0
(3-0)

Ksaderfos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου