powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

ΟΤΑΝ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ, ΤΟΤΕ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ CITY?

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους και χρόνια πολλά! Μεγάλη Εθνική εορτή σήμερα, αλλά τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα είναι σε φουλ αγωνιστική δράση, όπως επίσης και το Ελληνικό όπου αύριο έχουμε εμβόλιμη αγωνιστική. Αφήνουμε προς το παρόν τα αυριανά παιχνίδια και πάμε να δούμε τι έχουμε για σήμερα. 

Στο Manchester, η τοπική United υποδέχεται την συμπολίτισσα City σε ένα ντέρμπι που θα καθηλώσει ολόκληρη την πόλη. Οι κόκκινοι διάβολοι φέτος παραπαίουν και αυτό φαίνεται σε κάθε τους αγώνα. Ακόμα και με τον Ολυμπιακό στη ρεβάνς του 2-0 αν και προηγούνταν με 3-0 από το 56', όχι μόνο δε βγήκαν μπροστά να βάλουν ένα τέταρτο (όπως θα έκαναν άλλες ένδοξες χρονιές) και να καθαρίσουν την υπόθεση πρόκριση, αντίθετα κλείστηκαν στην άμυνα τους με αποτέλεσμα να κινδυνέψουν σε τουλάχιστον 2-3 φάσεις. Μάλιστα από το 80' και μετά έτρεχαν σαν άλλος Εργοτέλης (δεν έχω κάτι με την ομάδα της Κρήτης, απλά το έκανε πρόσφατα με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο γι αυτό το χρησιμοποιώ ως παράδειγμα) στο κόρνερ και έπεφταν κάτω με το παραμικρό ώστε να κερδίσουν πολύτιμα δευτερόλεπτα. Αυτό δείχνει εικόνα μικρής ομάδας και θεωρώ ότι αφού κατάφερε ο Ολυμπιακός να κάνει τη Manchster να φαίνεται μικρή, τότε η City τι θα κάνει σήμερα? Παίρνω το διπλό στο 2.18 (σκέφτομαι ακόμα και το 2 με -1HC, αλλά ελέω Pelegrini μάλλον θα απέχω), λέω ευχαριστώ και αναμένω να δω πόσο σύντομα θα πληρωθώ. Σίγουρα οι μπλε θα έχουν καθαρίσει το παιχνίδι αρκετά πριν το 90'. Τέλος, μου αρέσει και το διπλό της Wolfsburg στην έδρα της Werder Bremen, κυρίως λόγω της φετινής ανυπαρξίας των γηπεδούχων, παρά της καλής ομάδας των φιλοξενούμενων. Η Werder φέτος δείχνει μικρή ομάδα στο γήπεδο, έχει roster μεσαίας έως μικρής δυναμικότητας, βέβαια δείχνει ότι θα σωθεί, αλλά σήμερα οι φιλοξενούμενοι θέλουν περισσότερο τους τρεις βαθμούς και θα τους πάρουν.

Αυτά για σήμερα, να περάσετε μια όμορφη ημέρα και καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!

Υ.Γ. Δεν σχολίασα καθόλου τα παιχνίδια της Κυριακής διότι κανένα από τα δυο (είτε δίκαια είτε άδικα) δεν παίχτηκε στα ίσια. Πάντως όσοι ώρα έπαιζαν 11 εναντίων 11 οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και στις δύο περιπτώσεις.        




FT
(HT)
MAN UNITED - MAN CITY:  
2  
Stoiximan 2.18 
0-3
(0-1)
SV WERDER BREMEN - VFL WOLFSBURG:  
2  
Stoiximan 2.17 
1-3
(1-2)

Ksaderfos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου