powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΔΥΑΔΑ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE!!!

Χαίρετε κύριοι! Ανεπιτυχής η τελευταία μου απόπειρα προσέγγισης μιας τριάδας αγώνων το Σάββατο αφού η Wolfsburg κατάφερε να μείνει στην ισοπαλία, αν και προηγήθηκε δις και είχε και δοκάρι στην τελευταία φάση του αγώνα, ενώ ο Παοκ κλασσικά με το που πέρασε τη Λαμία, ζαλίστηκε. Ωστόσο αυτό το διήμερο προκύπτουν κάποιες καλές στοιχηματικές ευκαιρίες με τις οποίες θα ασχοληθώ παρακάτω.

Αρχής γενομένης από τη ρεβάνς του Μονάχου ανάμεσα σε Bayern και Real, κόλλησα στο εξής στατιστικό. Στα έξι τελευταία τους εντός έδρας παιχνίδια οι Βαυαροί δέχτηκαν κατά σειρά 1 γκολ από τη Leverkusen, 3 από τη Hoffenheim, 1 από τη Man United, 3 από τη Dortmund, 1 από την Kaiserslautern και 2 από τη Werder Bremen. Λέτε να μην καταφέρει να σκοράρει η Real? Θεωρώ σχεδόν σίγουρο ότι οι Μαδριλένοι θα τα καταφέρουν, όπως επίσης και ότι οι Γερμανοί θα σκοράρουν τουλάχιστον μια φορά μπροστά στο κοινό τους. Με το γκολ-γκολ λοιπόν ως δεδομένο θα κινηθώ στο over 2.5 στο ματς μιας και πρόκειται για επαναληπτικό (άρα παιχνίδι δίχως αύριο) οπότε σίγουρα το παιχνίδι θα ανοίξει.

Από εκεί και πέρα, στον έτερο επαναληπτικό, θεωρώ ότι αυτή τη φορά θα δούμε γκολ. Τουλάχιστον ένα. Με δεδομένο λοιπόν αυτό, αλλά και επίσης ότι και οι δυο ομάδες διαθέτουν προπονητές που ξέρουν να παίζουν άμυνα και δουλεύουν σε αυτό καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς, δε βλέπω το παιχνίδι να ανοίγει. Αυτό με οδηγεί στα 2-3 σύνολο γκολ αφού όποιος και να σκοράρει σίγουρα ο άλλος θα βγει μπροστά για την ισοφάριση. Ωστόσο και η ομάδα που σκόραρε θα είναι επικίνδυνη στην κόντρα οπότε το 2-3 φαίνεται πολύ πιθανό και άκρως λογικό ποντάρισμα. Τέλος, με την ίδια λογική προσεγγίζω και το παιχνίδι που ανοίγει τα play off της Ελληνικής Super League ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Παναθηναϊκό. Οι Περιστεριώτες διαθέτουν εξαιρετική άμυνα και με αυτό το όπλο θα παραταχθούν απέναντι στον κυπελλούχο Παναθηναϊκό. Από την άλλη, οι πράσινοι θα πρέπει να διαχειριστούν το μεθύσι από την κατάκτηση τίτλου ύστερα από 4 χρόνια, πράγμα το οποίο ίσως να τους στοιχίσει (πρόσφατο παράδειγμα η Ζυρίχη που αναφέρθηκε σε ανάρτηση του Laftsi το Σάββατο). Δε λέω ότι ο Παναθηναϊκός θα έχει την ίδια τύχη, αλλά θεωρώ το παιχνίδι ''παγίδα'' και επιλέγω την ασφάλεια του 2-3. Άλλωστε ο Ατρόμητος αμυντικά δεν είναι Παοκ...

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε και καλή χημεία στις επιλογές σας!





FT
(HT)
BAYERN MUNCHEN - REAL MADRID:  
OVER 2.5 GOALS  
Stoiximan 1.55  
0-4
(0-3)
FC CHELSEA - ATLETICO MADRID:  
2-3 GOALS  
Stoiximan 1.97  
1-3
(1-1)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ:  
2-3 GOALS  
Stoiximan 2.00  
1-1
(0-1)

Ksaderfos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου