powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

ΝΙΚΗ CHAMPIONS LEAGUE ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ!!!

Χαίρετε κύριοι! Επιστροφή μετά από δύο εβδομάδες στη δράση έχοντας κλείσει με 2/3 επιτυχημένες εκτιμήσεις την τελευταία ανάρτηση. Fulham και Crystal Palace επιβεβαίωσαν εύκολα τους άσσους και η ασφάλεια των DNB αποδείχτηκε περιττή, σε αντίθεση με τους Καταλανούς που σε 10-15 μέρες έμειναν εκτός και των τριών στόχων τους. Πρώτα αποκλείστηκαν από το Champions League από την Atletico de Madrid, στη συνέχεια έμειναν εκτός πρωταθλήματος από την σχεδόν υποβιβασμένη Granada και τέλος έχασαν και το κύπελλο από τη μισητή Real Madrid. Γενικά η Μαδρίτη δεν τους πήγε και πολύ εφέτος... Με αυτά και με εκείνα όμως, ύστερα από δυο εβδομάδες, πάμε να δούμε πως μπορούμε να συνεχίσουμε τις επιτυχίες.

Αρχή με τον άσσο της Wolfsburg απέναντι στην ουσιαστικά (όχι όμως και μαθηματικά) αδιάφορη Freiburg. Οι Λύκοι, όντας στην πέμπτη θέση, ένα βαθμό πίσω από την τέταρτη Leverkusen, θέλουν να εκμεταλευτούν πιθανό στραβοπάτημα των ασπιρίνων, που έχουν δύσκολο παιχνίδι σήμερα υποδεχόμενοι τη Dortmund, και να βρεθούν αυτοί στην τέταρτη προνομιούχο θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League. Η Wolfsburg την επόμενη αγωνιστική ταξιδεύει στη Stuttgart που καίγεται για βαθμούς και την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τη Monchengladbach. Από την άλλη, η Lenerkusen, την επόμενη αγωνιστική θα ταξιδέψει στην Eintracht Franfurt και τελευταία αγωνιστική θα υποδεχτεί τη Werder Bremen. Λίγο δυσκολότερο το πρόγραμμα για τις ασπιρίνες και μοναδική ευκαιρία για τη Wolfsburg ώστε να κάνει το Ευρωπαϊκό της όνειρο πραγματικότητα. Έχει παίχτες έμπειρους και ποιοτικούς (Olic, De Bruyne, Luiz Gustavo, Naldo, Ivan Perisic) που μπορούν να διαχειριστούν τέτοια πίεση και αρχής γενομένης από σήμερα θεωρώ ότι θα κάνει το πρώτο από τα τρία βήματα για την υπέρβαση. Ίσως ο άσσος να έχει αξία και με -1 HC, αλλά θα αρκεστώ στο συμπαθητικό 1.40 της απλής νίκης.

Από εκεί και πέρα, διάλεξα ακόμα δύο παιχνίδια που θεωρώ ότι θα κυμανθούν μεταξύ under και over. Ο Παοκ αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στον τελικό κυπέλλου στο ΟΑΚΑ. Οι Θεσσαλονικείς έκανα το καθήκον τους για φέτος αφού απέκλεισαν τον Ολυμπιακό, οπότε ότι και να γίνει σήμερα τα εύσημα τα έχουν ήδη πάρει. Ήταν μάλιστα τόσο τυφλωμένοι για την πρόκριση που ''θυσίασαν''  3 παίχτες κλειδιά παίρνοντας κόκκινη κάρτα (για μη αγωνιστικούς λόγους) είτε δηλαδή για ψευτοτσαμπουκάδες, είτε κάνοντας καθυστερήσεις, πέφτοντας κάτω σαν άλλοι Αεκτζήδες. Το ότι θα έπαιζαν ολόκληρο τελικό χωρίς τρία βασικότατα στελέχη τους, δεν το σκέφτηκε κανένας. Αρκεί που αποκλείστηκε ο Ολυμπιακός... Όπως και να έχει, σήμερα μάλλον θα πληρώσουν αυτό το λάθος τους αφού θεωρώ ότι η απουσία τόσο σημαντικών παιχτών θα παίξει το ρόλο της. Ο Παναθηναϊκός, με τον Αναστασίου να έχει αποδειχτεί μετρ στην ψυχολογία των παιχτών, θα μπει πιο δυνατά στο ματς και είναι πολύ πιθανό να είναι αυτός που θα ανοίξει το σκορ. Βέβαια δε βλέπω το παιχνίδι να ξεφεύγει οπότε κρατάω το 2-3 σύνολο τερμάτων που μου καλύπτει αρκετά ενδεχόμενα. Τέλος, με το ίδιο ποντάρισμα θα κινηθώ και στο Ιταλικό παιχνίδι Bologna - Fiorentina. Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη στην προσπάθεια που κάνουν να κρατηθούν στην κατηγορία και οι φιλοξενούμενοι για να κρατηθούν σε θέσεις που οδηγούν στο Europa League. Καμιά από τις δυο ομάδες δε φημίζεται για την επίθεσή της οπότε και εδώ θεωρώ πιθανό το 2-3 σύνολο τερμάτων.

Αυτά για σήμερα, ελπίζω η επιστροφή μετά από δύο εβδομάδες να συνδυαστεί και με επιτυχίες. Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε! 




FT
(HT)
VfL WOLFSBURG - SC FREIBURG:  
1  
Stoiximan 1.40   2-2 (1-0)
ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ:  
2-3 GOALS  
Stoiximan 1.95   1-4 (0-1)
BOLOGNA FC - ACF FIORENTINA:  
2-3 GOALS  
Stoiximan 2.00   0-3 (0-2)

Ksaderfos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου