powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

10 ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΕ ΤΡΙΑ ΔΕΛΤΙΑ!

Καλημέρα σε όλους τους φίλους! Όπως διαπιστώσατε και από τον τίτλο της ανάρτησης έχουμε ξεχωρίσει 10 επιλογές και τις έχουμε σπάσει σε τρία δελτία. Μία τετράδα και δύο τριάδες. Πάμε να τις δούμε, ελπίζοντας να σταθούμε τυχεροί.

ΤΕΤΡΑΔΑ (ΑΠΟΔΟΣΗ 4.82)

Χρονικά ξεκινώντας, πρώτη μας επιλογή θα είναι μπασκετική και το διπλό της Fenerbahce στην έδρα της Usak Sportif. Δεν χρειάζεται εκτιμώ ιδιαίτερη ανάλυση η επιλογή μας. Να δούμε δεύτερη συνεχόμενη γκέλα εκτός έδρας από τη Fener, εκτιμώ πως είναι πολύ δύσκολο. Στο 1.25 η πρώτη μας επιλογή, χαμηλή απόδοση μεν, αλλά αποδεκτή για το παρολί μας. Περνάμε σε τένις και στο ATP Βουκουρεστίου. Νίκη Grigor Dimitrov απέναντι στον Gael Monfils. Καλύτερος τενίστας ο Βούλγαρος, πιστεύω πως θα επικρατήσει απόψε στη γειτονική του χώρα και θα φτάσει στον τελικό του τουρνουά. Στο 1.55 η δεύτερη επιλογή μας. Ποδοσφαιρικά, τώρα, στεκόμαστε στην εύκολη επικράτηση της ασταμάτητης Zenit με αντίπαλο τη Volga Nizhny. Πρώτη της βαθμολογίας, με αντίπαλο την προτελευταία. Με -1 HC στο 1.50 είμαστε ευχαριστημένοι. Κλείνουμε με βραδινό παιχνίδι μεταξύ Inter-Napoli. Αδιάφορο παιχνίδι για τη φιλοξενούμενη (καπαρωμένη 3η θέση), δεν αλλάζει κάτι για την Inter η 4-5η θέση που λογικά θα τερματίσει. Γκολ και θέαμα, άνευ άγχους απόψε.



FT
(HT)
USAK SPORTIF - FENERBAHCE:
2
Stoiximan 1.25
68-87
(41-44)
GRIGOR DIMITROV - GAEL MONFILS:
Stoiximan 1.55
1.00
ZENIT - VOLGA NIZHNY: 
1 (-1 HC)  
Stoiximan 1.50
2-0
(1-0)
INTER - NAPOLI:
OVER 2.5 GOALS 
Stoiximan 1.66
0-0



ΤΡΙΑΔΑ (ΑΠΟΔΟΣΗ 8.15)

Ξεκινάμε με τον άσσο της Fulham με αντίπαλο την ομάδα της Hull. Ποντάρω τον άσσο, μιας και το θέλει περισσότερο το παιχνίδι η γηπεδούχος. Αν δεν καταφέρεις να κερδίσεις και την αδιάφορη Hull στο σημείο που βρίσκεται το πρωτάθλημα, σου αξίζει η δεύτερη κατηγορία. Δεύτερη επιλογή μας το διπλό του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ για τον τελικό κυπέλλου Ελλάδος. Σημαντικές απουσίες ο ''δικέφαλος'', καλύτερη εικόνα εντός γηπέδου παρουσιάζουν οι πράσινοι. Κλείνουμε με τo διπλό της Havant στην έδρα της Tonbridge Angels. English Conference South. Το κίνητρο της φιλοξενούμενης, η βαθμολογική θέση της γηπεδούχου και οι απόδοση του διπλού, μαρτυρούν την αξία επιλογής του διπλού.



FT
(HT)
FULHAM - HULL CITY:  
1  
Stoiximan 2.17 
2-2
(0-0)
ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ:  
2  
Stoiximan 2.58 
1-4
(0-1)
TONBRIDGE ANGELS - HAVANT:  
2  
Stoiximan 1.47 
0-0



ΤΡΙΑΔΑ (ΑΠΟΔΟΣΗ 11.58)

Άσσος και over 2.5 goals η ομάδα της Trapani απέναντι στο συνονθύλευμα της Juve Stabia. Άμυνες για... ''ζήτω'' εκατέρωθεν. Το over το θεωρώ δεδομένο. Απλά το ποντάρω σε συνδυασμό με τον άσσο, καθώς η γηπεδούχος κυνηγάει τα play-off ανόδου, ενώ η φιλοξενούμενη είναι ομάδα ερασιτεχνικού επιπέδου. Συνέχεια με τον άσσο της Partizan με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα. Ντέρμπι κορυφής, δεν υπάρχει σαφής αιτιολογία της επιλογής μας. Τρένο πηγαίνει ο Ερυθρός Αστέρας. Αν μπορεί ή πρέπει να σταματήσει κάπου είναι η έδρα της μισητής αντιπάλου, Partizan. Κλείνουμε με τον άσσο της Zurich με αντίπαλο της Lucerne. Κερδίζει και προσπερνάει η γηπεδούχος ομάδα της μεγαλύτερης πόλης της Ελβετίας.



FT
(HT)
TRAPANI - JUVE STABIA:  
1 & OVER 2.5 GOALS  
Stoiximan 2.12 
3-0
(1-0)
PARTIZAN - RED STAR BELGRADE:  
1  
Stoiximan 2.45 
2-1
(1-0)
ZURICH - LUCERNE:  
1  
Stoiximan 2.25 
1-2
(1-0)


Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου