powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

ΝΙΚΗΤΗΣ NBA!!!

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά! Το άγιο Φως της Ανάστασης να φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας. Και όσον αφορά τα στοιχηματικά: Χριστός Ανέστη εύχομαι φέτος που έχει κρίση και τα λεφτά να τρέχουνε σαν το νερό στη βρύση.

Σήμερα θα ασχοληθούμε με NBA και την πρόβλεψη του φετινού πρωταθλητή. Χιτ, Σπερς, Οκλαχόμα και Κλίπερς τα τέσσερα κατά σειρά φαβορί των μπουκ. 2.80 η απόδοση για τους Χιτ... Πλάκα με κάνεις... ομάδα που στηρίζεται στις ορέξεις του Λεμπρόν Τζέιμς, που τελείωσε τη σεζόν με 3 νίκες σε 9 αγώνες, που σε λίγα παιχνίδια έπεισε με την εμφάνιση του, που αν παρακολουθήσετε τους τελευταίους μήνες πως παίζει, ακόμα και σε παιχνίδια που στο τέλος κερδίζει, μπορεί να βρισκόταν μέχρι και 15-20 πόντους πίσω στο ημίχρονο απέναντι σε πολύ μέτριες ομάδες. Βέβαια η απόδοση είναι τόσο χαμηλή γιατί μέχρι τον τελικό έχει θεωρητικά εύκολο πρόγραμμα... Ας το πάρει το πρωτάθλημα, εμείς στο 2.80 δε θα πάρουμε.


Πάμε στους Σπέρς. Δουλεμένη ομάδα, με ταλαντούχους παίχτες και καλό προπονητή (Πόποβιτς). Η ένσταση μου εδώ είναι ο μεγάλος μέσος όρος ηλικίας (τουλάχιστον των πρωτοκλασάτων παιχτών). Πάρκερ και Ντιαο 32, Τζινόμπιλι 37, Ντάνκαν 38, Μποννερ 34. Έχουν και δύσκολο πρόγραμμα. Μέχρι τον ημιτελικό τους βλέπω. Χαμηλό το 4.00 που προσφέρεται.

Συνέχεια με Οκλαχόμα. Επάιξε κατα διαστήματα πολύ καλό μπάσκετ, έχοντας ως πρωταγωνιστή τον αφηνιασμένο Κέβιν Ντουράντ, να σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Τι γίνεται, όμως, όταν δεν βρεθεί ο all-star σε καλή μέρα... Ό,τι έγινε και χθες το βράδυ στην εντός έδρας ήττα από τους Γκρίζλεις. Μπορεί  ο all-star να σημείωσε 36 πόντους (7/16 δίποντα, 5/12 τρίποντα και 7/8 βολές) να τον βοήθησε και ο Γουέστμπρουκ με 29, αλλά μετά το χάος, τη στιγμή που οι Γκρίζλεις είχαν 5 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων (και 7 παίχτες από 8 και πάνω). Δεν πρόκειται να αντέξουν Ντουράντ και Γουέστμπρουκ όλα τα playoffs. Ενημερωτικά και μόνο, 5.25 η απόδοση.

Κλείνουμε με Κλίπερς. Φέτος είναι η χρονιά τους. Με τους Μπάρνες, Πολ, Τζόρνταν και τον τεράστιο Μπλέικ Γκρίφιν να συνεργάζονται τυφλά, αποδίδοντας μπάσκετ υψηλού επιπέδου και έχοντας και το απαιτούμενο βάθος στον πάγκο (Κρόφορντ, Κόλισον, Τούρκογλου...) μπορούν να διαλύσουν κάθε αντίπαλο. Απόδειξη η χθεσινοβραδινή τους νίκη απέναντι στους Γουόριορς με 40 πόντους παρακαλώ, 138-98. Πώς, λοιπόν, να μη στηρίξω τους Κλίπερς σε απόδοση 10.00.






WINNER
NBA WINNER:  
LOS ANGELES CLIPPERS   
Stoiximan 10.00    (SAN ANTONIO SPURS)

Caesar

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου