powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 12 Απριλίου 2014

ΟΤΑΝ Ο MESSI ΚΛΑΙΕΙ Η BARCELONA ΠΛΗΡΩΝΕΙ!

Χαίρετε κύριοι! Πλούσιο σε αγώνες το Σ/Κ που διανύουμε με τη Μεγάλη Εβδομάδα να ακολουθεί που όντως είναι μεγάλη αφού υπάρχει πληθώρα αθλητικών γεγονότων όπως ημιτελικοί κυπέλλου Ελλάδας, τελικός κυπέλλου Ισπανίας ανάμεσα σε Real και Barca αλλά και playoff Euroleague. Πάμε όμως να δούμε τι ξεχωρίσαμε από το σημερινό κουπόνι και γιατί.

Όπως γράφω και στον τίτλο της ανάρτησης ''όταν ο Messi κλαίει, η Barcelona πληρώνει'' και εξηγούμαι. Μετά το παιχνίδι με την Atletico και τον δίκαιο αποκλεισμό των Καταλανών οι δημοσιογράφοι έπρεπε να βρουν αποδιοπομπαίο τράγο και φυσικά το εύκολο θύμα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ο ηγέτης μιας ομάδας. Όλοι λοιπόν, ελαφρά τη καρδία, κατηγόρησαν τον Αργεντινό για τον αποκλεισμό της Barca ξεχνώντας φυσικά τι έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα. Δυστυχώς, για τους δημοσιογράφους, οι ηγέτες δεν έχουν δικαίωμα κακών εμφανίσεων. Δυστυχώς, γι αυτούς, οι ηγέτες δεν είναι άνθρωποι αλλά robot. Βλέποντας λοιπόν τον Messi μέσα στο λεωφορείο να κλαίει σκεφτόμουν ένα πράγμα. Ποιος θα την πληρώσει. Και να που στο δρόμο του θα βρεθεί η Granada. Θα ξεσπάσει σήμερα η Barca και θα πληρώσει και εμάς αυτό το 1.72 στο διπλό με Handicap ένα γκολ στους γηπεδούχους. Οι μεγάλες ομάδες, σχεδόν πάντα μετά από κακές εμφανίσεις και ήττες ή αποκλεισμούς, ξεσπούν στα εγχώρια πρωταθλήματά τους και κάτι τέτοιο αναμένω να γίνει και σήμερα με τους Καταλανούς να βρίσκουν απέναντί τους τη Granada.

Από κει και πέρα ήρθε η ώρα για τη Fulham να εκμεταλλευτεί την έδρα της. Με το Magath να βρίσκεται ήδη 2 μήνες στον πάγκο των Λονδρέζων, θεωρώ πως έχει περάσει κάποια στοιχεία από τον τρόπο που θέλει να αγωνίζονται οι ομάδες του και ήρθε η ώρα αυτά να φανούν και στο γήπεδο. Συν τοις άλλοις, αν η Fulham κερδίσει σήμερα τη Norwich θα μειώσει τη μεταξύ τους απόσταση στους 2 πόντους και με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν, όλα γίνονται. Άλλωστε το ρόστερ και ο προπονητής της δεν είναι για Championship. Τέλος, η Crystal Palace υποδέχεται την κακή, τις τελευταίες αγωνιστικές, Aston Villa. Η Palace διανύει πραγματικά εντυπωσιακή περίοδο φόρμας και με οδηγό την καλή αμυντική της λειτουργία έχει καταφέρει να πάρει βαθμούς και να ξεφύγει αρκετά από την επικίνδυνη ζώνη. Ισοβαθμεί με τους χωριάτες στη 13 θέση με 34 βαθμούς και σήμερα έχει την ευκαιρία να καθαρίσει μια και καλή με την υπόθεση παραμονή. Με τέτοια άμυνα, αλλά και τέτοια ομάδα απέναντί της, θεωρώ ότι θα τα καταφέρει και θα κερδίσει το στοίχημα. Μαζί της και εμείς... Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι ενώ ο απλός άσσος της Fulham είναι στο 2.02 και της Palace στο 2.10, οι άσσοι με DNB είναι 1.53 και 1.47 αντίστοιχα. Βάσει μαθηματικών θα έπρεπε ο μεγαλύτερος απλός άσσος να έχει και μεγαλύτερο DNB. Αυτά βέβαια είναι ψιλά γράμματα και η ουσία βρίσκεται μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Απλά το λέω για να μεταφέρω όσο περισσότερα δεδομένα μπορώ για τον κάθε αγώνα.

Αυτά για σήμερα, διάλεξα τρεις ομάδες με τεράστιο κίνητρο και νομίζω ότι έχουμε καλές πιθανότητες για το απόλυτο. Μακάρι και η τύχη να είναι μαζί μας, διότι η μπάλα είναι ''πόρνη'' και το έχουμε δει άπειρες φορές. Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!        




FT
(HT)
GRANADA FC - FC BARCELONA:  
2 (-1 HC)  
Stoiximan 1.72 
1-0
(1-0)
FULHAM FC - NORWICH CITY FC:  
1 DNB  
Stoiximan 1.53 
1-0
(1-0)
CRYSTAL PALACE - ASTON VILLA FC:  
1 DNB  
Stoiximan 1.47 
1-0
(0-0)

Ksaderfos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου