powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ALL IN ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ!!!

Χαίρετε κύριοι! Με ένα παιχνίδι που είναι κυριολεκτικά για all in (λόγω απόδοσης) αποφάσισα να ασχοληθώ σήμερα, το οποίο αν και παίζεται Σάββατο, ώρα με την ώρα η απόδοση του θα πέφτει, διότι οι book έχουν κάνει λάθος εκτίμηση της κατάστασης.



Για την τελευταία αγωνιστική των play off ο Παοκ υποδέχεται στην Τούμπα τον Παναθηναϊκό σε ένα ματς με μονόπλευρο ενδιαφέρον. Οι (μ)παοκτσίδες πλήρωσαν τις μαγκιές της τούμπας με 4άρα στο κύπελλο (αφού θυσίασαν τρία βασικότατα στελέχη τους) και απώλεια της εξόδου στα προκριματικά του Champions League ύστερα από τη μείωση τριών βαθμών για τα όσα έγιναν εκείνη τη Μεγάλη Τετάρτη. Το Σάββατο, λοιπόν, ήρθε η ώρα οι αγκαλιές και τα φιλιά μεταξύ Σαββίδη και Αλαφούζου να πιάσουν τόπο... Οι δύο πρόεδροι, που έκαναν ''κόμμα'' κατά του κατεστημένου του Ολυμπιακού που τόσα χρόνια έχει καταστρέψει το Ελληνικό ποδόσφαιρο, του Κόκκαλη πριν και του Μαρινάκη τώρα που φταίνε για όλα τα δεινά του Ελληνικού κράτους και όχι μόνο, ήρθε η ώρα να καρπωθούν και κάτι ουσιαστικό από αυτή τη φιλία. Ο Αλαφούζος έριξε τεσσάρα στο κύπελλο και ''έκλεψε'' την έξοδο στο τσουλου από τον Σαββίδη, δεν πρέπει κάτι να δώσει ως ένδειξη καλής φιλίας? Ο Παοκ, λοιπόν, που κινδυνεύει να χάσει και τη δεύτερη θέση των play off από τον Αστέρα Τρίπολης θα κερδίσει τον Παναθηναϊκό το Σάββατο και θα περιμένει στραβοπάτημα του Αστέρα στην έδρα του Ατρομήτου ώστε να τερματίσει αυτός δεύτερος. Ο Αλαφούζος δεν έχει κανένα λόγο να κυνηγήσει το παιχνίδι αλλά ούτε και να ρισκάρει τυχόν ρήξη των σχέσεων του με τον Ιβάν κυνηγώντας ένα αδιάφορο γι αυτόν ματς. Ίσως να το κάνουν να φανεί δύσκολος άσσος (για τα μάτια του κόσμου), αλλά το παιχνίδι είναι άσσος. Από τη στιγμή που ο άσσος προσφέρεται στο 1.72 και όχι στο 1.30 (βάση παρασκηνίου) το παίρνουμε και ευχαριστούμε άπαντες.

Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε και όποιος προλάβει, πρόλαβε...   

Υ.Γ. Μοναδικός μου ενδοιασμός μήπως και χάσει ο Αστέρας στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο και ο Παοκ αρκεστεί στην ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό (σενάριο που και πάλι τον βγάζει δεύτερο) για να μη δώσουμε και δικαιώματα...   





FT
(HT)
ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ:  
1  
Stoiximan 1.72  
1-0 
(0-0)

Ksaderfos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου