powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 10 Μαΐου 2014

ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ, ΛΥΩΝ ΚΑΙ EUROVISION!!!

Καλησπέρα φίλοι μου! Γεμάτο αγωνιστικό πρόγραμμα σήμερα και ευρωπαϊκός μουσικός διαγωνισμός. Τις τελευταίες αγωνιστικές περιμένουν οι περισσότεροι παίχτες για να ποντάρουν σε ομάδες με κίνητρο. Το θέμα, όμως, είναι αν μπορούν να πάρουν τους βαθμούς οι ομάδες που τους θέλουν και σε τι εποχιακές αποδόσεις παίζονται. Εμείς έχουμε ξεχωρίσει δύο. Ας τις δούμε.

Ξεκίνημα από την Πορτογαλία και την αναμέτρηση της Μπελενένσες με την Αρούκα. Με νίκη οι γηπεδούχοι σώζονται ανεξαρτήτου αποτελέσματος άλλων ομάδων. Υποδέχονται τη νεοφώτιστη Αρούκα, που κατεβαίνει με σημαντικές ελλείψεις στην άμυνα και χωρίς το βασικό τερματοφύλακά της. Ελεύθερη είσοδος στο γήπεδο σήμερα, όπου αναμένονται 10.000 θεατές.  Έχει κατρακυλήσει η απόδοση  του άσσου. Δε σπάει. Καρφί άσσος.
Το επόμενο παιχνίδι μας είναι από τη Γαλλία και την αναμέτρηση της Λυών με τη Λοριάν. Κίνητρο εδώ μόνο οι γηπεδούχοι. Αδιάφοροι και με πολλές απουσίες βασικών οι φιλοξενούμενοι. Άσσος.


Πάμε και στην Eurovision. Τα τελευταία δέκα χρόνια έχουμε αξιοπρεπή παρουσία στο διαγωνισμό, όντας πάντα εντός δεκάδας (με εξαίρεση το 2012) και μάλιστα με βαθμολογία από 120 έως και 252 πόντους. Φέτος πιστεύω ότι σίγουρα θα είμαστε εντός δεκάδας, αλλά θα προτιμήσω να ποντάρω την κατάκτηση πάνω από 92,5 πόντων σε απόδοση 1.87 στη stoiximan. Έστω και χωρίς τη συμμετοχή των Κύπρου, Σερβίας και Τουρκίας, πιστεύω ότι η ελληνική συμμετοχή με το φετινό τραγούδι θα λάβει πόντο-ους σχεδόν από όλες τις χώρες που συμμετέχουν.

Όσον αφορά το νικητή της διοργάνωσης, τα πράγματα είναι δύσκολα και μπερδεμένα. Πριν τους ημιτελικούς οι μπουκ είχαν πρώτο φαβορί την Αρμενία στο 2.10, δεύτερο τη Σουηδία στο 3.70, τρίτο τη Μεγάλη Βρετανία με 10.00  και όλα τα υπόλοιπα πάνω από 10.00. Σήμερα έχει γυρίσει πρώτο φαβορί η Σουηδία με 3.00 και η Αυστρία (καλό το τραγούδι, αλλά έλεος...το βλέπουν και μικρά παιδιά) με 3.00, ακολουθεί η  Ολλανδία με 5.00, η Αρμενία με 9.00 και η Μ. Βρετανία με 10.00. Κατά την ταπεινή μου άποψη, είναι όλα ανοιχτά. Μέχρι και η Ελλάδα μπορεί να κερδίσει (δεν πιστεύω βέβαια να θέλει για οικονομικούς λόγους). Εγώ Σουηδία θα έπαιζα, αλλά γούστα είναι αυτά. Στοιχηματικά το όλο σκεπτικό μας οδηγεί στο ειδικό στοίχημα: Διαφορά νικητή από το δεύτερο κάτω από 25 βαθμούς. Καλή τύχη!!!





FT
(HT)
BELENENSES-AROUCA:  
1  
Stoiximan 1.50  
1-0 
(0-0)
LYON-LORIENT:  
1  
Stoiximan 1.50  
0-1 
(0-0)
ΣΥΝΟΛΙΚΟΙ ΠΟΝΤΟΙ ΕΛΛΑΔΑΣ:  
OVER 92.5  
Stoiximan 1.87  
35



VALUE BET

RESULT
ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΙΚΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ:  
UNDER 25 POINTS  
Stoiximan 2.50  
52 POINTS

Caesar

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου