powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

ΜΕ ΡΙΣΚΟ!!!

Καλησπέρα! Δεν είμαι φίλος των προκριματικών των ευρωπαϊκών κυπέλλων, αλλά θα προσπαθήσω να τα προσεγγίσω όσο καλύτερα γίνεται. Έχουμε επιλογές και από Βραζιλία στο πρόγραμμα.

Ας ξεκινήσουμε με την αναμέτρηση Σουτζέσκα-Σερίφφ. Δυσκολεύτηκαν πολύ οι Μολδαβοί στην πρώτη αναμέτρηση, αλλά κατάφεραν με γκολ στο 71' και στο 87' να πάρουν τη νίκη. Τις τελευταίες ώρες έχει πάρει τόσο ποντάρισμα το διπλό που κατρακύλησε από το 1.85 στο 1.50. Μπορεί να ξέρουν κάτι παραπάνω. Εγώ, πάντως, θεωρώ το πρωτάθλημα Μαυροβουνίου ανώτερο από αυτό της Μολδαβίας, κι ας είναι στην κατάταξη της UEFA η Μολδαβία στην 32η θέση και το Μαυροβούνιο στην 38η. Βλέποντας την τεράστια διαφορά στην κατάταξη της FIFA, στην 50η θέση το Μαυροβούνιο(κι ας αγωνίζεται η πλειονότητα των διεθνών στο εξωτερικό), μόλις στην 102η θέση η Μολδαβία, βλέποντας και τις αποδόσεις, ποντάρω αμέσως στους γηπεδούχους να σκοράρουν και μάλιστα σε πολύ καλή απόδοση.

Από τα υπόλοιπα προκριματικά λογικά περνάνε Κάραμπακ και Ντέμπρετσεν, αλλά πολύ μικρές οι αποδόσεις για να ασχοληθούμε. Από Βραζιλία θα πάρω το ρίσκο με Οέστε καθαρά λόγω απόδοσης.


SUTJESKA-SHERIFF:   SUTJESKA TO SCORE   Stoiximan 1.85


VALUE BET

SUTJESKA-SHERIFF:                 SUTJESKA TO SCORE OVER 1.5 GOALS   Stoiximan   5.25 

ATLETICO GOIAENSE-OESTE:      OESTE TO SCORE OVER 1.5 GOALS      Stoiximan   5.00

Caesar




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου