powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ!!!

Καλημέρα! Επανεκκίνηση σήμερα αρκετών πρωταθλημάτων, κάτι που δυσκολεύει την τελική επιλογή μας, αφού δεν έχουμε ακόμα αγωνιστική εικόνα των ομάδων για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα. Οπότε πάμε συντηρητικά. Ας δούμε τις επιλογές μας για σήμερα.



Ξεκίνημα από τη Χιλή. Πρώτη αγωνιστική σήμερα. Θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση της Σαντιάγκο Γουόντερερς εναντίον της νεοφώτιστης Μπαρνετσεα. Οι γηπεδούχοι αντλούν δύναμη από την έδρα τους. Στο Κλαουσούρα είχαν εντός έδρας απολογισμό 5-3-1, 18-10 τέρματα. Οι φιλοξενούμενοι νεοφώτιστοι δεν ενισχύθηκαν ιδιαίτερα και είναι στα φαβορί για υποβιβασμό. Ταξίδεψαν με λεωφορείο και  έπεσαν  θύματα τροχαίου ατυχήματος. Δεν τραυματίστηκε ευτυχώς κανείς. Θα ακολουθήσουμε τους γηπεδούχους.




Συνέχεια με Μεξικό και την αναμέτρηση Μοντερέι-Λεόνες Νέγκρος. Πρώτη αγωνιστική κι εδώ. Έπαιξαν πολύ καλά στα φιλικά οι γηπεδούχοι. Απέναντι τους σήμερα η νεοφώτιστη Ουνιβερσιδαδ Γουαδαλαχάρα( ΄΄Λεόνες Νέγκρος΄΄ =΄΄μαύρα λιοντάρια΄΄, λόγω της συμμετοχής πολλών Βραζιλιάνων τη δεκαετία του ΄80). Οι φιλοξενούμενοι έκαναν 21 μεταγραφές, αρκετοί δανεικοί. Χρειάζεται χρόνο για να δέσουν οι παίχτες. Θα έχει και 2-3 σημαντικές απουσίες στην άμυνα σήμερα. Στηρίζουμε τους γηπεδούχους.




Πάμε στη Σουηδία. Βάρμπεργκς-Χουσκβάρνα. Την προηγούμενη αγωνιστική αναμετρήθηκαν στην έδρα της δεύτερης με τους τότε γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη με 2-1. Η τότε φιλοξενούμενη Βάρμπεργκς αγωνιζόταν από πολύ νωρίς με 10 παίχτες και παρόλαυτα έπαιξε καλύτερα, με το τελικό αποτέλεσμα να την αδικέι. Οι φιλοξενούμενοι έχουν το χειρότερο εκτός έδρας απολογισμό της κατηγορίας με 1-1-5. Σήμερα 11 εναντίον 11 θα ακολουθήσουμε τους γηπεδούχους.





Συνέχεια με Η.Π.Α. και τον αγώνα Χιούστον-Τορόντο. Μόλις την περασμένη αγωνιστική αναμετρήθηκαν οι δυο τους στο Τορόντο, με το Χιούστον να προηγείται 0-2 στο 30΄ και να καταφέρνει να χάσει 4-2 στο 89΄. Κάτι χρωστάνε οι γηπεδούχοι του Τέξας στους Καναδούς. Θα τους στηρίξω.






Η Βραζιλία ο επόμενος σταθμός μας. Φιγκειρένσε-Γκρέμιο η αναμέτρηση. Οι γηπεδούχοι δεν πίστευαν ούτε οι ίδιοι πως κατάφεραν να πάρουν τη νίκη στην έδρα της Κοριτίμπα. Με μόλις 31% κατοχή μπάλας, 6 προσπάθειες για γκολ απέναντι στις 17 των γηπεδούχων και μόλις 3 κόρνερ απέναντι στα 13 της Κοριτίμπα.. Από την άλλη έχουμε την Γκρέμιο που έμεινε στο 0-0 εντός απέναντι στην Γκοίας με 19 τελικές προσπάθειες, 67% κατοχή μπάλας και 10-0 κόρνερ. Πάμε με τους φιλοξενούμενους.



Από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις πιθανές νίκες του Ντάλλας απέναντι στην τραγική Νιου Ίνγκλαντ, της  επιθετικής Άαλμποργκ απέναντι στην αδύναμη Σοντερσίσκε, της Στουρμ Γκρατς απέναντι στη νεοφώτιστη Άλταχ και της Λαντσκρόνα απέναντι στην ΄΄τραυματισμένη΄΄ Βάρναμο.


SANTIAGO WANDERERS-BARNECHEA:   1   Stoiximan   1.53

MONTERREY-LEONES NEGROS:              1   Stoiximan   1.75

VARBERGS-HUSQVARNA:                       1   Stoiximan   1.50

HOUSTON-TORONTO:                            1   Stoiximan   2.40

FIGUEIRENSE-GREMIO:                            2   Stoiximan   2.25



SANTIAGO WANDERERS-BARNECHEA:      WANDERERS TO SCORE OVER 1.5 GOALS    Stoiximan   1.55

MONTERREY-LEONES NEGROS:                 MONTERREY TO SCORE OVER 1.5 GOALS    Stoiximan   1.90

VARBERGS-HUSQVARNA:                            VARBERGS TO SCORE OVER 1.5 GOALS     Stoiximan   1.55

HOUSTON-TORONTO:                                  HOUSTON TO SCORE OVER 1.5 GOALS     Stoiximan   2.25

FIGUEIRENSE-GREMIO:                                   GREMIO TO SCORE OVER 1.5 GOALS       Stoiximan   2.40


ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

DALLAS-NEW ENGLAND:       1   Stoiximan   2.02

SONDERJYSKE-AALBORG:     2   Stoiximan   2.12

ALTACH-STURM GRAZ:         2   Stoiximan   2.80

LANDSKRONA-VARNAMO:     1   Stoiximan   2.30


DALLAS-NEW ENGLAND:            DALLAS TO SCORE OVER 1.5 GOALS        Stoiximan   1.90

SONDERJYSKE-AALBORG:        AALBORG TO SCORE OVER 1.5 GOALS       Stoiximan   1.95

ALTACH-STURM GRAZ:          STURM GRAZ TO SCORE OVER 1.5 GOALS    Stoiximan   2.40

LANDSKRONA-VARNAMO:      LANDSKRONA TO SCORE OVER 1.5 GOALS   Stoiximan   1.80

Caesar







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου