powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

ΝΙΚΗΤΗΣ MUNDIAL 2014!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Αδιανόητο να πιστέψει κανείς τι ακριβώς έγινε εχθές, καθώς το 7-1 υπέρ των Γερμανών τα λέει όλα. Παιδικά λάθη από τους Βραζιλιάνους, την πάτησαν σε 10 λεπτά, δεχόμενοι τρία τέρματα. Στοιχηματικά, επιλέξαμε το σωστό, συνεχίζουμε με τα υπόλοιπα. Νωρίς νωρίς όμως, επιλέγουμε να στοιχηματίσουμε κάτι που το πιστεύουμε πολύ. Δεν είναι άλλο από τον νικητή του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ποντάρουμε γενικώς κατά της ''μεθυσμένης'' Γερμανίας. Όλοι θυμόμαστε το παράδειγμα της εθνικής μας ομάδας μπάσκετ στο Mundobasket 2006, όπου κατάφερε το ακατόρθωτο, να επικρατήσει δηλαδή των Ηνωμένων Πολιτειών στον ημιτελικό της διοργάνωσης και στον μεγάλο τελικό να χάσει με κάτω τα χέρια από την Ισπανία.

Όσα και να πουν οι προπονητές, όσο και να προσπαθήσεις να μην επηρεασθείς, όταν πετυχαίνεις να μιλάνε παγκοσμίως για τα κατορθώματά σου (7-1), είναι σχεδόν σίγουρο πως η συγκέντρωσή σου για το κρισιμότερο παιχνίδι θα είναι χαμηλότερη.

Δεν ποντάρουμε επίσης σε κουτσάλογα, μόνο και μόνο με την παραπάνω λογική, καθώς θα ήμασταν τουλάχιστον ανόητοι. Πολύ καλή ομάδα η Γερμανία, άλλο τόσο καλή όμως θα είναι είτε η Αργεντινή είτε η Ολλανδία. Υποψιασμένη όποια ομάδα καταφέρει να πάει στο μεγάλο τελικό, ποντάρουμε υπέρ της από τώρα. Και άσε τους Γερμανούς με τις σαμπάνιες στο χέρι...

ΝΙΚΗΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑ:   Stoiximan 4.75
ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗStoiximan 3.60
Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου