powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

ΔΥΑΔΑ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟΥ ( + EXTRA)

Καλημέρα σε όλους τους φίλους. Ημιτελικά παγκοσμίου κυπέλλου με τα ζευγάρια να έχουν διαμορφωθεί ως εξής: Βραζιλία - Γερμανία, Ολλανδία - Αργεντινή. Εντοπίσαμε ακριβώς τι θα ποντάρουμε σε συνδυασμό, έτσι ώστε να τριπλασιάσουμε το κεφάλαιό μας. Ας ελπίσουμε να σταθούμε τυχεροί και να πληρωθούμε τις παρακάτω επιλογές.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι που διεξάγεται απόψε το βράδυ μεταξύ Βραζιλίας και Γερμανίας οι μπουκ δίνουν ως μεγάλο φαβορί το under 2.5 με απόδοση 1.57. Τέλος ο Neymar, κλειστά τα τελευταία παιχνίδια των οχτώ (3/4 0-1 γκολ), οπότε μέσω στατιστικών το 1.57 έχει την αξία του. Αν όμως το παιχνίδι αυτό ήταν για παράδειγμα την πρώτη αγωνιστική της διοργάνωσης, οι αποδόσεις under/over θα ήταν σίγουρα ανάποδες. Ένα τέρμα τουλάχιστον εκτιμώ πως θα σημειωθεί. Δεν θα πάω με το 0-1 όμως, αφού όποια από τις δύο ομάδες το σημειώσει, η άλλη αναγκαστικά θα ανοιχτεί. Καλό το 2-3 γκολ, επιλέγουμε για μεγαλύτερη ασφάλεια το ''μικρότερο over'' στο 1.50, ελπίζοντας να είμαστε τυχεροί.

Στο αυριανό παιχνίδι θα επιλέξουμε το εύρος τερμάτων 2-3. Η Αργεντινή κολλάει στα συνεχόμενα 0-1 γκολ. Επιτέλους αυτό πρέπει να σταματήσει. Με την Ολλανδία αντίπαλο, εκτιμώ πως περισσότερο θα χρειαστεί να φοβηθούμε το 4-6, παρά το 0-1. Τέλος, το extra του τίτλου της ανάρτησης είναι η επικράτηση του Παναθηναϊκού στο πρώτο του φιλικό με ομάδα από τη δεύτερη κατηγορία της Πολωνίας. Ακόμα και με τα τρίτα να αγωνιστούν οι πράσινοι, έχουν την ποιότητα να επικρατήσουν απέναντι σε πολωνικό σωματείο τέτοιου επιπέδου.



FT
(HT)
BRAZIL - GERMANY:  
OVER 1.5 GOALS  
Stoiximan 1.50
1-7
(0-5)
HOLLAND - ARGENTINA:    
2-3 GOALS  
Stoiximan 2.00  
0-0

ARKA GDYNIA - PANATHINAIKOS:  
2  
Stoiximan 1.67
0-1
(0-1)

Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου