powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

ΛΥΓΙΖΟΥΝ ΟΙ ΜΟΛΔΑΒΟΙ ΣΤΗ ΦΛΕΓΟΜΕΝΗ ΤΟΥΜΠΑ!

Χαίρετε κύριοι! Επαναληπτικοί Europa League σήμερα για την είσοδο των ομάδων στους ομίλους και τρία είναι τα παιχνίδια που ξεχώρισα, όλα Ελληνικού ενδιαφέροντος. Όντας ακόμα αρχή της χρονιάς επικεντρώνομαι σε ομάδες για τις οποίες έχω μια πρώτη (έστω και νωθρή) εικόνα και αποφεύγω προς το παρόν να ασχοληθώ με άγνωστες ομάδες καθότι μεγαλώνει το ρίσκο. 


Αρχής γενομένης με το παιχνίδι της Τούμπας όπου ο Πάοκ υποδέχεται τη Μολδαβική Zimbru στη ρεβάνς του 1-0 στο Chisinau. Πολλά τα προβλήματα για τους Θεσσαλονικείς, τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά, ωστόσο το παιχνίδι είναι ματς ζωής και θανάτου. Σε περίπτωση αποκλεισμού η καταστροφή στο image και πολύ περισσότερο στην τσέπη του Πάοκ θα είναι τεράστια. Με την Τούμπα γεμάτη αλλά τον κόσμο να περιμένει στη γωνία για να κράξει, το παιχνίδι θα είναι πιο δύσκολο απ' όσο φαντάζει. Παρ' όλα αυτά, θεωρώ ότι ο δικέφαλος θα βρει τη δύναμη να αντιδράσει. Δε θέλω να ρισκάρω σε νίκη με handicap του Πάοκ ούτε σε πρόκριση καθώς έστω και ένα γκολ από το πουθενά των φιλοξενούμενων θα βάλει δύσκολα στους γηπεδούχους, οπότε αποφασίζω να πάω με την πιο ''safe'' επιλογή του να σκοράρει ο Πάοκ τουλάχιστον δύο γκολ. Αρκετά ικανοποιητική η απόδοση του 1.50 αν σκεφτούμε ότι λογικά το γήπεδο θα ''γύρει'' και οι Μολδαβοί δεν είναι συνηθισμένοι σε τέτοια ατμόσφαιρα. 


Συνέχεια με το παιχνίδι της Maccabi ενάντια στον Αστέρα όπου θα γίνει στη Λάρνακα της Κύπρου λόγω της έκρυθμης κατάστασης που επικρατεί στο Ισραήλ. Οι αρκάδες έδειξαν καλά στοιχεία εκτός έδρας τόσο με τους Φινλανδούς στον πρώτο προκριματικό όσο και με τους Γερμανούς στο δεύτερο και θεωρώ ότι σήμερα δύσκολα θα χάσουν. Και στα δύο προηγούμενα παιχνίδια ήταν ίσοι ή ακόμα και ανώτεροι των αντιπάλων τους, καταφέρνοντας να αποσπάσουν ισοπαλία 1-1 από τη Rovaniemi και να χάσουν με 1-0 στη Γερμανία από τη Mainz, σπαταλώντας όμως πολλές ευκαιρίες να σημειώσουν τουλάχιστον ένα τέρμα. Σήμερα η καλή μπάλα θα συνοδευτεί και από θετικό αποτέλεσμα και το 1.75 της διπλής ευκαιρίας του Χ2 με αφήνει απόλυτα ικανοποιημένο. Τέλος, μεταφέρομαι στη Δανία όπου οι ''ξυλοκόποι'' της Midjtyland υποδέχονται τους πράσινους. Ο Παναθηναϊκός έχοντας εξασφαλίσει την πρόκρισή του από το πρώτο παιχνίδι θα κατέβει σήμερα για να μη χάσει. Δύσκολα θα δεχτεί τρία γκολ (και μάλιστα αναπάντητα) από τέτοια ομάδα, αλλά εξίσου δύσκολα θα σκοράρει λόγω της σημαντικότατης έλλειψης του Burg. Κλείνω το παιχνίδι στο 2-3 σύνολο γκολ θεωρώντας ότι οι πράσινοι θα δώσουν ιδιαίτερη έμφαση στην άμυνα και από κει και πέρα διόλου απίθανο να σκοράρουν ένα, άντε δύο τέρματα το πολύ. Μέχρι εκεί βλέπω και τους Δανούς οπότε το 2-3 σίγουρα έχει αξία.  

Αυτά για σήμερα, ανανεώνω το ραντεβού για το Σ/Κ όπου υπάρχουν κάποιες ευκαιρίες. Περισσότερα σε δύο μέρες, καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!      





FT
(HT)
PAOK - FC ZIMBRU:  
PAOK TO SCORE OVER 1.5 GOALS 
Stoiximan 1.50  
4-0 
(2-0)
MACCABI TEL AVIV - ASTERAS TRIPOLIS:  
X2 DC
Stoiximan 1.75  
3-1 
(1-1)
FC MIDTJYLAND - PANATHINAIKOS FC:  
2-3 GOALS
Stoiximan 1.97  
1-2 
(0-0)


Ksaderfos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου