powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ?

Χαίρετε κύριοι! Πρεμιέρα για τη μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση σήμερα με όλους τους άντρες στημένους μπροστά από τις τηλεοράσεις και την πίτσα, τα σουβλάκια και τη μπύρα να ρέει άφθονη. Πάμε να δούμε όμως αν μπορούμε να κάνουμε και το χρήμα να ρέει άφθονο στις τσέπες μας.

Θα ξεκινήσω από τον αγώνα της Ελληνικής ομάδας κόντρα στους περσινούς φιναλίστ της Atletico de Madrid. Παραπάνω από δύσκολο το έργο του Ολυμπιακού αφού οι Ισπανοί είναι ΟΜΑΔΑ με όλη τη σημασία της λέξης. Εξάλλου τα τελευταία χρόνια οι ερυθρόλευκοι έχουν κάνει το Καραϊσκάκη ''φιλόξενη'' έδρα για πολλούς από τους αντιπάλους τους, ειδικά στις πρεμιέρες. Βέβαια το διπλό εμπεριέχει το ρίσκο του, αφού δεν πας εύκολα κόντρα σε μια έδρα που ο κόσμος της θα βράζει (άσχετα αν δεν παίζει μπάλα ο κόσμος όπως έχω ξαναγράψει). Θα προτιμήσω την ασφάλεια του 2-3 σύνολο τερμάτων διότι όπως και να εξελιχτεί το παιχνίδι η φιλοσοφία της Atletico είναι η σκυλίσια άμυνα και με αυτήν πορεύεται τα τελευταία χρόνια. Πολύ δύσκολα το παιχνίδι θα ξεφύγει από τα τρία γκολ, όπως εξίσου δύσκολα θα κολλήσει και στο 0-0. Άλλωστε η Atletico ξεκινάει δυνατά με την πίεση ψηλά και συνηθίζει να σκοράρει στα πρώτα 10-15 λεπτά του αγώνα. Μετά άντε να της βάλεις γκολ...

Συνέχεια με το παιχνίδι της Κωνσταντινούπολης ανάμεσα στη Galata και την Anderlecht. Πιο έμπειρη ομάδα οι Τούρκοι οι οποίοι σε τρία επίσημα παιχνίδια ως τώρα ακόμα δεν έχουν δεχτεί γκολ. Από την άλλη, η Anderlecht δεν έχει καμιά σχέση με την ομάδα των προηγούμενων χρόνων, είναι αρκετά αποδυναμωμένη, και σε όμιλο με Barcelona και Pari Saint Germain θα παλέψουν με τους Τούρκους για την τρίτη θέση. Η αρχή λοιπόν πρέπει να γίνει από σήμερα και δε νομίζει η Galatasaray να αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη. Τέλος, θα κλείσω με ένα παιχνίδι που μου κίνησε την περιέργεια κυρίως λόγω των αποδόσεων. Στο Μονακό η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται τη Leverkusen και το σετ αποδόσεων 3.20 - 3.35 - 2.22 είναι προκλητικό. Δεν καταλαβαίνω με τίποτα το φαβοριτισμό των Γερμανών σε μια έδρα όπου έχει παίκτες όπως οι Stekelenburg, Borja Lopez, Diallo, Joao Moutinho, Carrasco, Toulalan, Ocampos και Berbatov. Άλλωστε η Leverkusen προς στιγμήν δεν πείθει συν του ότι στην άκρη του πάγκου της Monaco κάθεται ο γνωστός μας Zardim με τη φιλοσοφία του φουλ άμυνα και βλέπουμε...  
Αυτά για σήμερα, ανανεώνω το ραντεβού για αύριο με εξίσου σημαντικά παιχνίδια που κρύβουν στοιχηματικές ευκαιρίες. Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!




FT
(HT)
OLYMPIACOS FC - ATLETICO DE MADRID:  
2-3 GOALS  
Stoiximan 1.97  3-2 (2-1)
GALATASARAY SK - RSC ANDERLECHT:  
1  
Stoiximan 1.70  1-1 (0-0)
MONACO FC - BAYER LEVERKUSEN:  
1X DC  
Stoiximan 1.66  1-0 (0-0)



Ένα ποντάρισμα από το παιχνίδι του Ολυμπιακού που πραγματικά αξίζει το ρίσκο είναι να δεχτεί κάρτα ο Kasami του Ολυμπιακού. Ο Ελβετός είναι σκληρός παίχτης που μπαίνει δυνατά στις φάσεις και δε φοβάται να βάλει τα πόδια του στη φωτιά. Επίσης είναι και ''τσαμπουκάς'' και δεν αποκλείεται να κάνει το κοκόρι με τα χαφ της Atletico που επίσης είναι σκληροτράχηλοι παίκτες. Συν τοις άλλοις, είναι κεντρόος που σημαίνει ότι θα περάσει πολλές φορές η μπάλα από τα πόδια του και σε πιθανό λάθος να χρειαστεί να τραβήξει καμιά φανέλα για να κόψει την αντεπίθεση. Όλα τα παραπάνω δίνουν αξία στο 5.50 και σίγουρα θα μπει σε δελτία μου με ειδικά στοιχήματα. 


ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΡΙΣΚΟ

OLYMPIACOS FC - ATLETICO DE MADRID:  
PAJTIM KASAMI 
ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΚΑΡΤΑ  
Stoiximan 5.50

Ksaderfos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου