powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΤΟ ΛΑΚΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΕΟΝΤΕΣ!

Χαίρετε κύριοι! Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την παλικαρίσια νίκη του χτες. Χτύπησε την Atletico στα ίσια και έδειξε σε όλη τη Ευρώπη ότι όχι μόνο η Atletico μπορεί να χάσει, αλλά μπορεί να δεχτεί και τρία γκολ. Ολόκληρη Real Madrid και σε τρία παιχνίδια σκόραρε μόνο δυο φορές και μάλιστα τη μία με πέναλτι. Αυτό λέει πολλά και για το κατόρθωμα του Ολυμπιακού. Άλλωστε, η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στο νικητή. Μην απορήσετε βέβαια καθόλου αν την Κυριακή οι ερυθρόλευκοι δεν καταφέρουν να κερδίσουν τη Βέροια στο Καραϊσκάκη. Το είδαμε και πέρυσι, άλλωστε, το ''έργο'' όπου μετά την εκπληκτική εμφάνιση και το 2-0 επί της Man United, έχασαν 0-3 από τον Παναθηναϊκό. Άλλο το κίνητρο της Ευρώπης και άλλο του Ελληνικού πρωταθλήματος. Για να επανέλθουμε στα δικά μας, τα τρία γκολ του Ολυμπιακού ήταν και ο λόγος που χάθηκαν τα 2-3 γκολ που ποντάραμε χτες στο παιχνίδι. Η Atletico έκανε αυτό που περιμέναμε όλοι (σκόραρε δις), αλλά ποιος περίμενε ότι ο ολυμπιακός θα σκόραρε παραπάνω από μια φορά? Στα άλλα παιχνίδια δικαίως η Galata έφερε ισοπαλία με την Anderlecht (ίσως θα ήταν ακόμα πιο δίκαιο να χάσει κιόλας) όπως επίσης δίκαια διαλέξαμε το outsider βάση αποδόσεων στο παιχνίδι Monaco - Leverkusen αφού το αποτέλεσμα επιβεβαίωσε το λάθος των book στην εκτίμηση των αποδόσεων.

Στα σημερινά, θα ξεκινήσω με τον άσσο της ομαδάρας του Valverde ενάντια στους Ουκρανούς της Shakhtar. Είδαμε τους Ισπανούς και στα δύο παιχνίδια με τη Napoli όσο και τώρα την Κυριακή μέσα στο Camp Nou να παρουσιάζουν εξαιρετικά δείγματα ομάδας, πράγμα που πιστεύω ότι θα βγει και σήμερα στο χορτάρι απέναντι σε μια ομάδα αποδυναμωμένη σε σχέση με άλλες χρονιές λόγω και των πολιτικών γεγονότων που λαμβάνουν μέρος στην Ουκρανία. Value το 1.85 που ίσως έρθει και από ημίχρονο αλλά δε ρισκάρουμε τόσο. Συνέχεια με το Roma - CSKA Moscow σε ένα παιχνίδι που ποντάρω στην πολύ καλή αμυντική λειτουργία των πρωτευουσιάνων και παίρνω το 2-3 σύνολο γκολ θεωρώντας ότι πολύ δύσκολα θα ανοίξει το παιχνίδι. Ίδιο στοίχημα παίρνω και στο Maribor - Sporting Lisbon αφού οι Πορτογάλοι δυσκολεύονται πολύ στο γκολ και οι Σλοβένοι έχουν δυνατή έδρα πράγμα που θα παίξει το ρόλο του απόψε. Ίσως και να έχουμε έκπληξη σε αυτό το παιχνίδι, πράγμα για το οποίο γράφω και πιο κάτω. Τέλος, στην Ολλανδία αναμένω ένα εύκολο απόγευμα για την Pari αφού ο Ajax φέτος δεν βλέπεται και οι Γάλλοι χρειάζονται μια πειστική εμφάνιση πέρα από το αποτέλεσμα. Πολλές οι ομοιότητες αυτού του παιχνιδιού με το περσινό Anderlecht - Pari. 




FT
(HT)
ATHLETIC BILBAO - SHAKHTAR DONETSK:  
1  
Stoiximan 1.85 
0-0

AS ROMA - CSKA MOSCOW:  
2-3 GOALS  
Stoiximan 2.00 
5-1
(4-0)
AFC AJAX - PARIS SAINT GERMAIN:  
2  
Stoiximan 1.65 
1-1
(0-1)
NK MARIBOR- SPORTING LISBON:   
2-3 GOALS  
Stoiximan 2.00 
1-1
(0-0)


Μεγάλη εντύπωση μου κάνει η απόδοση του διπλού της City μέσα στη Bayern. Δε λέω ότι το παιχνίδι είναι εύκολο, αλλά αν μη τι άλλο η City είναι μια από τις 4-5 ομάδες στην Ευρώπη (μαζί με Real, Atletico, Barca, Chelsea και κανά δυο άλλες) που μπορούν να κοντράρουν τη Bayern. Βάση αυτού βλέπω αξία στο διπλό του 5.40 και θα μπει σε μερικά δελτία μου. Όπως αξία βλέπω επίσης και στον άσσο της Maribor κόντρα σε μια Sporting που δεν έχει βρει ακόμα τα πατήματά της. Από την άλλη, οι Σλοβένοι έχουν δώσει ήδη κάποια δυνατά ματς για τα προκριματικά των ομίλων έχοντας αποκλείσει μεταξύ άλλων Maccabi Tel Aviv και Celtic. Η έδρα θα παίξει το ρόλο της και η διαφορά δυναμικότητας των ομάδων δεν δικαιολογεί το 4.15 του άσσου.  

ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΟ ΡΙΣΚΟ

FT
(HT)
BAYERN MUNCHEN - MANCHESTER CITY:  
2  
Stoiximan 5.40 
1-0
(0-0)
NK MARIBOR- SPORTING LISBON:  
1  
Stoiximan 4.15 
1-1
(0-0)

Ksaderfos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου