powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

ΣΗΜΕΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ... ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΩΝ ΓΙΟΡΤΩΝ!

Καλημέρα σε όλους τους φίλους. Έπειτα από αρκετά μεγάλο διάστημα αποχής, λόγω φόρτου εργασίας, επανερχόμαστε σήμερα Σάββατο με αρκετές επιλογές από ένα γεμάτο, ''χειμωνιάτικο'', κουπόνι. Όλα τα μεγάλα και μη πρωταθλήματα βρίσκονται σε εξέλιξη, οι επιλογές στοιχηματισμού πολλές. Θα προσπαθήσουμε να επιλέξουμε τις περισσότερο... σωστές και ο καθένας να κάνει τις επιλογές του. Να καλωσορίσω και επίσημα στο blog τον φίλο Theo_Manos, όπου θα μας κρατάει ενήμερους, στοιχηματικά, τη νέα χρονιά για τις εξελίξεις στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, της Formula 1! Καλή τύχη και πάντα ταμεία! Πάμε στα δικά μας...

Ξεκινάμε από Αγγλία, Premier League και στεκόμαστε, χρονικά, στο παιχνίδι της Hull City με αντίπαλο τη Swansea. Οι γηπεδούχοι ήταν άκρως μαχητικοί στο τελευταίο τους παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα του Jose Mourinho, με το 2-0 υπέρ της Chelsea να έρχεται αρκετά δύσκολα. Παλεύουν να ορθοποδήσουν οι ''τίγρεις'', αργά ή γρήγορα θα έρθει και το θετικό αποτέλεσμα. Τραγική η άμυνα των φιλοξενούμενων, δέχεται τέρμα με αρκετά μεγάλη ευκολία. Εννέα παιχνίδια χωρίς νίκη για τους γηπεδούχους, που δείχνουν σημάδια ανάκαμψης. Η προϊστορία, επίσης, ευνοεί την επιλογή μας. Στο 1.60 το να μην ηττηθεί τουλάχιστον η Hull, θα είναι η πρώτη μας επιλογή.

Συνέχεια με ιταλικό πρωτάθλημα και το παιχνίδι Sassuolo-Cesena. Άκρως επιθετικό ποδόσφαιρο οι γηπεδούχοι, τραγική άμυνα οι φιλοξενούμενοι (14 γκολ στα 4 τελευταία της παιχνίδια !!!). Από τις χειρότερες ομάδες, αν όχι η χειρότερη, της Serie A, η Cesena, που κατεβαίνει στα παιχνίδια με νοοτροπία ''όσα φάμε και όσα βάλουμε''. Απορώ γιατί δίνεται ως αουτσάιντερ η επιλογή του απλού over... Κάτι τέτοιο, όμως, μας κάνει να μπορούμε να σιγουρέψουμε περισσότερο την επιλογή μας, αγοράζοντας το μικρότερο over, των 1.5 τερμάτων, σε απόδοση που μπαίνει άφοβα εκτιμώ στο δυνατό μας δελτίο. Προτείνουμε το πρώτο ως value, ελπίζοντας να δικαιωθούμε.

Κλείνουμε τις επιλογές μας με το διπλό με χάντικαπ -1 του Ολυμπιακού στο δημοτικό στάδιο της Μυτιλήνης. Αρκετοί είναι οι παίχτες των γηπεδούχων που θα μείνουν εκτός, άλλοι λόγω τραυματισμών (Βαλίος, Καμαρά, Τσαμπούρης) και άλλοι, κατ' επιλογή, λόγω κίτρινων καρτών (Κεϊτά, Χουάνμα). Στο 1.80 το διπλό με χάντικαπ 1 τέρμα, του ξεκούραστου Ολυμπιακού, καθώς δεν είχε ευρωπαϊκές υποχρεώσεις την εβδομάδα που μας πέρασε, με αντίπαλο την Καλλονή με βασικότατες απουσίες, εκτιμώ πως δεν θα το βρούμε ξανά. Το ποντάρουμε κι ας μην έρθει ποτέ.




FT
(HT)
HULL CITY - SWANSEA:  
1X  
Stoiximan 1.60 
0-1
(0-1)
SASSUOLO - CEZENA:  
OVER 2.5 GOALS  
Stoiximan 1.97 
1-1
(0-0)
ΚΑΛΛΟΝΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:  
2 (-1 HC)  
Stoiximan 1.80 
0-5
(0-1)

Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου