powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

ΜΕ ΚΕΚΤΗΜΕΝΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ..!

Μετά από αποχή τεσσάρων περίπου μηνών, η η Φόρμουλα 1 επιστρέφει αυτή την Κυριακή 15 Μαρτίου με το GP Αυστραλίας, που διοργανώνεται στο Άλμπερτ Πάρκ της Μελβούρνης. Μια πίστα 5.303 km, με έξι αριστερές, δέκα δεξιές στροφές και σύνολο 58 γύρων. Οι οδηγοί καλούνται να καλύψουν συνολική απόσταση 307.574 km, με τον αγώνα να ξεκινά 7:00 το πρωί ώρα Ελλάδος, 16:00 τοπική ώρα.

Με κεκτημένη ταχύτητα αναμένεται να ξεκινήσουν τη σεζόν οι Mercedes, που στα δοκιμαστικά έδειξαν ικανές να πρωταγωνιστήσουν ξανά. Δεδομένης, λόγω ατυχήματος, και της απουσίας του Fernando Alonso από το συγκεκριμένο GP, δεν περιμένουμε ιδιαίτερες συγκινήσεις, αλλά έναν αναγνωριστικό πρώτο αγώνα.

Η Pirelli, κατασκευάστρια εταιρεία ελαστικών, φέρνει στη Μελβούρνη τη μέση και τη μαλακή γόμα, ακριβώς όπως πέρσι, και μια στρατηγική που έχει αποδειχθεί νικηφόρα είναι η εξής: μαλακή/ μαλακή/ μέση γόμα, που σημαίνει 2 pit stop, υπό κανονικές καιρικές συνθήκες πάντα και όχι σε καθεστώς βροχής.

Προσωπικά, θεωρώ βέβαιη την εμφάνιση αυτοκινήτου ασφαλείας στον αγώνα, όμως η απόδοσή του που κυμαίνεται από 1,30 ως 1,40 δεν καθιστά το γεγονός άξιο στοιχηματισμού. Πιστεύω, επίσης, πως τα Mercedes θα κάνουν το "1-2" με τον Rosberg να επαναλαμβάνει την περσινή νίκη του στο Άλμπερτ Πάρκ και το βάθρο θα συμπληρώνει ο Sebastian Vettel με την SF15-T.

Σαφώς, περισσότερα θα ξέρουμε μόλις σβήσουν τα κόκκινα φώτα το πρωί της Κυριακής. Ως τότε ελπίζουμε οι σκέψεις μας να επιβεβαιωθούν. Ένα ακόμα πρωτάθλημα Φόρμουλα 1 είναι προ των πυλών. Καλή σεζόν σε όλους!





RESULT
NICO ROSBERG:  
ΝΙΚΗΤΗΣ  
Bet365 3.50  
2ος
SEBASTIAN VETTEL:  
ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ  
Bet365 2.50  
3ος

Theo_Manos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου