powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ... ΟΙ ΑΛΛΟΙ!

Καλησπέρα σε όλους! Δεύτερη στροφή του πρωταθλήματος με το Malaysian GP στην πόλη Σεπάνγκ της Μαλαισίας το τριήμερο 27-29 Μαρτίου. Πρόκειται για μια πίστα 5.543 km με πέντε αριστερές και δέκα δεξιές στροφές, σε σύνολο 56 γύρων, που σημαίνει ότι οι οδηγοί θα καλύψουν απόσταση 310.408 km.

Όπως έδειξαν οι Mercedes, και σύμφωνα με τις δηλώσεις του οδηγού της Nico Rosberg, αμέσως μετά τον αγώνα στο Άλμπερτ Παρκ, δεν απειλούνται εύκολα, «καθάρισαν» εξ αρχής τις δύο πρώτες θέσεις και εν συνεχεία αύξησαν ρυθμό τερματίζοντας 34 ολόκληρα δευτερόλεπτα μπροστά από τον τρίτο Vettel.

Θεωρώ πως η μάχη φέτος, για όλους τους υπόλοιπους υποψήφιους διεκδικητές, θα επικεντρωθεί στην κατάληψη της τρίτης θέσης εκτός ελάχιστων αγώνων, που ίσως αποτελέσουν εξαίρεση. Δηλαδή για τις Ferrari και Williams κατά κύριο λόγo και τις Red bull πιθανώς. Βέβαια, όταν η ίδια η Renault δηλώνει πως δε θα έχει φέτος ανταγωνιστικές μονάδες ισχύος, καταλαβαίνει κανείς ότι οι δε μπορεί να έχει υψηλές προσδοκίες από ομάδες που τις χρησιμοποιούν! Επίσης η Mclaren – Honda κατάφερε να μη βαθμολογηθεί στην Αυστραλία, που τερμάτισαν τελικά 11, μόλις!, μονοθέσια. Περιορίστηκε στην ενδέκατη θέση με το Button… Ας δούμε τι θα μπορέσει να κάνει κι ο Alonso.

Στη Μαλαισία ο Lewis Hamilton αντιμετώπισε προβλήματα με τη μονάδα ισχύος της Mercedes στα πρώτα δοκιμαστικά της Παρασκευής, γεγονός που έφερε τον «ομόσταβλό» του, Nico Rosberg, στην πρώτη θέση και τους Kimi Raikonen και Sebastian Vettel να ακολουθούν στις θέσεις δύο και τρία αντίστοιχα. Τα πράγματα όμως αντιστράφηκαν το απόγευμα της Παρασκευής και το πρωί του Σαββάτου με τον Lewis Hamilton πρώτο και τους Raikonen και Rosberg να συμπληρώνουν την τριάδα.

Στις κατατακτήριες δοκιμές το πρωί του Σαββάτου, οι οποίες διεξήχθησαν υπό βροχή και μάλιστα διεκόπησαν για αρκετή ώρα μέχρι οι συνθήκες να καλυτερέψουν, την pole position πήρε ο Lewis Hamilton. Στη δεύτερη θέση θα εκκινήσει ο Sebastian Vettel με Ferrari, που μπήκε «σφήνα» μεταξύ των Mercedes, ενώ τρίτος είναι ο Nico Rosberg με την έτερη Mercedes. Προσωπικά, πιστεύω ότι το «1-2» θα κάνουν πάλι οι οδηγοί της Mercedes, με πρώτο το Hamilton, που έχει το προβάδισμα ως pole man και στην τρίτη θέση θα πλασαριστεί ο Vettel, καθώς σε ρυθμό αγώνα δεν δύναται να ακολουθήσει, λόγω της φετινής διαφοράς δυναμικότητας των ομάδων.



ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΠΟΝΤΙΟΥΜ:  HAMILTON & VETTEL  Bet365 1.72
ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ:                            FELIPE NASR        Bet365 3.00


Theo_Manos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου