powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 19 Απριλίου 2015

ΓΕΝΝΗΘΗΤΩ ΦΩΣ!!!

Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη σε όλους! Ύστερα από απουσία, περίπου δύο εβδομάδων, είμαστε και πάλι μαζί. Πασχαλινές διακοπές είναι αυτές, άλλωστε!

Επανερχόμαστε, λοιπόν, με το Bahrain GP αυτή την Κυριακή 19/4 και ώρα 18:00. Πρόκειται για τον πρώτο νυχτερινό αγώνα της χρονιάς, γεγονός απολύτως λογικό, αν αναλογιστεί κανείς τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στην περιοχή. Εδώ και δυο χρόνια στην πίστα έχει εγκατασταθεί ένα υπερσύγχρονο σύστημα προβολέων που επιτρέπει τη διεξαγωγή του αγώνα, βράδυ. Έχουν τοποθετηθεί 495 πυλώνες γύρω απ’ όλη την εγκατάσταση με ύψος από 10 – 45 μέτρα ανάλογα το σημείο.

Η κυριαρχία των Mercedes αναμένεται να συνεχιστεί και αυτό το Σαββατοκύριακο, έπειτα από την εύκολη νίκη του Hamilton στην Κίνα την Κυριακή του Πάσχα. Οι μεγάλες ευθείες της πίστας απαιτούν μονάδες ισχύος υψηλής απόδοσης, τις οποίες διαθέτουν τα ''ασημί βέλη''.

Μηδαμινές είναι και οι πιθανότητες βροχής την ώρα του αγώνα, οπότε, την τριάδα θεωρώ, πως για ακόμα μία φορά θα συμπληρώσει ο Γερμανός Sebastian Vettel με Ferrari. Βρίσκεται ήδη στην πρώτη σειρά της εκκίνησης, δίπλα στον Hamilton.

Χρήζει ιδιαίτερης προσοχής ο  Βραζιλιάνος Felipe Nasr με Sauber! Ο μικρός έχει δώσει ικανοποιητικά δείγματα γραφής στους πρώτους αγώνες της σεζόν και σίγουρα θα τον δούμε να πρωταγωνιστεί στο μέλλον. Στον αγώνα θα εκκινήσει από τη δωδέκατη θέση, αλλά θεωρώ πως θα βρεθεί στους βαθμούς.



RESULT
FELIPE NASR: 
ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ  
Bet365 2.00  
12ος
SEBASTIAN VETTEL:  
ΝΙΚΗΤΗΣ  
Bet365 3.75  
5ος

Theo_Manos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου