powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

ΔΥΑΔΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ!

Καλημέρα σε όλους τους φίλους. Έπειτα από αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, επανερχόμαστε σήμερα Παρασκευή με μια δυάδα με αυξημένες πιθανότητες επαλήθευσης.

Ξεκινάμε από δεύτερη κατηγορία Γερμανίας. Μεταξύ under και over το παιχνίδι Fortuna Dusseldorf-Aalen, κάτι που μαρτυράνε και οι ισορροπημένες τους αποδόσεις (1.87/1.90). Θα προτιμήσουμε το σύνολο τερμάτων 2-3 γκολ, με την απόδοσή του, ως συνήθως, να είναι παραπάνω από ικανοποιητική.

Συνδυάζουμε την παραπάνω επιλογή με αγώνα από τα προημιτελικά του ATP Madrid και την επικράτηση του David Ferrer (Νο.8) απέναντι στον Kei Nishikori (Νο.5). Αγαπημένη επιφάνεια του Ισπανού το χώμα, ο οποίος απόψε θα έχει και την συμπαράσταση του κόσμου, καθώς αγωνίζεται στη χώρα του. Συναντήθηκαν και την περσινή χρονιά στο τουρνουά της Μαδρίτης, με νικητή τον Ιάπωνα με 2-1, σε ένα παιχνίδι που διήρκεσε περίπου τρεις ώρες. Μετά από τη νίκη του αυτή ο Nishikori μετρούσε τρεις συνεχόμενες επικρατήσεις σε σκληρές επιφάνειες. Στην τελευταία τους συνάντηση, στο Acapulco πριν δύο περίπου μήνες, ο Ισπανός επέστρεψε στις νίκες. Θέλει και μπορεί τη νίκη και απόψε. Στο 2.95 η επικράτησή του ποντάρεται και ας μην έρθει ποτέ. Εκτιμώ πως θα τα καταφέρει, θα μας πληρώσει και θα περιμένει στα ημιτελικά ένας έναν εκ των Raonic ή Murray.



FT
(HT)
FORTUNA DUSSELDORF - AALEN:  
2-3 GOALS  
Stoiximan 2.02 
0-2
(0-1)
KEI NISHIKORI - DAVID FERRER:  
ΝΙΚΗΤΗΣ FERRER   
Stoiximan 2.95 
2-0


Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου