powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 9 Μαΐου 2015

ΜΕ ΤΟ HANDICAP ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. 1/2 χθες, καθώς ο Ferrer δεν στάθηκε αντάξιος των περιστάσεων και επέστρεψε στις ήττες απέναντι στον Ιάπωνα Nishikori. Συνεχίζουμε απόψε, Σάββατο, με ακόμα δύο επιλογές, ελπίζοντας να σταθούμε περισσότερο τυχεροί.

Τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της A1 και δεν μπορούμε να μην σταθούμε στο υπερβολικά μεγάλο handicap που δίνεται στην ομάδα του Πανελευσινιακού. Με την ίδια ακριβώς λογική που είχαμε προτείνει το διπλό της Νέας Ζηλανδίας στις αρχές του Σεπτέμβρη 2014 (ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΤΟ HANDICAP ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΖΗΛΑΝΔΙΑΣ!και είχαμε επιβεβαιωθεί περίτρανα, έτσι και απόψε ποντάρουμε το διπλό της ομάδας της Ελευσίνας, με το χάντικαπ των 41.5 πόντων υπέρ του!

Σεβασμός αντιπάλου, αδιαφορία αγώνα και κυρίως προστασία από ενδεχόμενους τραυματισμούς ενόψει κρίσιμης εβδομάδας (Final 4 Euroleague) εκτιμούμε πως θα μας πληρώσουν την απόδοση του 1.88. Τεράστια η διαφορά δυναμικότητας, αλλά συνυπολογίζοντας όλα τα ανωτέρω, το διπλό της Ελευσίνας αποτελεί βάση καλού δελτίου. Τέλος, με την ίδια ακριβώς λογική με τη χθεσινή, εκτιμούμε πως τα 2-3 τέρματα στον παιχνίδι της Caen με τη Lyon έχουν αρκετές πιθανότητες επαλήθευσης και θα είναι η δεύτερή μας επιλογή.



FT
(HT)
OLYMPIACOS - PANELEFSINIAKOS:  
2 (+41.5 POINTS)  
Stoiximan 1.88 
104-55
(54-31)
CAEN - OLYMPIQUE LYONNAIS:  
2-3 GOALS   
Stoiximan 2.12 
3-0
(2-0)

Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου