powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 9 Μαΐου 2015

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

Καλησπέρα σε όλους! Από την Ασία, στην Ευρώπη μεταφερόμαστε αυτό το Σαββατοκύριακο. Η Φόρμουλα Ένα ταξιδεύει στην Ιβηρική Χερσόνησο και συγκεκριμένα στην Ισπανία για το GP Βαρκελώνης! Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά στις 15:00 την Κυριακή 10/5!

Μιλάμε για μια διαδρομή πολύ γνώριμη σε όλους τους οδηγούς, καθώς εκεί διεξάγεται το μεγαλύτερο μέρος των χειμερινών δοκιμών εξέλιξης για τις ομάδες. Η πίστα συνδυάζει ταχύτητα, κλειστές καμπές και τραχιά άσφαλτο, γεγονός που καταπονεί ιδιαίτερα τα ελαστικά.

Το μεσημέρι του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η διαδικασία των κατατακτήριων δοκιμών. Ο Nico Rosberg κατάφερε να «σπάσει» το σερί του teammate του Lewis Hamilton και να βρεθεί στην πρώτη θέση της εκκίνησης αύριο, με το Βρετανό στη δεύτερη! Την τετράδα θα κλείσουν οι Sebastian Vettel με Ferrari και Valtteri Bottas με Williams / Mercedes. Έκπληξη, ίσως, αποτελεί η 7η θέση του Kimi Raikonen, καθώς επίσης και οι θέσεις 5 και 6 που κατέλαβαν οι Carlos Sainz και Max Verstappen αντίστοιχα με Torro Rosso / Renault!

Για ακόμα έναν αγώνα θεωρώ αναμενόμενη μια εγκατάλειψη από πλευράς Marusia, αλλά και από McLaren / Honda. Ο Felipe Nasr με τη Sauber θα εκκινήσει 15ος, αλλά θα αποτελέσει μία από τις επιλογές του δελτίου μου η εμφάνισή του στους βαθμούς. Από πλευράς νίκης τα δεδομένα θα μείνουν ως έχουν, με το Rosberg να ανεβαίνει στο πρώτο σκαλί του βάθρου! Η απόδοση νίκης του, που κυμαίνεται από 1.90 ως 2.00, είναι άκρως ελκυστική, πόσο μάλλον τώρα που εκκινεί πρώτος! Τέλος, πιθανή απειλή για την τρίτη θέση, δείχνει να είναι η Williams του Valtteri Bottas, που αξίζει το ρίσκο!!



RESULT
NICO ROSBERG:
WINNER
  Bet365 2.10  1ος

VALTTERI BOTTAS:  
ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ
  Bet365 3.00  
4ος

FELIPE NASR:  
ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ
  Bet365 3.50  
12ος






Theo_Manos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου