powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 23 Μαΐου 2015

ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ....ΠΑΙΔΙΑ!

Καλησπέρα σε όλους! Μετά τη Βαρκελώνη επιστρέφουμε με τον πιο συναρπαστικό, ίσως, αγώνα της χρονιάς! Για πολλούς θεωρείται και επίδειξη πλούτου και πολυτέλειας, καθώς διάσημοι από όλο τον κόσμο βρίσκονται αυτό το τριήμερο στο Μονακό με τα υπερπολυτελή γιοτ τους! Για τους οδηγούς, οι δημόσιοι δρόμοι του πριγκιπάτου τους είναι γνωστοί αφού πολλοί από αυτούς έχουν επιλέξει να ζουν μόνιμα εκεί. Βεβαίως, υπάρχουν και ορισμένοι πρωτοεμφανιζόμενοι που ελπίζουν σε ένα καλό πλασάρισμα στις κατατακτήριες δοκιμές που σημαίνει και μια καλή θέση στον αγώνα.

Τι είδαμε όμως στη Βαρκελώνη και τι αναμένουμε αύριο; Στον προηγούμενο αγώνα νικητής αναδείχτηκε ο Nico Rosberg για πρώτη φορά φέτος, χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Lewis Hamilton και την τριάδα συμπλήρωσε ο Sebastian Vettel, ενώ παρατηρήσαμε και εγκατάλειψη από πλευράς McLaren με τον Fernando Alonso να μπαίνει στα πιτ με πρόβλημα στα φρένα.

Στο Μονακό παραδοσιακά κυριαρχεί ο κάτοχος της pole position, με ελάχιστες εξαιρέσεις, ενώ μάχη δίνεται για τις υπόλοιπες θέσεις που δίνουν βαθμούς. Τα ατυχήματα είναι συχνά, αφού σε κάθε λάθος των οδηγών οι μπαριέρες «καραδοκούν» και γι’ αυτό είναι βέβαιη η εμφάνιση αυτοκινήτου ασφαλείας στον αγώνα. Μην ξεχνάμε ότι έχουμε φέτος οδηγούς νεαρούς σε ηλικία που αγωνίζονται για πρώτη φορά στους στενούς δρόμους του πριγκιπάτου!

Καθαρά στοιχηματικά, η απόδοση 1,12 που έχει η εμφάνιση αυτοκινήτου ασφαλείας κάθε άλλο παρά δελεαστική είναι! Η πρόταση μου είναι πως η θέση εκκίνησης του νικητή θα είναι η πρώτη. Όπως ανέφερα νωρίτερα η pole position παραδοσιακά μας δείχνει το νικητή. Επίσης προτείνω το Nico Rosberg για τη νικη σε όποιον θέλει το ρίσκο για να γίνει ο τέταρτος οδηγός που θα καταφέρει να κερδίσει στο Μονακό για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά!

Καλή τύχη σε ότι επιλέξετε! Ελπίζω να παρακολουθήσουμε έναν αγώνα αντάξιο της φήμης του. Θυμίζω, μεταδίδεται ζωντανά, αύριο Κυριακή 24/5 στις 14:00 το μεσημέρι.




RESULT
NICO ROSBERG:  
ΝΙΚΗΤΗΣ 
Bet365 2.87
1ος
ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:  
ΝΑΙ 
Bet365 1.12
ΘΕΣΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΝΙΚΗΤΗ:  
ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ 
Bet365 1.57


Theo_Manos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου