powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

HAMILTON ΤΑΧΥΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ!!!

Καλημέρα σε όλους! Για ακόμα έναν αγώνα εδώ να προσπαθήσουμε να δούμε τι θα γίνει στο Καναδικό GP. Στο νησάκι της Παναγίας, στο μητροπολιτικό πάρκο του Μόντρεαλ διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο ο έβδομος αγώνας της χρονιάς στη Φόρμουλα Ένα!

Μια «κακή» στιγμή, ή καλύτερα το δώρο της Mercedes, έδωσε στο Nico Rosberg την Τρίτη συνεχόμενη νίκη του στο Μονακό πριν από δεκαπέντε μέρες και μας χαροποίησε ιδιαίτερα καθώς επαλήθευσε τις προβλέψεις μας! Το αυτοκίνητο ασφαλείας, αν και άργησε, έκανε την εμφάνιση του εν τέλει, αφού ο νεαρός Max Verstappen κατάφερε να προκαλέσει ατύχημα που τον οδήγησε εκτός αγώνα.

Το βράδυ του Σαββάτου ολοκληρώθηκαν οι κατατακτήριες δομικές στην πίστα Gilles Villeneuve. Δοκιμές που δεν εξελίχθηκαν ομαλά για τη Ferrari, καθώς ο Sebastian Vettel αντιμετώπισε προβλήματα με τον ηλεκτροκινητήρα της μονάδος ισχύος του και θα εκκινήσει εκτός δεκάδας. Μόνος πρώτος, κατακτητής της pole position, ήταν για μια ακόμα φορά ο Lewis Hamilton. Η διαφορά του, μάλιστα, από τους υπόλοιπους ήταν χαοτική! Δεύτερος εκκινεί ο Nico Rosberg και τρίτος ο Kimi Raikkonen.

Σαφέστατη, θεωρώ, πως θα είναι η εντολή από τα pit της Mercedes, ότι νικητής θα είναι ο Hamilton, αν βρεθεί να απειλείται από το Rosberg, καθώς και οι ίδιοι, οδηγοί και μηχανικοί, γνωρίζουν πως νικητής του Μονακό θα ήταν ο Βρετανός οδηγός, αν δεν τον υποχρέωναν να κάνει ένα «αχρείαστο», πραγματικά, pit stop! Επίσης, το πείσμα του Lewis ίσως τον παρακινήσει να δείξει ποιος είναι το αφεντικό στην ομάδα και κάνει και τον πιο γρήγορο γύρο του αγώνα! Μην ξεχνάμε, βέβαια, πως η πίστα του Μόντρεαλ έχει και αρκετά στενά και γρήγορα κομμάτια, οπότε ας περιμένουμε και αυτοκίνητο ασφαλείας στη διάρκεια του αγώνα.

Συνεπώς, μετά το τέλος του αγώνα μπάσκετ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναικού για τους τελικούς της Α1, ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά στις 21:00 το βράδυ! Καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε!



RESULT
ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ:  
HAMILTON  
Stoiximan 1.30 
1ος
ΤΑΧΥΤΕΡΟΣ ΓΥΡΟΣ:  
HAMILTON  
Stoiximan 1.75 
RAIKKONEN
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:  
ΝΑΙ  
Stoiximan 1.40 


Theo_Manos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου