powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

ΚΟΠΑ ΑΜΕΡΙΚΑ!

Καλησπέρα! Αρχικά να δώσω τα συγχαρητήριά μου στον Theo_Manos για τις επιτυχείς προτάσεις του στη Formula1 και να του ευχηθούμε να συνεχίσει έτσι. Στα δικά μας τώρα. Ξημερώματα Παρασκευής έχουμε την έναρξη του Κόπα Αμέρικα στη Νότια Αμερική. Στην τελική φάση θα λάβουν μέρος οι 10 ομάδες-μέλη της Conmebol συν 2 έξτρα καλεσμένοι.

Αρχικά πρόσκληση έλαβαν Μεξικό και Ιαπωνία. Η Ιαπωνία αρνήθηκε. Η πρόσκληση έπειτα πήγε στην Κίνα, η οποία αρχικά δέχθηκε, αλλά αργότερα αναγκάστηκε να αποσυρθεί λόγω των ασιατικών προκριματικών για το παγκόσμιο κύπελλο, που λαμβάνουν χώρα την ίδια χρονική περίοδο. Στο τέλος, την πρόσκληση αποδέχτηκε η Τζαμάικα, η οποία μαζί με το Μεξικό θα συμπληρώσουν τις 12 ομάδες της τελικής φάσης.



Οι ομάδες είναι χωρισμένες σε 3 ομίλους των τεσσάρων, από τους οποίους προκρίνονται οι δύο πρώτοι και οι 2 καλύτερες τρίτες. Στους προημιτελικούς, ημιτελικούς και μικρό τελικό δε θα υπάρξει παράταση σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος, αλλά κατευθείαν η διαδικασία των πέναλτυ. Μόνο στον μεγάλο τελικό υπάρχει η πιθανότητα παράτασης μετά από ισόπαλο αποτέλεσμα.



Πάμε να δούμε αναλυτικά κάθε όμιλο. Στον πρώτο όμιλο έχουμε τη διοργανώτρια Χιλή, το Μεξικό, το Εκουαδόρ και τη Βολιβία. Η Χιλή, με όλα της τα αστέρια, έχοντας και ευνοϊκά σταυρώματα στα προημιτελικά και ημιτελικά, μπορεί με μια καλή πορεία να φτάσει ως τα τελικά. Πέραν της Χιλής, το Μεξικό και το Εκουαδόρ θα κοντραριστούν για τη δεύτερη θέση. Δίνω ένα ελαφρύ προβάδισμα στο Μεξικό.


Η Βολιβία, η πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου, αναμένεται να καταλάβει την τελευταία θέση. Βλέποντας τις αποδόσεις για τον όμιλο με τα περισσότερα γκολ θα ρισκάρω ποντάροντας τον πρώτο όμιλο, που δίνεται αουτσάιντερ, αν και με εξαίρεση το Μεξικό που είναι πιο συγκρατημένο, οι άλλες ομάδες είναι άκρως επιθετικές, αλλά και ταυτόχρονα αμυντικά ασταθείς.




Στο δεύτερο όμιλο, έχουμε την Αργεντινή, την Ουρουγουάη, την Παραγουάη και την Τζαμάικα. Κάθε άλλο αποτέλεσμα πλην την πρωτιάς του ομίλου για την Αργεντινή θα ήταν τεράστια έκπληξη. Με όλα τους τα όπλα ταξίδεψαν στη Χιλή οι Αργεντίνοι και αναμένεται να διεκδικήσουν μέχρι τέλος το τρόπαιο. Το μόνο που με αποτρέπει να τους ποντάρω για κατάκτηση του τροπαίου είναι η χαμηλή απόδοση (2.90) και η ανικανότητα της Αργεντινής τα τελευταία χρόνια να παίξει σαν ομάδα και να κάνει μια πειστική εμφάνιση.


Η Ουρουγουάη, χωρίς τον Σουάρες λογικά, θα καταλάβει τη δεύτερη θέση, αλλά οι αποδόσεις δεν με πείθουν. Άσε που δεν θέλει και πολύ η Παραγουάη για να κάνει καμιά κηδεία. Τέλος, η Τζαμάικα θα αποτελέσει το φτωχό συγγενή του ομίλου. Κατ΄εμέ η χειρότερη ομάδα του τουρνουά. Δε μπορεί να συγκριθεί σε ποιότητα και σε τρόπο παιχνιδιού με καμία από τις άλλες 11 ομάδες και αυτό θα φανεί στο γήπεδο.




Κλείνουμε με τον τρίτο όμιλο. Βραζιλία, Κολομβία, Περού, Βενεζουέλα. Αυτή η Βραζιλία δεν βλέπεται. Ούτε ο προπονητής της με πείθει ούτε το ρόστερ. Πιθανόν να προκριθεί από τον όμιλο, αλλά δεν αξίζει να πονταριστεί. Πλήρης σε όλες τις γραμμές και με καλό υλικό η Κολομβία μπορεί την πρώτη θέση του ομίλου. Με Περού και Βενεζουέλα δε βγάζω άκρη. Καμία τους δεν με πείθει και πιθανότερο να αλληλεξουδετερωθούν και να αποκλειστούν από τη φάση των ομίλων. Με βάση το ανώτερο σκεπτικό, καταλήξαμε στις παρακάτω προτάσεις.


Καλή τύχη σε ο,τι επιλέξετε!

ΝΙΚΗΤΗΣ  
RESULT
ΧΙΛΗ    Stoiximan  5.00  
ΚΟΛΟΜΒΙΑ   Stoiximan  7.00

ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΟΜΑΔΑΣ   RESULT
ΧΙΛΗ:  ALEXIS SANCHEZ   Stoiximan 1.80

ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΓΚΟΛ 
RESULT
ALEXIS SANCHEZ  OVER 2.5 GOALS   Stoiximan 1.87 

ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΕΛΙΚΟΥ  
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΧΙΛΗ Stoiximan 5.50  
ΧΙΛΗ - ΚΟΛΟΜΒΙΑ Stoiximan 22.00  

ΦΑΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ  

RESULT
ΒΟΛΙΒΙΑ:  Φάση ομίλων
Stoiximan 1.35 
ΕΚΟΥΑΔΟΡ:  Προημιτελικά  
Stoiximan 2.20 
ΤΖΑΜΑΙΚΑ:  Φάση ομίλων
Stoiximan 1.10 
ΠΕΡΟΥ:  Φάση ομίλων
Stoiximan 1.55 
ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ:  Φάση ομίλων
Stoiximan 1.40 
ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ:  Προημιτελικά
Stoiximan 1.95 

ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ  
RESULT
ΧΙΛΗ   Stoiximan 2.50

ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΤΕΡΜΑΤΑ ΣΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ 
RESULT
ΤΖΑΜΑΙΚΑ  Stoiximan 3.25


ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΚΟΛ 
RESULT
ΤΖΑΜΑΙΚΑ  Stoiximan 1.38


ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ  
RESULT
ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΧΙΛΗ:   ΧΙΛΗ Stoiximan 1.75

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΚΟΛ 
RESULT
ΟΜΙΛΟΣ Α  Stoiximan 4.00

ΟΜΙΛΟΣ Α  

RESULT
ΝΙΚΗΤΗΣ:  ΧΙΛΗ  Stoiximan 1.42
ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ: ΒΟΛΙΒΙΑ  Stoiximan 1.50

ΟΜΙΛΟΣ Β  

RESULT
ΝΙΚΗΤΗΣ: ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ  Stoiximan 1.30
ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ: ΤΖΑΜΑΙΚΑ  Stoiximan 1.22

ΟΜΙΛΟΣ Γ

RESULT
ΝΙΚΗΤΗΣ: ΚΟΛΟΜΒΙΑ   Stoiximan 2.80 
ΠΟΝΤΟΙ ΟΜΑΔΑΣ:   ΒΡΑΖΙΛΙΑ UNDER 8.5   Stoiximan 1.50 
ΠΟΝΤΟΙ ΟΜΑΔΑΣ:   ΚΟΛΟΜΒΙΑ OVER 5.5   Stoiximan 1.75 


Caesar

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου