powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΚΟΛ!

Καλησπέρα. Πάμε να ρίξουμε μια μάτια στα παιχνίδια του ΠΣΚ τουλάχιστον με τα τωρινά δεδομένα. Ξεκίνημα με Η.Π.Α. Ξεμπούκωσε επιτέλους η Κολούμπους με το 3-2 απέναντι στη Νέα Υόρκη. Έχει ποιότητα μεσοεπιθετικά και αναμένω απέναντι σε μια από της χειρότερες άμυνες της κατηγορίας να σκοράρει τουλάχιστον 2 γκολ.

Συνέχεια με Ελβετία. Ό,τι μπορεί κάνει σε κάθε παιχνίδι η ουραγός Βαντούζ για να προλάβει το τραίνο της σωτηρίας. Απέναντι στην πρωτοπόρο και χαλαρή Βασιλεία θα βρει τον τρόπο να σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ, όπως το έχει ξανακάνει δύο φορές, ήδη φέτος.

Πάμε και στη Νορβηγία. Παρ' όλη την ποιότητα της, τουλάχιστον μεσοεπιθετικά, απογοητεύει η Βαλερένγκα, αν εξαιρέσουμε το 4-0 απέναντι στην Τρόμσο. Αναμένω απαντήσεις στο επόμενο παιχνίδι απέναντι στη Σταρτ. Επιλέγουμε να σκοράρει τουλάχιστον 2 γκολ.

Και κλείνουμε με ένα σημερινό παιχνίδι από την Αίγυπτο. EL SHORTA - ASWAN SC: Οι γηπεδούχοι χρειάζονται επειγόντως βαθμούς και θα παίξουν επιθετικά από την αρχή για την πρώτη εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα. Αντιμετωπίζουν μια από της χειρότερες ομάδες, εκτός έδρας, της κατηγορίας. Αν όχι τώρα, τότε πότε?




FT
(HT)
COLUMBUS - HOUSTON:
COLUMBUS TO SCORE OVER 1.5 GOALS
Stoiximan 1.751-0
(1-0)
VADUZ - BASEL:
VADUZ TO SCORE
Stoiximan 1.50
0-0

VALERENGA - START:
VALERENGA TO SCORE OVER 1.5 GOALS
Stoiximan 1.70 
2-0
(1-0)
EL SHORTA - ASWAN:
EL SHORTA TO SCORE OVER 1.5 GOALS
Stoiximan 3.25
2-2
(0-2)


Caesar

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου