powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

ΤΕΤΡΑΔΑ EUROPA LEAGUE!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Μετά από αρκετό χρονικό διάστημα, επιστρέφουμε απόψε, Πέμπτη, για να μοιραστούμε τις επιλογές μας στα προκριματικά παιχνίδια του Europa League. Τετράδα απόδοσης 12.50, ελπίζοντας να σταθούμε τυχεροί στις επιλογές μας.

Ξεκινώντας με το πρώτο χρονικά παιχνίδι που γίνεται στις 19:30, επιλέγουμε τον άσσο με το μειονέκτημα του ενός τέρματος κατά των γηπεδούχων. Πολύ καλύτερη η Spartak Moscow, θα καθαρίσει εύκολα την υπόθεση πρόκριση στην έδρα της. Πολύ καλύτερη ομάδα, θα μπει δυνατά από την αρχή, μιας και το 1-1 του πρώτου παιχνιδιού δεν την αφήνει περιθώρια να βγάλει μέχρι τέλους το παιχνίδι για ενδεχόμενο 0-0 και θα μας ''πρασινίσει'' το πρώτο μας σημείο.

Κακή ομάδα η AIK, θ αναγκαστεί να ανοιχτεί απόψε, ψάχνοντας το γκολ και αφήνοντας περισσότερους κενούς χώρους στα μετόπισθεν. Με τα 2-3 τέρματα είμαστε καλυμμένοι. Τελειώνει το όνειρο για τα Γιάννινα. Πολλά με λίγα το παιχνίδι σήμερα. Αν σκοράρει και η γηπεδούχος θα βοηθήσει περισσότερο στην επιλογή των πολλών τερμάτων. Τέλος, στο παιχνίδι της ΑΕΚ με την Saint-Etienne, αναμένω συντηρητικό παιχνίδι, ειδικότερα από τους κιτρινόμαυρους, με το 0-0 ημιχρόνου να φαντάζει πιθανό.




FT
(HT)
SPARTAK MOSCOW - AEK LARNACA:
1 (-1 HC)
 Stoiximan 1.850-1
(0-0)
AIK STOCKHOLM - PANATHINAIKOS:
2-3 GOALS
 Stoiximan 1.97
 0-2

(0-0)
PAS GIANNINA - ALKMAAR:
OVER 2.5 GOALS
 Stoiximan 1.87 
1-2
(1-2)
AEK ATHENS - SAINT ETIENNE:
DRAW 1ST HALF
 Stoiximan 1.83
0-1
(0-1)


Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου