powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΤΟ ΧΑΝΤΙΚΑΠ ΤΗΣ BAYERN!

Καλημέρα σε όλους τους φίλους! Επιστρέφουμε μετά από αρκετό καιρό, λόγω πίεσης χρόνου, για να μοιραστούμε μαζί σας τις στοιχηματικές μας σκέψεις. Τέσσερις επιλογές συνολικής απόδοσης 6.87, ελπίζοντας να σταθούμε τυχεροί.

Ξεκινώντας από Αγγλία, εκτιμώ πως η Tottenham δεν θα καταφέρει το διπλό στην έδρα της φορμαρισμένης Bournemouth και θα την κοντράρω νωρίς στο καλοπληρωμένο 1Χ του 1.90. Μεσοβδόμαδo παιχνίδι για τους φιλοξενούμενους στο Champions League, όπου με αρκετή δόση τύχης έφυγαν με το 0-0 από την έδρα της Leverkusen. Συνυπολογίζοντας την κούραση τους και τη φόρμα των γηπεδούχων κρατάμε το 1Χ. Στις 14:30, ώρα Ελλάδας το παιχνίδι, ανοίγει την αυλαία της 9ης αγωνιστικής της Premier League, οπότε θα γνωρίζουμε το αποτέλεσμα πριν την έναρξη των υπολοίπων παιχνιδιών.

Συνέχεια με το πιο δυνατό σημείο της ημέρας για εμάς, που όπως διαπιστώσατε και από τον τίτλο της ανάρτησης είναι το χάντικαπ των Βαυαρών στην έδρα τους, με αντίπαλο τη Gladbach. Μετά από δύο συνεχόμενες σερί ισοπαλίες στο γερμανικό πρωτάθλημα, ήρθε η ώρα του ξεσπάσματος για το σύνολο του Carlo Ancelotti. Αρκετοί θα το φοβηθούν το αποψινό παιχνίδι, λόγω της φόρμας των φιλοξενούμενων. Έκαναν το διπλό μεσοβδόμαδα στην έδρα της Celtic, δεν παύει όμως, ακόμα, η συγκομιδή τους στα εκτός έδρας παιχνίδια να είναι κάκιστη. Μίνιμουμ δύο γκολ διαφορά και 1.57 στα δελτία μας.

Συνεχίζουμε με το παιχνίδι της Valencia με την Barcelona. Με τέσσερα τέρματα υπέρ της και τρομερή επάνοδο του Lionel Messi συνοδεύτηκε η εμφατική της νίκη με τη Manchester City στο μεσοβδόμαδο του Champions League. Ώρες ώρες η άμυνα της έδειχνε να πελαγοδρομεί και στάθηκε σίγουρα τυχερή που δεν δέχτηκε και αυτή κάποιο τέρμα. Δύσκολη έδρα το Mestalla, καυτή ατμόσφαιρα. Επιλογή μας το goal-goal σε απόδοση φαβορί του 1.57, ελπίζοντας να σταθούμε τυχεροί.


Μπασκετικό ποντάρισμα για το τέλος από το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ του Άρη και του ΠΑΟΚ στο Nick Galis Hall. Ποιοτικότερη ομάδα οι κιτρινόμαυροι, θεωρώ δεδομένη την αποψινή τους επικράτηση στο Αλεξάνδρειο. Ο ΠΑΟΚ έρχεται μετά από τρεις παρατάσεις και εν τέλει ήττα από την πολωνική Rosa Radom μεσοβδόμαδα για το Basketball Champions League. Κρατάω τον άσσο από ημίχρονο, στο 1.50.


BOURNEMOUTH - TOTTENHAM:     1X          Stoiximan 1.90
BAYERN MUNICH - GLADBACH:   1 (-1 HC)   Stoiximan 1.57
VALENCIA - BARCELONA:      GOAL - GOAL  Stoiximan 1.57
ARIS - PAOK:                                 1/1         Stoiximan 1.50

Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου