powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ HEBEI ΚΑΙ MECHELEN!

Καλησπέρα! Μετά από πολύ καιρό και πάλι κοντά σας. Αρκετές επιλογές έχουμε από το σημερινό στοιχηματικό πρόγραμμα. Πάμε να δούμε τις πιο δυνατές.

Ξεκίνημα από την Κίνα και τον αγώνα της Τιανζίν με τη Χέμπει. Οι φιλοξενούμενοι με νέο προπονητή (Manuel Pellegrini) για δεύτερο παιχνίδι θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στο δρόμο των επιτυχιών. Καλή εμφάνιση την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Σάντονγκ. Δεν άξιζε την ήττα με 1-0. Ποιοτικότερη ομάδα από τους γηπεδούχους. Απορώ με το σετ των αποδόσεων. ΑΧΑΣΤΟ ΤΟ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ !!!

Συνεχίζουμε με Βέλγιο και τον αγώνα της Μαλίν με τη Μουσκρόν. Από 3 συνεχόμενες ήττες οι γηπεδούχοι (και στα 3 σκόραρε), αλλά με νέο προπονητή σήμερα. Μία κλάση ανώτερη από τους φιλοξενούμενους. Η προϊστορία είναι ξεκάθαρα με το μέρος των γηπεδούχων με 3 νίκες και 1 ισοπαλία σε 4 παιχνίδια. Στηρίζουμε έδρα.

Και θα κλείσουμε με μια επιλογή με μεγαλύτερο ρίσκο από το πρωτάθλημα της Αυστρίας. Στουρμ Γκρατς - Ματτερσμπουργκ η αναμέτρηση. Ή αλλιώς ο πρώτος με τον τελευταίο. Το συγκεκριμένο σετ αποδόσεων απλά δεν υπάρχει στην Αυστρία, όποιος και να παίζει. Η διαφορά των ομάδων δεν είναι τόσο μεγάλη όσο δείχνουν οι αποδόσεις. Ένα γκολ θα το βρούνε οι φιλοξενούμενοι, που δεν αξίζουν την τελευταία θέση.

TIANJIN - HEBEI:                                  HEBEI TO SCORE                    Stoiximan 1.26
MECHELEN - MOUSCRON:    MECHELEN TO SCORE OVER 1.5 GOALS   Stoiximan 1.75

VALUE BET
TIANJIN - HEBEI:                   HEBEI TO SCORE OVER 1.5 GOALS         Stoiximan 2.25

RISK
STURM GRAZ - MATTERSBURG:      MATTERSBURG TO SCORE              Stoiximan 1.75

Caesar

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου