powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΩΜΗ...

Καλησπέρα σε όλους! Πολύ καλό, στοιχηματικά, ήταν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, μιας και επαληθεύτηκαν και οι δύο προβλέψεις που είχαμε δώσει. Από τη μία η Blackpool καθάρισε από νωρίς το ματς με την Peterborough, νικώντας πολύ πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό σκορ και από την άλλη η Inter επιβεβαίωσε την πρόβλεψή μας των περισσότερων τερμάτων στο πρώτο ημίχρονο, αφού μετά την αρχική κρυάδα του 0-1 από την Atalanta κατάφερε με συνοπτικές διαδικασίες να ανατρέψει, πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου το εις βάρος της σκόρ, στέλνοντάς μας στο ταμείο. Πάμε, λοιπόν, σήμερα να δούμε τα παιχνίδια του διημέρου που θα μας απασχολήσουν, τα οποία είναι οι δύο μεγάλοι και άκρως ενδιαφέρον επαναληπτικοί των ημιτελικών του Champions League.

OLYMPIQUE LYONNAIS - BAYERN MUNCHEN: Ο πρώτος χρονικά ημιτελικός διεξάγεται απόψε στο ''Ζερλάν'' ανάμεσα στην Lyon και την Bayern. Οι δύο ομάδες συναντιούνται πάλι αυτή τη φορα στην έδρα των Γάλλων, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση μετά το 1-0 του Allianz Arena. H Lyon θα προσπαθήσει απόψε να κάνει ανάλογα παιχνίδια σαν αυτά με τη Real και την Bordeaux, προσπαθώντας να επιβάλει το δικό της ρυθμό από την αρχή του αγώνα, κάτι που δεν μπόρεσε να κάνει στη Γερμανία. Το 1-0 του Μονάχου δεν είναι καταδικαστικό, αφού ανατρέπεται πολύ εύκολα, κάτι που το γνωρίζουν πολύ κάλά οι παίκτες της Lyon. Η ομάδα του Claude Puel θέλει όσο τίποτα άλλο έστω να πάει στον τελικό του Champions League, μιας και κάθε χρόνο φτάνει πολύ ψηλά, χωρίς να έχει καταφέρι ποτέ να πετύχει κάτι τέτοιο. Από την άλλα η Bayern θα προσπαθήσει απόψε να εκμεταλλευτεί το υπέρ της 1-0 και να περάσει αυτή στον τελικό, κάτι που είχε ξανακαταφέρει εννέα χρόνια πριν, όπου είχε στεφθεί και πρωταθλήτρια με αντίπαλο τη Valencia!! Οι Βαυαροί εκμεταλλευόμενοι κυρίως τη εμπειρία τους σε τέτοιου είδους ματς ευελπιστουν, όσο κάθε άλλη φορά, για τον τελικό της Ρώμης. Απουσίες πολύ σημαντικές και για τις δύο ομάδες. Για τη Lyon, εκτός του τιμωριμένου βασικού αμυντικού Toulalan, θα απουσιάσουν οι Bodmer και Klerk, που είναι τραυματίες, ενώ αμφίβολοι είναι και οι Boumsong, Cris, Makoun. Για τους Βαυαρούς εκτός θα μείνει ο Ribery και ο Pranjic που είναι τιμωριμένοι, ενώ αμφίβολοι είναι οι βασικοί κεντρικοί αμυντικοί Demichelis και Van Buyten μιας και τραυματίστικαν στο παιχνίδι του Σαββάτου με την Γκλάντμπαχ. Επιστρέφουν όμως οι Van Bommel και Badstuber αφού εξέτισαν τις τιμωρίες τους.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αναμένουμε ένα ματς διαφορετικό από το πρώτο του Μονάχου. Η Lyon πρέπει να κυνηγήσει το γκολ για να προκριθεί και μπορεί να το κάνει βάση απουσιών της Bayern στα μετόπισθεν, ενώ οι Βαυαροί, ακόμα και αν λείπει ο Ribery, με έναν παίκτη στη φόρμα του Robben, ανά πάσα στιγμή μπορούν να σκοράρουν. Γι' αυτό θα πάω με την επιλογή των 2-3 ΓΚΟΛ. (Sportingbet 1.90)


BARCELONA - INTER: Ένα από τα μεγαλύτερα φετινά ματς του Champions League διεξάγεται αύριο στη Βαρκελώνη. Τόσο από άποψη ομάδων, όσο και από άποψη εβδιαφέροντος. Μετά από ένα θεαματικό πρώτο ματς, η Barcelona καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της, όσο περίεργο και αν ακούγεται αυτό φέτος, σκορ του Μιλάνου. Στην Inter παρουσιάζεται μία από τις μεγαλύτερες ευκαιρίες της για πρόκριση στον τελικό του Champions League και θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να μη πάει χαμένη. Από την άλλη στο στρατόπεδο των "Blaugrana" επικρατεί αισιοδοξία για την μεγάλη ανατροπή, κάτι που κανεις δεν μπορεί να πει αδύνατο, γνωρίζοντας τις δυνατότητες αυτής της ομάδας. Ελλείψεις γνωστές για την ομάδα της Inter οι μόνιμοι εκτός Toldo, Santon, ενώ αμφίβολος είναι ο Stankovic, αφού τραυματίστηκε στο παιχνίδι του Σαββάτου με την Atalanta. Για τη Barcelona εκτός θα μείνει ο Puyol, μιας και συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες στο πρώτο παιχνίδι του Μιλάνου.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η πίεση της Barcelona από το πρώτο λεπτό θα είναι σίγουρα ασφυκτική. Παρ' όλα αυτά πιστεύω πως η Inter θα αντέξει και θα είναι αυτή που θα πανηγυρίσει στο τέλος της βραδιάς. Οπότε θα παίξω να προκριθεί η ομάδα του Jose Mourinho στον τελικό της Ρώμης. INTER ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙ (Sportingbet 1,55)


Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου