powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ...!!!

Καλησπέρα σε όλους! Άλλη μία επιτυχία για εμάς την προηγούμενη βδομάδα, καθώς πέρασε η πρόταση μας με το τένις και το μπάσκετ! Με επιτυχημένες εκτιμήσεις συνέχισαν το Σαββατοκύριακο και οι Laftsis και Gaff και ελπίζουμε να συνεχίσουμε με σωστές προβλέψεις και αυτή την εβδομάδα. Με αγώνες από την Αγγλία έχω επιλέξει να ασχοληθώ σήμερα και πάμε να δούμε εν συντομία τι έχουμε ξεχωρίσει:

ΝORWICH - DONCASTER

Εμβόλιμη αγωνιστική για την Championsip της Αγγλίας σήμερα, με την Νόργουιτς να υποδέχεται στο γήπεδό της την Ντονκάστερ. Τα ''καναρίνια'' μετά από 32 αγωνιστικές βρίσκονται στην 5η θέση της βαθμολογίας και είναι μία από τις ομάδες που θα κυνηγήσει μέχρι τέλους τον προβιβασμό της στην Premiership. Προέρχεται από εκτός έδρας ισοπαλία με τη Λιντς και σήμερα στο γήπεδό της, θα επιδιώξει να επιστρέψει στις νίκες, θέλοντας ταυτόχρονα να μην χάσει την επαφή με τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Από την άλλη μεριά, η Ντόνκαστερ βρίσκεται στη 17 θέση του βαθμολογικού πίνακα και έχει συμπληρώσει αισίως τις 4 συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, χωρίς μάλιστα να έχει καταφέρει να σκοράρει σε κανένα από αυτά τα παιχνίδια. Ανώτερη ομάδα σίγουρα η Νόργουιτς. Το γεγονός ότι σκοράρει και δέχεται εύκολα γκολ, όπως και το ότι πιστεύω ότι η Ντόνκαστερ θα προσπαθήσει να σταματήσει το σερί των αρνητικών της αποτελεσμάτων με οδηγούν στο παρακάτω ποντάρισμα:

EΚΤΙΜΗΣΗ: GOAL - GOAL
AΠΟΔΟΣΗ: 1.83 Bet365


ACCRINGTON - CREW ALEXANDRA

Αγώνας για το πρωτάθλημα της League 2 της Αγγλίας. Στη 16η θέση της βαθμολογίας συναντάμε την Άκρινγκτον με 36 βαθμούς, ενώ στην αντίπερα όχθη η Κρου βρίσκεται στη 12η θέση με 42 βαθμούς. Φύση επιθετικές ομάδες και οι δύο, οι οποίες παίζουν ανοιχτά με συνέπεια να σκοράρουν, αλλά και να δέχονται γκολ με σχετική ευκολία. Θεωρώ ιδανικό ποντάρισμα στη συγκεκριμένη αναμέτρηση τα πολλά γκολ. Έτσι, λοιπόν:

EKTΙΜΗΣΗ: OVER 2.5 GOALS
AΠΟΔΟΣΗ: 1.80 Βet365

Καλή τύχη σε κάθε σας επιλογή...!!! Αγωνιστικούς χαιρετισμούς...~




CaptaiN

1 σχόλιο:

  1. exw xasei 36.6 eurw mea s 2 vdoamdes sto stixtima,eimai 15 xronwn,mporeis kapoios na me boithisei epitelous? dn einai wraio na milaw k na min apadaei kaneis...

    ΑπάντησηΔιαγραφή