powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Ντροπή...

Καλημέρα! Με βαριά καρδιά γράφω σήμερα την ανάρτηση. Ντροπή και αίσχος για τα χθεσινά επεισόδια. Απαράδεκτη η συμπεριφορά των ''μερικών'' που αμαύρωσαν τη χθεσινή ημέρα, μια ημέρα εθνικής υπερηφάνειας.

Να ξεκαθαρίσω, αρχικά, ότι δεν υποστηρίζω κανένα ελληνικό κόμμα. Αντικειμενικά, όμως, η συμπεριφορά των ''μερικών'' είναι απαράδεκτη και κατακριτέα. Κατηγορούν την κυβέρνηση χωρίς να σκέφτονται πρώτα. Τα πράγματα είναι απλά. Η κυβέρνηση παλεύει δύο χρόνια τώρα για το μέλλον της Ελλάδας. Ότι η Ελλάδα χρεοκόπησε είναι γνωστό εδώ και δύο χρόνια.  Παλεύει, όμως, για να αποφύγει το χειρότερο σενάριο. Τη στάση πληρωμών, την έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την εγκατάσταση του ΔΝΤ στην Ελλάδα. Και αυτά τα κατάφερε. Μειώσεις έγιναν, μεταρρυθμίσεις έγιναν και άλλα πολλά άλλαξαν, τα οποία, όμως, στα περισσότερα κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης θεωρούνται χρόνια τώρα δεδομένα. Να τονίσω σε αυτό το σημείο, ότι όχι μόνο δεν υποστηρίζω το κυβερνών κόμμα, αλλά πριν μερικά χρόνια στις μοναδικές εκλογές που βρισκόμουν στην Ελλάδα και ψήφισα, ψήφισα το κόμμα της αντιπολίτευσης. Και για όλους αυτούς που μιλούν υβριστικά και χλευάζουν τον ''Γιωργάκη'' (μαζί με αυτούς και εγώ στην αρχή) να ξέρουν ένα πράγμα. Άλλη όρεξη δεν έχει ο ''Γιωργάκης'' από το να είναι συνέχεια μέσα στην ένταση και τα προβλήματα και να αγχώνεται με το επιτελείο του για να βρει την καλύτερη δυνατή λύση για την Ελλάδα και να τα ακούει και από πάνω. Ή νομίζεται ότι το κάνει για τα λεφτά, λες και στην περίπτωση που πτωχεύσει η Ελλάδα θα έχει οικονομικό πρόβλημα.

Ας αφήσουμε, λοιπόν, την κυβέρνηση να κάνει το έργο της. Και όταν ακούω την κριτική των άλλων κομμάτων προς την κυβέρνηση τρελαίνομαι. Δηλαδή, αν τους δίναμε την εξουσία τι θα γινόταν? Ή θα διαπραγματευόντουσαν και θα αναγκαζόντουσαν να αποδεχθούν κάποια πράγματα όπως και η κυβέρνηση, ή πτώχευση, στάση πληρωμών και συνθήκες Αργεντινής του 70'. Και όχι μόνο αμαυρώνουν την εικόνα της Ελλάδας στην παγκόσμια κοινότητα, αλλά συμπεριφέρονται απαράδεκτα απέναντι σε ένα σύμβολο της ελληνικής δημοκρατίας, τον πρόεδρο της δημοκρατίας. Την ίδια στιγμή μάλιστα, που αφήνουν ανενόχλητους ηγέτες κομμάτων της αριστεράς να κάνουν δηλώσεις του τύπου: ''Οι σημερινές αυθόρμητες λαϊκές αντιδράσεις σε όλη την Ελλάδα δεν μπορεί να αγνοηθούν. Αποτελούν τον καλύτερο φόρο τιμής σε αυτούς που έδωσαν τη ζωή τους για αυτόν τον τόπο''... Ώστε αυτός είναι ο καλύτερος φόρος τιμής? ...Κατάντια... Ντροπή και αίσχος.

Ας σταματήσουμε λοιπόν τις μ------- κι ας αφήσουμε την κυβέρνηση να κάνει την προσπάθειά της. Ας αφήσουμε για μια φορά στην ιστορία τις εσωτερικές διαμάχες στην άκρη. Κι ας αναλογιστούμε ότι μεγάλο μερίδιο ευθύνης φέρει και ο ελληνικός λαός με την ελληνική του νοοτροπία. Αλλιώς δε θα είχαμε φτάσει στο σημείο να έχουμε όσους δημόσιους υπάλληλους έχει και η Μεγάλη Βρετανία...

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Στοιχηματικώς μόνο Βιγιαρεάλ...

BetBeast.com
ΤΕΡΑΣτιες αποδόσεις, ΤΕΡΑΣτια ποικιλία αθλημάτων BetBeast.com !!!
Πατήστε εδώ

Dealaki.gr
Το Dealaki.gr συγκεντρώνει τις καλύτερες προσφορές που κυκλοφορούν στην αγορά. Κάντε "Like" στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τις καλύτερες προσφορές γύρω σας! Dealaki.gr !!!
Πατήστε εδώ

Acai Berry Thin
Το κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους Acai Berry Thin !!!
Πατήστε εδώ


Caesar

9 σχόλια:

  1. τι σωστος ρε χαλβα κι εσυ, με τον πεταμενο που θα πει και ντροπη.
    ντροπη σε αυτους που μας πηδανε καθε μερα και εχουν και τα μουτρα να δινουν το παρον σε εκδηλωσεις τετοιες. Στα αρχιδια μου και η παρελαση και ολα. Ξυπνα ανεγκεφαλε που θιχτηκε η εθνικοφροσυνη σου. Ντροπη για την αναρτηση σου, αισχος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά, από ένα άτομο με το δικό σου νοητικό επίπεδο κανένας δεν μπορεί να κάνει συζήτηση ή να περιμένει σοβαρό αντίλογο.
    Τόσο οι εκφράσεις που χρησιμοποιείς όσο και τα «επιχειρήματά» σου, καταδεικνύουν τι σόι... πράμα είσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Γιώργος Παπανδρέου, το απόλυτο ΤΙΠΟΤΑ, όπως τον χαρακτήρισε στο πόνημά του ο Π. Τραιανού, δεν φοβάται απλώς τις εκλογές, κυριολεκτικά τις ΤΡΕΜΕΙ! Οχι, δεν έχει να κάνει ο φόβος του αυτός με το...
    γεγονός οτι το κόμμα του έχει φτάσει στο απόλυτο ζερό κι οτι θα ξεφτυλιστεί απο τα γιούχα που θα υπάρχουν με απόλυτη σιγουριά, όχι απο τους φανατικούς ΠΑΣΟΚους, αλλά απο τους απλούς πολίτες που θα πήγαιναν σε κάποια προεκλογική συγκέντρωση απλώς για να το φωνάξουν. Ούτε απο το αδιαμφισβήτητο γεγονός οτι την επόμενη μέρα οι δελφίνοι θα τον πετάξουν έξω με τις κλωτσιές. Αυτά δηλαδή που θα φοβόταν λογικά κάποιος πολιτικός που απλώς απέτυχε στο έργο του και κατ΄ επέκταση θα έπρεπε και να υποστεί τις συνέπειες. Όπως τόσοι και τόσοι πολιτικοί στο παρελθόν (Α. Παπανδρέου, Κ. Μητσοτάκης, Κ. Σημίτης, Κώστας Καραμανλής κλπ). Οχι, ο λόγος δέν είναι αυτός.

    Ο λόγος που ο Παπανδρέου αυτή τη στιγμή ΤΡΕΜΕΙ στη κυριολεξία την οποιαδήποτε σοβαρή εκλογική αναμέτρηση, είναι επειδή την επόμενη μέρα θα διακυβευτεί Η ΙΔΙΑ Η ΖΩΗ ΤΟΥ. Και αυτό δεν είναι ούτε σχήμα λόγου, ούτε υπερβολική εκτίμηση, ούτε "ελπιδοφόρο" σενάριο για να ανακουφιστούν και λίγο οι απελπισμένοι Ελληνες, όπως πριν 6 αιώνες, με το θρύλο του Μαρμαρωμένου Βασιλιά. Ο Παπανδρέου ΤΡΕΜΕΙ για την επόμενη μέρα, επειδή έχει πολύ καλά καταλάβει, οτι αυτοί που κάποτε τον στήριξαν για να υλοποιήσει τα σχέδιά τους, αυτοί οι ίδιοι τον έχουν εγκαταλείψει. Ο Παπανδρέου είναι ΜΟΝΟΣ. Για την ακρίβεια, ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΣ. Και το χειρότερο είναι οτι ΓΝΩΡΙΖΕΙ οτι εάν π.χ. η νέα κυβέρνηση που θα προκύψει, θελήσει να προχωρήσει στην υλοποίηση των μηνύσεων που εκκρεμούν εις βάρος του με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας, τα αφεντικά του θα τον βγάλουν απ΄τη μέση για να μη μιλήσει. Πιο οφθαλμοφανές απο αυτό το μελλοντικό σενάριο, δεν υπάρχει.
    Οι Ευρωπαίοι ηγέτες δεν είναι μέσα σε αυτό το παιχνίδι θανάτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτοί έχουν ήδη δρομολογήσει το περίφημο "Plan B", αυτό δηλαδή που θέλει την Ελλάδα εκτός ευρώ μεν, αλλα υποδουλωμένη δε. Ποσώς τους ενδιαφέρει εαν ο Παπανδρέου θα εξακολουθεί να ζεί κάπου στην Υφήλιο ή αν θα τον φάει η...μαρμάγκα. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να περισώσουν ό,τι μπορούν απο τα δικά τους νιτερέσα, δηλαδή τις τράπεζές τους, εξασφαλίζοντάς τες με ζωή που θα έλθει από την περιουσία της Ελλάδος που θα κατασχεθεί υπέρ τους. Αλλους ενδιαφέρει η εξαφάνιση απο προσώπου γής του Γιωργάκη. Και το έχουν ήδη δείξει εδώ και αρκετό καιρό.

    Κατ΄ αρχάς, όταν κάποιος μπεί σε ένα παιχνίδι θανάτου με οικονομικούς δολοφόνους και πανίσχυρες "μαφίες" του χρήματος, θα πρέπει να έχει μαζί του οπωσδήποτε πιστόλι και τη γνώση οτι μετά το πέρας της όποιας ποστολής του έχει ανατεθεί, ανάλογα με την σοβαρότητά της, θα είναι αναγκασμένος μετά να παλέψει για την επιβίωσή του. Αυτό είναι γνωστό τοις πάσι. Αυτοί οι άνθρωποι δεν θα διακινδύνευαν ποτέ να διαρρεύσει κάτι απο το έγκλημα που διέπραξαν μέσω του..."όπλου" τους. Οποιο κι αν είναι αυτό, όποια θέση κι αν κατέχει στο πολιτικό ή κοινωνικό "γίγνεσθαι". Κι ο Παπανδρέου αυτή τη στγμή ήταν το όπλο τους για τη λεηλασία της Ελλάδας. Και τώρα, πρέπει να πεθάνει. Απλά πράγματα.

    Η στιγμή που θα πεθάνει δεν θα έρθει φυσικά εφ΄όσον ακόμη εξακολουθεί να είναι πρωθυπουργός. Αυτό θα γίνει, όταν αυτός ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ τέτοιος. Ο Παπανδρέου το γνωρίζει πολύ καλά και έτσι εξηγείται η ...περίεργη συμπεριφορά του την πιο καυτή εβδομάδα που έζησε ποτέ μέχρι στιγμής η πατρίδα μας. Και εξηγούμαι.
    Ο Παπανδρέου είναι ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ της Παγκόσμιας Κυβέρνησης στην Ελλάδα και στην Ευρώπη γενικότερα. Το έχει δηλώσει ούκ ολίγες φορές. "Χρειαζόμαστε μια Παγκόσμια Κυβέρνηση και τη θέλουμε τώρα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί έφερε το ΔΝΤ στη πατρίδα μας, από κεί που δεν υπήρχε κάν λόγος για κάτι τέτοιο; Μα επειδή το ΔΝΤ
    1) Θα άνοιγε το δρόμο της οικονομικής ανωμαλίας ούτως ώστε να αποσταθεροποιηθεί το ευρώ και να κλονιστεί ο πιό αδύναμος κρίκος του, δηλαδή εμείς και
    2) Θα επέτρεπε να εισπραχθούν τα λεφτά των τοκογλύφων που παρανόμως είχαν συνάψει δάνεια με την Ελλάδα. Αυτά τα λεφτά δεν υπήρχε περίπτωση να εισπραχθούν ποτέ, εκτός εαν αυτό το ίδιο δεν έμπαινε μέσα στο κόλπο, όπως και έγινε. Τα μαύρα αυτά χρήματα μετατράπηκαν σε κανονικά όταν το ΔΝΤ υποχρέωσε την Ε.Ε. με τις κινήσεις του να τα ...αγοράσει και να τα ...ξαναδανείσει στην Ελλάδα με (τους επαχθείς όπως γνωρίζουμε όλοι) όρους του μνημονίου. Η ευρωπαίοι ασφαλώς και ήθελαν εγγυήσεις γι αυτά και ασφαλώς τις πήραν. Οι τοκογλύφοι πήραν τα "μαύρα" χρήματα που έδωσαν πίσω και θα βγάλουν και άλλα τόσα με την είσπραξη των CDS, όταν κι εφ΄όσον τελειώσει η ιστορία με τη πτώχευση και πάει ανεξέλεγκτα η πατρίδα μας σε άλλο νόμισμα. Οι περίφημοι "επενδυτές", που έχουν συμφωνήσει σε όλα με τους "εταίρους" μας, έχουν κάνει ήδη τα σχέδιά τους για την επόμενη μέρα στην Ελλάδα, με τις οικονομικές ζώνες, την αρπαγή του ορυκτού της πλούτου και την πλήρη εκμετάλλευση για ...150 χρόνια ολόκληρης της ελληνικής γής. Το ζητούμενο είναι εαν έχουν συμφωνήσει ή όχι και τίποτα συνεκμετάλλευση αυτού του πλούτου και με άλλες χώρες, όπως η Τουρκία π.χ. Αυτό θα το δείξει η επόμενη μέρα αυτής της κατάστασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο στόχος λοιπόν επετεύχθη. Το μόνο που απομένει είναι η κύρωση και της τελευταίας πράξης του δράματος, δηλαδή της νέας δανειακής σύμβασης και του - υποτιθέμενου - κουρέματος, που θα εκτινάξει το χρέος στο απίστευτο ποσό των 430 δις ευρώ! Απο κεί και πέρα, τα πράγματα υπεραπλουστεύουν κι ο Παπανδρέου παύει να είναι χρήσιμος και γίνεται αυτόματα αναλώσιμος. Κι επειδή ο κουτοπόνηρος Γιωργάκης το κατάλαβε, γι αυτό και έκανε όλα αυτά τα παλαβάτα περί δημοψηφίσματος και τους έστειλε όλους για ...τσάι! Ο στόχος του ήταν διπλός. Πρώτον, να προκαλέσει σύγχιση σε όλον τον πλανήτη (δηλαδή να τους πεί "μάγκες, είμαι πολύ σκληρός για να...πεθάνω!") και δεύτερον, να πετύχει την ...έμμεση στήριξη της Αντιπολίτευσης του Α. Σαμαρά. Τα πέτυχε και τα δύο. Οι ευρωπαίοι "ηγέτες" έζησαν εφιαλτικές στιγμές, βλέποντας το οικοδόμημα να καταρρέει και ο...Αντωνάκης (πάνω που πίστεψε, όπως και όλοι μας, οτι είχε ήδη πάρει το χρίσμα της διαδοχής) αναγκάστηκε να υποκύψει, ψελλίζοντας οτι ...στηρίζει τελικά τη δανειακή σύμβαση άρα και την πολιτική των ευρωπαίων και του Παπανδρέου φυσικά και ...γλύτωσε προς το παρόν, τη ζωή του πρώην (;) φίλου του και συμμαθητή του. Αλλοιώς δεν μπορεί να εξηγηθεί το γεγονός του πώς οι μέχρι χτές εξαγριωμένοι βουλευτές του, που διαλαλούσαν ένθεν κα κείθεν οτι έχει τελειώσει κι οτι πρέπει να δρομολογηθούν εξελίξεις για μεταβατική κυβέρνηση, ξαφνικά αλλάζουν 180 μοίρες και ...του δίνουν ψώφο εμπιστοσύνης και τον κάνουν και πάλι από εντελώς χαμένο, ξανά κυρίαρχο του ...παιχνιδιού! Αυτά μπορεί να δείχνουν και να είναι παντελώς παρανοικά, αλλά - φεύ! - είναι απολύτως λογικά στον πολιτικό μας βίο εν έτει 2011, εφ΄όσον έχουμε να κάνουμε όχι με πολιτική, αλλά με συμμορίες, μαφίες, σκοτεινά συμφέροντα και διαδρομές κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σε αυτή τη περίπτωση, οι πάντες θέλουν να κερδίσουν χρόνο, εκτός απο μάς και τη πατρίδα. Οι Ευρωπαίοι θέλουν να κερδίσουν χρόνο, δημιουργώντας τις προυποθέσεις για την επόμενη μέρα που η Ελλάδα θα είναι εκτός ευρώ. Οι τοκογλύφοι θέλουν να κερδίσουν λίγο χρόνο ακόμη μέχρις ότου βάλουν δια της νομίμου οδού πλέον, χέρι στα ασημικά της πατρίδας. Οι μαύροι συντονιστές του παιχνιδιού της επιβολής της Νέας Τάξης Πραγμάτων και πραγματικά αφεντικά του ΓΑΠ, θέλουν να κερδίσουν λίγο χρόνο ακόμα μέχρις ότου η Ελλάδα ξεψυχήσει κι ο λαός της παραδοθεί και τέλος, ο Παπανδρέου θέλει να κερδίσει οπωσδήποτε χρόνο, για να μπορέσει να διαπραγματευτεί την ίδια τη ζωή του μετά την επόμενη μέρα. Ετσι έχουν τα πράγματα αυτή τη στιγμή.

    Καθώς όλοι έχουμε καταλάβει πλέον, οι όποιες εκλογές γίνουν μετά απο κανένα τρίμηνο ή τετράμηνο, ουδένα θα ενδιαφέρει πλέον. Ακόμη και τις νέες πολιτικές δυνάμεις, εαν υποθέσουμε ότι αυτές θα έχουν αντέξει μέχρι τότε στον αγώνα τους. Διότι, και το να καταλάβουν κάποια απο αυτές ή και όλες μαζί, την εξουσία, δεν θα υπάρχει πια πατρίδα για να διαχειριστούν τις τύχες της. Δεν θα έχει πια κανένα νόημα. Απο κεί και ύστερα, το μόνο λόγο πλέον θα έχουν τα ...όπλα! Τα ντουφέκια της Αντίστασης. Ο Ένοπλος Αγώνας και το αντάρτικο των πόλεων. Αυτό θα είναι το αύριο για τη πατρίδα μας. Η εθνική κυβέρνηση των δοσίλογων από τη μία και οι ένοπλοι (πλέον) αντάρτες στα βουνά απ΄την άλλη.

    Ο Παπανδρέου θα είναι ήδη νεκρός απο κάποιο...ατύχημα ή αιφνίδια ασθένεια ή στην καλύτερη περίπτωση, "φυλακισμένος" σε κάποια πολυτελή "φυλακή" κάποιας τρίτης χώρας, "προστατευόμενος" και μακρυά απο τα επικίνδυνα βλέμματα. Ο Σαμαράς ή θα είναι πρωθυπουργός μιας σκλαβωμένης χώρας ή θα έχει φύγει κι αυτός προς άγνωστη κατεύθυνση. Οι μόνοι που θα υπάρχουν κάπου χαμένοι στο πολιτικό σκηνικό, θα είναι η αριστερά του ΚΚΕ ή ο ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη, που θα διαπραγματεύονται ένα καλύτερον μέλλον γι αυτούς.

    Και η Πατρίδα, θα κλαίει πάνω στα ερείπια ενός ένδοξου παρελθόντος και ενός λαού που για αιώνες φώτιζε την Ανθρωπότητα...

    Υ.Γ. Αυτή την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, υλοποιείται και το πρώτο σκέλος του υποθετικού σεναρίου που ανέφερα πριν, ότι ήδη ο Σαμαράς έχει συμφωνήσει και ...γλυτώνει τη ζωή προς το παρόν του ...συνεταίρου του. Όλα τα υπόλοιπα, πιθανώς είναι θέμα χρόνου για να επαληθευτούν.
    Ο Θεός να μας βοηθήσει Ελληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. arthro toy gianni vourou..apo Plai..
    ta simperasmata dika sas..

    ΑπάντησηΔιαγραφή